Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Κατά της διαθεσιμότητας οι σχολικοί φύλακες (video)

Τον αγώνα τους κατά της διαθεσιμότητας δίνουν οι σχολικοί φύλακες και στη Φλώρινα, οι οποίοι βρέθηκαν χθες το πρωί στο δικαστήριο για τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων.
Στο πλευρό τους βρέθηκαν οι δημοτικοί υπάλληλοι Φλώρινας και Αμυνταίου, καθώς και η ΕΛΜΕ Φλώρινας.


14 σχόλια:

  1. Ας μην ψήφιζαν πασόκ και ΝΔ για να μην τρέχουν και δεν φτάνουν τώρα,έτρεχαν παλιότερα αν θυμάμαι η "κυρία" της φωτογραφίας με το πασοκ και για το πασοκ και φυσικα για την ίδια και την οικογένεια της.Της την έφερε ο Μπένι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό έχεις να πεις μεταλλαγμένο αριστερό φασιστοειδές; Τα δημοσιονομικά της χώρας θα σωθούν από υπαλλήλους των 200 ευρώ που και στο κάτω κάτω της γραφής είναι χρήσιμοι; Σε όποια γειτονιά και αν μένεις στην περιοχή του 3ου Δημοτικού για παράδειγμα, διασχίζεις το λιγότερο μια διασταύρωση. Όσοι μαθητές ζουν στην Μοναστηρίου ή στην 7ης Νοεμβρίου, διασχίζουν 3 διασταυρώσεις!!! Έχεις σκεφτεί καθόλου ελεεινό ανθρωποειδές, πόσοι ασφάλεια νιώθουν οι γονείς και τα παιδιά με την παρουσία των σχολικών τροχονόμων; Αλλά με τι να σκεφτείς; Για να σκεφτείς χρειάζεται και λίγο μυαλό κάτι που εσύ με τα γραφόμενά σου δείχεις ότι δεν έχεις ούτε για δείγμα.

      Διαγραφή
    2. την ειπες και εσύ και Περιποιημένη οι σχολικοί φύλακες δεν είναι το ίδιο με τους σχολικούς τροχονόμους
      Για να νιώθουν ασφάλεια ας πάνε οι γονείς εθελοντικά!!!
      Στις διασταυρώσεις γίνεται πανικός γιατί πάτε όλοι με τα αυτοκίνητα να πάρετε τα παιδία τεμπελχανάδες!!!!

      Διαγραφή
    3. Τα δημοσιονομικά αυτά μαζί και με τα άλλα θα μας σώσουν!!!!!!!! Π.Χ Στην Δ.Ε.Η αγόρασαν κλωσσομηχανές και τις πέρασαν σαν ανταλλακτικά!!!!! Όπως και τα air condition που έβαλαν στο σπίτι τους μιας και έχουν μειωμένο ρεύμα και αυτά σαν ανταλλακτικά στην Δ.Ε.Η τα πέρασαν!!!!! Πλήρωνε εσύ και εγώ λογαριασμούς

      Διαγραφή
    4. Εσύ "πεφωτισμένε" 10:31 τι πίνεις και δε μας δίνεις; Θα φύγουν οι γονείς από την εργασία τους για να πάνε εθελοντές σχολικοί τροχονόμοι; Πόσο εφικτό το βρίσκεις δλδ; Δώσε τα "φώτα" σου και σε εμάς τα φτωχά μυαλά.

      Διαγραφή
    5. Ναι ναι όλοι εργάζονται κανένας άνεργος στην Φλώρινα!
      Κανένας δεν κάθετε το πρωί και καμία!
      Αν θες να σου δώσω και άλλα φώτα πρέπει να αποδείξεις ότι το κατάλαβες!

      Διαγραφή
  2. Με τι προσόντα μπήκατε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kanonika h apantish me ta prosonta ksereis poia einai....
      Ksereis esu an mpikane me bisma? Ksereis posoi ekanan aithsh gia na mpoun fulakes? Ksereis me ti orous mpikane?
      Fantazomai oxi. Psakse prwta kai meta piase pliktrologio kai grafe. Kakiasmene... Auto pou oloi oi upalliloi einai kapou me visma den to katalabainw.

      Διαγραφή
    2. Με τα προσόντα που έχουν το 90% των δημοσίων υπαλλήλων απολυτήριο υποχρεωτικής εκπαίδευσης και βύσμα !!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Ti les wre orgio??? Ante autoktwna kalutera mpas kai glutwsei h Florina apo enan akoma anisoropo. Thn ksereis thn oikogeneia ths kai les oti sou katebei apo thn koutra sou??? Tosh kakia exeis mesa sou pou oute o xaros den tha se thelei dipla tou.
    Auto mono exeis na peis gia ton dikaio agwna tous. Oust kopriti...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1.500.000 ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 700,000 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ;ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΑΛΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΑΛΛΟΥΣ 500000...ΟΤΑΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΙΑΖΕ...ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ;ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ !!

      Διαγραφή
  5. Γιατί το κυρία σε εισαγωγικά? Αν εσύ είσαι κύριος βγάλε την κουκούλα του γερμανοτσολιά και κάνε τα σχόλιά σου επώνυμα όταν αφήνεις τέτοια υπονοούμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.