Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Το πάλεψε ο Φιλυριακός στην Καβάλα (video)

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013 στο γήπεδο Κώτσαλου πραγματοποιήθηκε το ματς της 3η αγωνιστικής του Γυναικείου Πρωταθλήματος μεταξύ της Καβάλας ’86 και του Φιλυριακού. Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, το 1-0 υπέρ της Καβάλας, αδικεί το Φιλυριακό που είχε πολύ σημαντικές φάσεις να πετύχει κάποια γκολ. Οι παίκτριες του Φιλυριακού έδειξαν πάθος σ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πάλεψαν έως τέλους για το γκολ.



Και σ’ αυτό το ματς η ανανεωμένη ομάδα του Φιλυριακού εμφανίστηκε προετοιμασμένη και δυνατή από το τεχνικό δίδυμο, τη Φιλοθέη Μάινου στην καθοδήγηση από τον πάγκο και την Κάτη Φανή από τη θέση της γυμνάστριας με τη στήριξη του Δημήτρη Ποζατσίδη.
Ο αγώνας δε ξεκίνησε καλά για τη Φλωρινιώτικη ομάδα καθώς η Καβάλα άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ της Τριανταφυλλίδου. Από κει και πέρα ο Φιλυριακός ανέβασε στροφές και πλησίασε αρκετές φορές απειλητικά στην εστία. Σε δύο φάσεις με εκτέλεση φάουλ της Καρατζά η μπάλα πέρασε δίπλα από τα πόδια των παικτριών του Φιλυριακού και δίπλα απ’ την εστία. Στο 12ο λεπτό η Ζήκου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Επίσης, ένα δυνατό σουτ της Κάτη πέρασε άουτ.
Το ματς στο δεύτερο ημίχρονο πήρε μια «άγρια» ομορφιά με το ρυθμό να ανεβαίνει. Δύο σπουδαία τετ-α-τετ είχε ο Φιλυριακός με τη Τσιλοφύτη και τη Ζήκου αλλά η γκολκίπερ Ζλητίδου επενέβη σωτήρια για τη γηπεδούχο ομάδα. Ακολούθησε μια φάση που σήκωσε διαμαρτυρίες για τον Φιλυριακό καθώς η Ζήκου βγήκε στην αντεπίθεση από κανονική θέση αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ καθώς έβγαινε τετ-α-τετ με την αντίπαλη γκολκίπερ. Η Καβάλα από την πλευρά της απείλησε σοβαρά με ένα σουτ που βρήκε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Φιλυριακού.
Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν θετικό, αλλά η σοβαρή δουλειά συνεχίζεται στη Φλωρινιώτικη ομάδα με πολλά νέα κορίτσια να στελεχώνουν την ομάδα και άλλα να έρχονται από πίσω.

ΚΑΒΑΛΑ ’86: Ζλητίδου, Αποστολίδου, Χατζηπαπαθεοδωρίδου, Κουντουρογιάννη, Κουπετσίδου Σ., Αρσενίου, Παπαϊωάννου, Τριανταφυλλίδου, Σκορδούλη (89΄ Τσιλιγκίρογλου), Κουπετσίδου Β., Χρυσοστομίδου (65΄ Ζαπάρτα)

ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ: Σιώμου, Τσαμπάζη Φ., Βασιλείου, Τσαμπάζη Αικ., Δόσιου, Καρατζά, Κατσουπάκη, Κάτη, Τσιλοφύτη, Χαρίση (87΄ Πεοβίτου), Ζήκου.

Διαιτητικό τρίο: Χατζηαθανασιάδης Αθ., Φερεσίδης Ανδ., Λαφαζάνη Μ. (Δράμας) Αριστοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.