Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Νίκη για τη Θύελλα Φιλώτα κόντρα στον Εορδαϊκό

Σημαντική νίκη πέτυχε χθες η Θύελλα Φιλώτα, στο ντέρμπι της Δυτικής Μακεδονίας, με 2-0 κόντρα στον Εορδαϊκό, για την 25η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο, που τελείωσαν τον αγώνα με 9 παίχτες, έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, τόσο για τις πολλές κάρτες που δέχτηκαν, όσο και για τον καταλογισμό των δύο πέναλτι που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Το σκορ άνοιξε, με πέναλτι, στο 37’ ο Στεφανίδης, ενώ το 2-0 έγραψε στο 60’, με πέναλτι επίσης, ο Γ. Μπαστάνης. Η Θύελλα έπαιξε με πάθος, προσπαθώντας να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για την παραμονή στην κατηγορία.

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Τσόλας): Κοντογουλίδης Α., Σουλιωτης, Κοντογουλίδης Δ. (52’ Σέχι), Γιακουμής, Τακίδης, Παπαγεωργίου, Θεοδουλίδης, Ελευθεριάδης (75’ Βαφειάδης), Μπαστάνης Γ. (63’ Παναγιωτίδης), Στεφανίδης, Μπαστάνης Θ.

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Αλεξίου): Περπερίδης, Κλάζογλου, Λιάμης, Πασχαλίδης, Σαββίδης, Κουλίδης, Μπίκος (68’ Χρυσοστομίδης), Μαυροματίδης, Μπλιζνάκοφ (63’ Αμαραντίδης), Χαραλαμπίδης Θ. (52’ Ιωαννίδης), Αμπατζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.