Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Πρόγραμμα συνεκπαίδευσης του ειδικού δημοτικού σχολείου Φλώρινας με το δημοτικό σχολείο Μελίτης

Στα πλαίσια του προγράμματος συνεκπαίδευσης - συνύπαρξης του 4/θ Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας πραγματοποιήθηκε διδακτική - εκπαιδευτική επίσκεψη την Πέμπτη 3-3-2016 στο 8/θέσιο ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Μελίτης.

Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου και πραγματοποίησαν πολλές δραστηριότητες με τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Μελίτης. Στη συνέχεια γεύτηκαν τα παραδοσιακά εδέσματα της ημέρας (Τσικνοπέμπτη) τα οποία τίμησαν δεόντως!!!!

Τέλος εκ μέρους των μαθητών και των εκπαιδευτικών του 4/Θ Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τους μαθητές του 8/θέσιου ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Μελίτης για την αγάπη με την οποία αγκάλιασαν τους μαθητές του σχολείου μας και τους έκαναν να αισθάνονται υπέροχα, τον Διευθυντή κ. Ιωάννη Μίσκα και όλους τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου για την άριστη φιλοξενία.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Λάζου Κωνσταντίνος

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Δράσεις που στοχευουν στην κοινωνικη ενταξη. Αυτό που επιθυμουν οι γονεις παιδιων με αναπηρια Συγχαρητηρια σε όλους τους συντελεστες και κυριως στα παιδια
    ΑΓΝΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.