Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Γιορτάζοντας την Τσικνοπέμπτη στο δημοτικό σχολείο Μελίτης

Την Τσικνοπέμπτη στο σχολείο μας, όπως κάνουμε εδώ και 5 συνεχόμενα χρόνια, το τσικνίσαμε. Όμως αυτή την φορά δεν ήμασταν μόνοι μας.

Καλέσαμε στο πλαίσιο της συνεκπαίδευσης μας τους μαθητές αλλά και τους δασκάλους του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, υλοποιώντας για ακόμη μία φορά το σλόγκαν του σχολείου μας «ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ - ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ». Εκτός από τα παραδοσιακά σουβλάκια πραγματοποιήσαμε πολλές ακόμη δραστηριότητες, παίξαμε, τραγουδήσαμε αλλά και ξεναγήσαμε τους φιλοξενούμενους μας στους χώρους του σχολείου.

Περάσαμε και νιώσαμε υπέροχα με τους εκλεκτούς καλεσμένους μας αλλά αισθανόμαστε παράλληλα και την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, για την καταπληκτική αποκριάτικη κορνίζα που μας χάρισαν - και που αποτελεί δική τους δημιουργία – ως δείγμα της αγάπης τους αλλά και των ανθρώπινων στιγμών που ζήσαμε.

Τώρα, κατόπιν προσκλήσεως τους, περιμένουμε με την ώρα να τους επισκεφθούμε, συνεχίζοντας τα «μισοτελειωμένα» παιχνίδια και ανταλλάσοντας απόψεις και εμπειρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.