Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ο «Παγκράτιον» στο Παγκόσμιο Τουρνουά Καράτε Athens Open

Στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας θα διεξαχθεί το διεθνές τουρνουά καράτε Athens Open στις 6,7, και 8 Δεκεμβρίου. Μετά από την αδειοδότηση της τεχνικής επιτροπής της ΕΛΟΚ οι αθλητές του Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ θα δώσουν και πάλι δυναμικό παρών.
Οι αθλητές που πήραν το ΟΚ από την επιτροπή είναι: Σιώκης Λουκάς, Παλιογιάννη Φωτεινή, Αμβράσης Βασίλης, Αναστασίου Τραϊανός, Μπακάλης Νικόλαος, Σίσσης Βύρων, Μπογδάνης Πέτρος, Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη- Μαρία και Τσαρτσιταλίδης Ηλίας.
Κορομπίλης Νικόλαος (προπονητής): Εύχομαι καλή επιτυχία στους αθλητές του συλλόγου που μας κάνουν περήφανους όπου και αν παίξουν. Ήμασταν σίγουροι για τους αθλητές μας, μιας και στο ranking της ομοσπονδίας είναι στις ψηλότερες θέσεις, οπότε θα ήταν παρών γι’ αυτό δουλεύουμε πολύ καιρό τώρα για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, πιστεύω πως θα πάμε καλά. Αν εξαιρέσουμε τον Μπογδάνη και τα αδέλφια Τσαρτσιταλίδη που έχουν παίξει πολλές φορές σε διεθνή τουρνουά, οι υπόλοιποι είναι πρωτάρηδες, θα παίξουμε χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα και πάλι καλή επιτυχία σε όλους μας.
Τσαρτσιταλίδης Κίμων (πρόεδρος): Άλλη μια διοργάνωση όπου η Φλώρινα θα δώσει δυναμικό παρόν. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά για να φέρουν αυτά τα αποτελέσματα και να είναι ψηλά στην βαθμολογία της ΕΛΟΚ ώστε να είναι μέσα στις επιλογές των εθνικών προπονητών. Τώρα θα παίξουμε περισσότερο για τις εμπειρίες των μικρών, να πάρουν το “βάπτισμα του πυρός” για να είναι έτοιμοι για το επόμενο Βαλκανικό πρωτάθλημα. Ο σύλλογος έφτασε σε τέτοιο επίπεδο με σωστή και συστηματική δουλειά χρόνων, το δύσκολο είναι να κρατηθεί εκεί και αυτό μέχρι στιγμής οι αθλητές μας το καταφέρνουν μια χαρά και τους ευχαριστώ γι’ αυτό, αφού ήταν ένα προσωπικό μου στοίχημα, το να βγει το καράτε από τα στενά όρια της πόλης μας.
Το συγκεκριμένο τουρνουά της WKF (παγκόσμιας ομοσπονδίας καράτε) είναι ένα δυνατό τεστ, θα συμμετάσχουν δυνατές ομάδες από όλον τον κόσμο, εύχομαι στα παιδιά να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν από το συγκεκριμένο παιχνίδι καλή του επιτυχία λοιπόν και η διοίκηση του συλλόγου θα είναι πάντα στο πλάι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.