Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

«Χριστούγεννα για όλους» από τη ΛΕΦΕΔ Φλώρινας

Η ΛΕΦΕΔ χαιρετίζει την εφετινή πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητος Φλωρίνης «Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω – χαρίζω – γιορτάζω» και αποδέχεται ανεπιφύλακτα και με ενθουσιασμό την ομώνυμη ανοικτή πρόσκληση.
Καλεί λοιπόν τα μέλη της, στον βαθμό των δυνατοτήτων ενός εκάστου, να συνδράμουν στην προσπάθεια συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης κατά το διάστημα 1 έως 10 Δεκεμβρίου 2013 με την προσωπική τους εθελοντική εργασία ή και με συλλεγόμενα είδη που ενδεχομένως μπορούν να συνεισφέρουν.
Για τον απαραίτητο συντονισμό της κοινής μας αυτής προσπάθειας καλούνται τα μέλη μας να έρθουν εγκαίρως σε συνεννόηση με τον Αντιπρόεδρο του Παραρτήματος, ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος σύνδεσμος με την Δημοτική Κοινότητα, προκειμένου να του δηλώσουν την διαθεσιμότητα του καθενός .
Η συνδρομή μας στην πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητος είναι απόρροια της συναίσθησης του ελαχίστου χρέους μας προς την (εμπερίστατη και δεινώς χειμαζομένη από την πρωτοφανή οικονομική ένδεια) τοπική μας κοινωνία, στην υπηρεσία της οποίας έχουμε εθελοντικώς ταχθεί, είτε στο επίπεδο της Εθνικής Αμύνης, είτε της Πολιτικής Προστασίας, είτε -όπως τώρα- της κοινωνικής αρωγής και ανακούφισης.

Για την ΛΕΦΕΔ Φλωρίνης
Ο Γραμματέας
Χουστουλάκης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.