Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Ευχές για τα «Φτερουγίσματα»

Η εφημερίδα του σχολείου μας συμπληρώνει τα 30 χρόνια κυκλοφορίας της και καλεί όλους τους παλιούς και νυν συμμετέχοντες (μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς) σε αυτήν να μας στείλουν τις ευχές τους, με σκοπό την δημιουργία του επετειακού φύλλου.

Τα κείμενα με τις ευχές σας μπορείτε να μας τα στείλετε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση maria92teach@gmail.com (Προκοπίδου Μαρία) μέχρι τις 14/5/2016. Σε αυτά θα αναγράφετε το όνομα και την ιδιότητάς σας. (π.χ. Μαρία Παπαδοπούλου, εκπαιδευτικός).

Η εφημερίδα μας είναι κομμάτι της εκπαιδευτικής ιστορίας της Φλώρινας, αλλά και η φωνή των μαθητών για 30 χρόνια. Η συμμετοχή σας είναι πολύ σημαντική!

Σας ευχαριστούμε θερμά,

6ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας (1ο Πειραματικό Δημοτικό)
Ο Διευθυντής,
Λυγούρας Γεώργιος

4 σχόλια:

  1. Αν θυμαμαι καλα επι Τσουμητα Αποστολου διευθυντη ξεκινησε η εφημεριδα των παιδιων.Παραδειγμα διευθυντη ο Τσουμητας.Δεν συναντησα κανεναν αλλον σαν και αυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια προσπάθεια των τότε τάξεων Ε' &Στ' με μπροστάρη τον αείμνηστο Απόστολο Τσουμίτα. Τον τίτλο φιλοτέχνησε ο Βαγγέλης Ταμουτσέλης. Συγκινούμαι ενθυμούμενη εκείνα τα χρόνια, την αγωνία μέχρι να εκδοθεί το πρώτο φύλλο και η συνέχεια.... Τριάντα χρόνια μετά συνεχίζει η κυκλοφορία της εφημερίδας που ξεκίνησε ο σχολικός συνεταιρισμός του 1ου Πειραματικού Σχολείου Φλώρινας .
      Μια μαθήτρια της Ε' τάξης εκείνης της χρονιάς......που τύχη έφερε την κόρη της σήμερα μαθήτρια στο ίδιο σχολείο. Εύχομαι να έχουν τον ίδιο ζήλο και αγάπη που νοιώσαμε εμείς για το δημιούργημα μας και να συνεχίσουν.

      Διαγραφή
    2. Ο Τσιουμήτας Απόστολος είναι ο παππούς μου και έχει και συναισθηματική αξία για εμένα! Περιμένουμε με χαρά τις ευχές στο mail που αναγράφεται!

      Διαγραφή
  2. Τι ομορφες εποχες!
    Τα πιο ομορφα χρονια της ζωης μου περασα σε αυτο το μοναδικο σχολειο, που ομοιο του δεν υπαρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.