Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Η Φλώρινα καλωσορίζει τους φοιτητές της

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας (Ο.Ε.ΝΕ.Φ.) σε συνεργασία με την Κίνηση Φίλων Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και με την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, του Δήμου Φλώρινας, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή φορά εκδήλωση για την υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών της πόλης με τίτλο «Η Φλώρινα καλωσορίζει τους φοιτητές της».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 19.11.2013 και ώρα 19.30 στο ισόγειο του Διοικητηρίου (Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας).
Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής να αγκαλιάσει τους νέους φοιτητές της πόλης μας και να τους βοηθήσει στην ομαλότερη και αποτελεσματικότερη ένταξη τους στην τοπική κοινωνία, αλλά και τους ενθαρρύνει για περεταίρω δραστηριοποίηση και ευαισθητοποίηση σε θέματα πολιτισμού, αθλητισμού, εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς αλλά και για δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου τους χρόνου. Από την γιορτή αυτή δεν θα λείπουν τοπικά εδέσματα, ζωντανή μουσική και χαρούμενη διάθεση για μια πρώτη ζεστή αγκαλιά στην πόλη.

Οι νέοι μπροστά!

Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας

9 σχόλια:

  1. Πασπ-ΔΑΠ και πηγαίνεις μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί τόση γκρίνια φίλε ανώνυμε; Γιατί πάντα πρέπει να μιζεριάζουμε με ό,τι γίνεται σε αυτόν τον τόπο; Ακόμα και καλό να είναι σκάρτο θα το βγάλουμε! Έλεος!!!! Σε πολλές φοιτητουπόλεις γίνεται κάτι αντίστοιχο (εγώ το έχω ζήσει σαν φοιτήτρια στην Καρδίτσα). Είναι πολύ καλή ενέργεια και για τους νέους φοιτητές αλλά και για την πόλη. Αμάν πια με την καραμέλα για τα πολιτικά και τους Νέους. Και έτσι να είναι ...so what!!!! Φτάνει πια η μιζέρια και η γκρίνια!
      Και όσοι αντιδράτε σε ό'τι και αν κάνουν οι Ενεργοί Νέοι Φλώρινας (σημείωση εγώ δεν είμαι μέλος) δεν είδα καμία αντιπρόταση, δεν είδα καμία κίνηση στην πόλη, καμία δράση από άλλους. Οπότε αν δεν έχετε κάτι να προτίνετε θα σας συμβούλευα να σιωπάτε!
      Φ.

      Διαγραφή
    2. Μόνο όσοι έχουν προτείνουν κάτι έχουν δικαίωμα να μιλάνε;
      Ωραία αντίληψη έχετε για τον πλουραλισμό και το δικαίωμα στην έκφραση.

      Διαγραφή
    3. Μια χαρά αντίληψη έχω για το δικαίωμα της έκφρασης. Εσείς μάλλον μπερδεύεται την έκφραση με τη συνεχή αντίδραση έτσι για την αντίδραση!
      Φ.

      Διαγραφή
    4. Ετσι είναι αν έτσι νομίζετε

      Διαγραφή
    5. ΜΙκροαστούλα του So what έλα παραδέξου του είσαι απο αυτές που κρατάνε την τσάντα στον αγκώνα και σπάνε το καρπό και γενικά το επίπεδο μορωσεις και γνώσεων σου πρέπει να είναι πολύ υψηλό open minded (την είπα την ατάκα μου και εγω).

      Διαγραφή
    6. Χαχαχα απλά με κάνεις να γελώ! Είσαι μακριά νυχτωμένος και από αντίληψη κάτω του μετρίου...κρίμα....

      Μέχρι εκεί φτάνει η ικανότητα χειρισμού του λόγου σας, όπου δεν τα βγάζουμε πέρα περνάμε στην προσωπική επίθεση. Αν αυτή είναι η φαντασίωσή σου ποια είμαι εγώ να στην χαλάσω!

      Διαγραφή
  2. ΠΡΟΤΕΙΝΩ την διά νόμου απαγόρευση όλων ανεξαιρέτως των κομματικών φοιτητικών παρατάξεων. Τι δεν καταλαβαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αυτό δεν θα διαφωνήσω! Πρέπει τα κόμματα να είναι έξω από τα Πανεπιστήμια αλλά αυτό και πάλι δεν έχει καμία σχέση με την εν λόγω δράση.

      Αμάν βρε παιδιά! Δείτε για μια φορά το δάσος και αφήστε το δέντρο στην ησυχία του!!!
      Φ.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.