Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ο πρώτος αποχιονισμός στο δήμο Αμυνταίου

Η πρώτη κακοκαιρία ήταν ευκαιρία για να δοκιμαστεί ο μηχανισμός αντιμετώπισης των καιρικών φαινομένων του Δήμου Αμυνταίου. Από το απόγευμα της Τρίτης τα μηχανήματα ρίψης αλατιού τοποθετήθηκαν, σύμφωνα με τις υποδείξεις του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Αργύρη Βολιώτη, στο Λέχοβο, τον Αετό και την Κέλλη έτσι ώστε να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν πιθανά προβλήματα, ενώ τα γκρέιντερ με τους χειριστές τους ήταν σε ετοιμότητα στο Αμύνταιο.
Με τις πρώτες νιφάδες ξεκίνησε η διαδικασία αποχιονισμού που κύλισε απρόσκοπτα και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Βεβαίως, τα φαινόμενα δεν ήταν έντονα, αλλά τα προβλήματα αντιμετωπίστηκαν στο σύνολό τους και οι εργαζόμενοι έδειξαν για μία ακόμη φορά τη διάθεσή τους για προσφορά στην υπηρεσία και τους συμπολίτες τους.
Η προετοιμασία ενόψει του φετινού χειμώνα ξεκίνησε από νωρίς με τον καθαρισμό των χόρτων και της χαμηλής βλάστησης από τα πρανή των δρόμων έτσι ώστε να μην υπάρχουν συγκεντρώσεις χιονιού, με συντηρήσεις και τις απαραίτητες μετατροπές στα οχήματα του Δήμου, αλλά και την προμήθεια επαρκούς ποσότητας αλατιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.