Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Δήλωση Κωνσταντινίδη για τον αγωγό ΤΑΡ

Ο κύριος Κωνσταντινίδης Ευστάθιος, παρεμβαίνοντας κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, σχετικά με όσα ειπώθηκαν για τον Αδριατικό Αγωγό φυσικού αερίου (ΤΑΠ) από τους εισηγητές των κομμάτων της αντιπολίτευσης, είπε τα εξής:

«Κύριε υπουργέ, ακούγοντας τους εισηγητές των κομμάτων της αντιπολίτευσης, θα ήθελα να σας κάνω μια πρόταση: Να ζητήσετε συγνώμη από τον ελληνικό λαό, επειδή παλέψατε να επιλεγεί ο ΤΑΠ και όχι ο NABUCO. Να ζητήσετε να μην περάσει ο ΤΑΠ από την Ελλάδα, διότι τελικά μόνο ζημιά κάνει. Τι άλλο θα ακούσουμε σ' αυτή την αίθουσα, δεν μπορώ να καταλάβω.
Για να σοβαρευτούμε, μιλάμε για μια τεράστια ελληνική επιτυχία, η οποία μπορεί να έχει κάποια προβλήματα, όσον αφορά τα διαδικαστικά της, για το οποίο θα δεχόμουν κάλλιστα παρατηρήσεις και τα οποία μπορούν να διορθωθούν, αλλά να αμφισβητούμε αυτή την επιτυχία, είναι ντροπή.
Όσον αφορά τους κόμβους που πρέπει να μείνουν και τις ποσότητες που πρέπει να δεσμευτούν και θα δίνονται στην ελληνική επικράτεια, υπάρχει αναφορά ότι θα μείνουν 1 έως 3 κόμβοι. Πρέπει να υπάρξουν τρεις κόμβοι, οι οποίοι θα μείνουν σε περιοχές, όπως η δυτική Μακεδονία, όπου δεν έχουμε φυσικό αέριο. Δεν υπήρχε περίπτωση να έρθει το φυσικό αέριο στη Δυτική Μακεδονία ποτέ, αλλά τώρα με τον ΤΑΠ θα έρθει και θα έχουμε τα όποια οφέλη μπορούμε να έχουμε από το φυσικό αέριο και τη χρήση του, διότι και εκεί Ελλάδα είναι και ας το θυμούνται κάποιοι».

3 σχόλια:

  1. Να μη ξεχάσω να πάρω γάλα για να μη με μαλώσει πάλι ο Στάθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα όποια οφέλη μπορούμε να έχουμε από το φυσικό αέριο και τη χρήση του, διότι και εκεί Ελλάδα είναι και ας το θυμούνται κάποιοι......

    opos thimountai kapoioi
    -to kazino
    -to xionodromiko
    -to kolimbitirio
    -tin tilethermansi
    -tin egnatia
    -to aerodromio
    -to panepistimio
    -tin tileorasi kai to radio flolexobo
    -tin gama pas ethniki mas

    den antexete tosi anaptixi stin omixli

    και ας το θυμούνται κάποιοι».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kύριε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ είσαι τελειωμένος, δεν σε σώνει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.