Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

Σεμινάριο Χωρικής Οινοποίησης: «Φτιάχνω σωστά το κρασί μου!»

Το Σάββατο στις 23/4, στις 7 μ.μ. στον «Αριστοτέλη»:

• Τι πρέπει να προσέχουμε στα σταφύλια που οινοποιούμε;
• Τι εξοπλισμό πρέπει να έχουμε για να κάνουμε μια σωστή οινοποίηση;
• Πως συντηρούμε τον εξοπλισμό μας;
• Ποια είναι τα κρίσιμα σημεία ελέγχου σε μια οινοποίηση;
• Πως συντηρούμε σωστά το κρασί που οινοποιήσαμε;
• Τι είναι ωρίμανση;
• Πόσες φορές μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα βαρέλι;
• Τι είναι θείωση του κρασιού;

Αυτά και άλλα πολλά ενδιαφέροντα…
Το ταξίδι συνεχίζεται…

Υ.Γ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΤΥΛΟ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.