Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Εκλογές για ανάδειξη συντονιστικής επιτροπής των ΑΝ.ΕΛ. στη Φλώρινα

Καλούνται τα μέλη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων της Περιφερειακής ενότητας Φλώρινας να δηλώσουν συμμετοχή υποψηφιότητας για εκλογή Δ.Σ. συντονιστικής επιτροπής μέχρι και την Τετάρτη 27/11/2013 στην ηλεκτρονική διεύθυνση p.organoseis.anexartitoi@gmail.com ή με fax στο 2109545081 ή στον προσωρινό συντονιστή κ. Λιθοξοίδη Κωνσταντίνο στο τηλέφωνο 6932688448.
Οι εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 30/11/2013 από 10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. στην αίθουσα του εργατικού κέντρου Φλώρινας (Ηπείρου 26).
Στις εκλογές έχουν δικαίωμα ψήφου τα μέλη που είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο μελών του κινήματος μέχρι και τις 20.11.2013.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

6 σχόλια:

  1. ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ , ΔΗΜΟΚΤΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!
    ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΩΣΤΟΙ ΑΝΤΙΡΗΣΙΕΣ ΣΥΝΗΔΗΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑΊΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης ψυχικά άρρωστοι είναι και αυτοί που πιστεύουν ότι τους ψεκάζουν...

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ μαζί σου 3.32 και λυπάμαι που το 33% των Ελλήνων (κυρίως αντιμνημονιακών) νομίζει ότι μας ψεκάζουν. Δυστυχώς το 1/3 των Ελλήνων έχει πάρει διαζύγιο από την πραγματικότητα!

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ μαζί σου 3.32 και λυπάμαι που το 33% των Ελλήνων (κυρίως αντιμνημονιακών) νομίζει ότι μας ψεκάζουν. Δυστυχώς το 1/3 των Ελλήνων έχει πάρει διαζύγιο από την πραγματικότητα!

      Διαγραφή
  2. Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΑΝΕΛ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι καλά δεν μας ψεκάζουν ... κούνια που σας κούναγε ορισμένους. Μόλις βγήκε το φυλλάδιο της γερμανικής αλυσίδας super market για χειμερινά ρούχα ΑΜΕΣΩΣ αρχισε να χιονίζει. ΤΥΧΑΙΟ ... ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.