Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Χρυσά και αργυρά μετάλλια για τον Shogun

O Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN και πάλι φέρνει την πρωτιά στην Φλώρινα με ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΙΑ σε Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 23-24 Νοεμβρίου στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KARATE DO (SEMI CONTACT) στον ΛΑΓΚΑΔΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Οι αθλητές μας μετά από μεγάλη προσπάθεια και προπονήσεις με τους πλέον επαγγελματίες στις Πολεμικές Τέχνες κατάφεραν να φέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τον σύλλογο και τον Νόμο μας .

Οι αθλητές μας που έφεραν διακρίσεις είναι οι:
- ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1η ΘΕΣΗ SEMI CONTACT ( KARATE DO) Παιδων.Ενας αρκετά δύσκολος αγώνας αφού ο αθλητής μας κάτοχος Πράσινης ζώνης αγωνίστηκε με αθλητή Μαύρης ζώνης και τα κατάφερε θαυμάσια.

- ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 2η ΘΕΣΗ SEMI CONTACT (KARATE DO) Κορασίδων επίσης ένας ιδιαίτερα δύσκολος αγώνας καθώς η ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ προετοιμάστηκε μόνο έναν χρόνο σε αντίθεση με την αντίπαλο της που κάνει πολεμικές τέχνες 7 συναπτά έτη.

- ΒΕΛΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1η θέση KATA στους Πανπαιδες.
- ΣΕΒΑΣΤΕΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1η θέση σε FORMA KUNG FU Ανδρών και 2η θέση SEMI CONTACT ( KARATE DO)Ανδρών
- ΣΟΥΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1η θέση SEMI CONTACT ( KARATE DO) Παίδων
- ΓΚΕΛΛΗ ΜΑΡΙΑ 1η θέση SEMI CONTACT (KARATE DO) Kκορασίδες
- ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 2η θέση SEMI CONTACT ( KARATE DO) Κορασίδες.

Όλοι οι αθλητές μας επέδειξαν εξαίρετη αγωνιστική συμπεριφορά εισπράττοντας τον θαυμασμό του φίλαθλου κοινού .Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα παιδιά του συλλόγου επιδεικνύουν τον άριστο χαρακτήρα τους και σε όλες τις κοινωνικές τους επαφές και στην καθημερινότητα τους κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους σαν σύλλογο.
Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως η επίσημα ανεγνωρισμένη από την Γ .Γ.Α ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (Ε.Ο.Π.Τ)σε κάθε διοργάνωση επιζητά την παρουσία των προπονητών και αθλητών του A.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΤΙΑ ΤΡΥΦΩΝ

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στα παιδιά αυτής της ξεχασμένης πόλης που προσπαθούν και τα καταφέρνουν !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο παιδια...αυτα να τα βλεπουν κ οι γονεις οι οποιοι εχουν τρελανει τα παιδια στα φροντηστηρια...ξεκολειστε αν θελετε το καλο τους κ αφηστε τα παιδια να ασχοληθουν κ με τον αθλητισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.