Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ολοκληρώνονται οι προβολές του 54ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Ολοκληρώνονται σήμερα στη Φλώρινα οι περιφερειακές εκδηλώσεις του 54ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου. Αναλυτικά:

20:00: Η τελευταία φάρσα (Βασίλης Ραΐσης, Ελλάδα, Έγχρωμο, Διάρκεια: 83')
Τέσσερις νέοι επιστήμονες έχουν ένα περίεργο «χόμπι»: Να κάνουνε φάρσες-αποκαλύψεις σε μέντιουμ, πνευματιστές κ.λ.π. Ένας από αυτούς μπαίνει στην ομάδα ενός ψευδο-θεραπευτή ώστε να αποκαλύψει την απατεωνιά. Εκεί όμως, τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα είχε σχεδιάσει...

21:30: Ο προφήτης (Δημήτρης Πούλος, Ελλάδα, Έγχρωμο, Διάρκεια: 105')
Κατά τη διάρκεια του πιο αιματηρού πόλεμου στην ιστορία της ανθρωπότητας, ένας στρατιώτης καταφτάνει σ’ ένα εγκαταλειμμένο μοναστήρι αναζητώντας τον πατέρα του. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί, του γεννάται η υποψία πως οι ειρηνιστές επισκέπτες του χώρου ίσως γνωρίζουν κάτι για τον πατέρα του.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

1 σχόλιο:

  1. Καλό θα ήταν να γέμιζε η αίθουσα το σινεμά με κόσμο, τουλάχιστον τώρα που είναι δωρεάν. Ευκαιρία είναι οι τελευταίες ταινίες να πάει ο κόσμος. Μια καλή διασκέδαση έχουμε τελοσπάντων στη Φλώρινα και δεν τη τιμάμε.
    Και κυρίως οι "δήθεν κουλτουριάδηδες" να μην έρχονται μόνο στο τζάμπα. Ας έρθουν και σε καμιά εμπορική ταινία να πληρώσουν και κανένα εισιτήριο, να κρατηθεί το σινεμά στη Φλώρινα.

    Φτάνει με το download ταινιών. Και μη μου πει κανείς για το εισιτήριο. Γεμάτος είναι ο πεζόδρομος κάθε βράδυ. Ε, μια μέρα ας γεμίζει το σινεμά.

    Ένας φίλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.