Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ανησυχία για την κατάσταση στο χώρο της υγείας

Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ατόμων με αναπηρία Νομού Φλώρινας με έδρα τη Φλώρινα εκφράζει την βαθύτατη ανησυχία του για την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στα Περιφερειακά Ιατρεία του Νομού, το Νομαρχιακό Νοσοκομείο, και ειδικότερα για την κατάσταση που επικρατεί στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.
Η επί τρία χρόνια καθυστέρηση στις προκήρυξης μόνιμου προσωπικού, η καθυστέρηση στους διορισμούς των επικουρικών ιατρών καθώς άλλες αιτίες και προβλήματα οδήγησαν σε αδιέξοδο την λειτουργία της μονάδας τεχνητού νεφρού.
Η θέση μας δεν είναι να καταλογίσουμε ευθύνες ούτε να πάρουμε το μέρος της μιας ή της άλλης πλευράς.
Λύση πρέπει να δοθεί άμεσα στο πρόβλημα και μάλιστα οριστική.
Επιτέλους πέρα από τα τεχνοκρατικά και προσωπικά προβλήματα πρέπει να ληφθεί υπόψη η ζωή, η αγωνία και η ανησυχία των νεφροπαθών - ασθενών, η ταλαιπωρία αυτών να μετακινούνται σε περίοδο χειμώνα σε γειτονικούς νομούς, τα περιττά έξοδα μετακίνησης, το άγχος, ο φόβος, ο θυμός και η οργή που επιφορτίζονται και η αβεβαιότητα που αυτοί βλέπουν το μέλλον. Η όλη κατάσταση μόνο επιβάρυνση στην ψυχολογία και την υγεία των χρόνιων ασθενών μπορεί να φέρει.
Η επί χρόνια έλλειψη διαφόρων βασικών ειδικοτήτων, η λειτουργία ορισμένων κλινικών με μειωμένο ιατρικό προσωπικό, οδηγεί σε ταλαιπωρία του κόσμου.
Παρακαλούμε τους αρμόδιους και την πολιτική ηγεσία του τόπου μας να δείξει ευαισθησία, να σκύψει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα στο ήδη σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει, ώστε να βρεθεί άμεσα και ταχύτατα οριστική λύση παρακάμπτοντας τα γραφειοκρατικά γρανάζια, για να σταματήσει η ταλαιπωρία των χρόνιων πασχόντων και να μπορούν να νιώσουν ασφαλής.
Επιθυμούμε άμεσα, εάν είναι δυνατόν και αύριο, να δοθεί τέλος στο πρόβλημα και να μην φτάσουμε σε δύσκολες καταστάσεις να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των ασθενών.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου
Αντωνιάδης Βασίλης
Ο Γραμματέας του συλλόγου
Τσιγλόπουλος Αθανάσιος

33 σχόλια:

  1. Προφανώς δεν γνωρίζετε την ακριβή κατάσταση για την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού... πριν από 5 - 6 χρόνια κάποιοι Νοσηλευτές "ξεσηκώθηκαν" για την κατάσταση, αλλά πολύ τεχνικά οι Διοίκηση (Παπανούσης) ο Διευθυντής (Χατζηκωνσταντίνου, εκλιπών σήμερα) η νοσηλευτική ηγεσία (Παπαδημητρίου - Αναστασίου - Τόιτου) και το συνδικαλιστικό όργανο των Νεφροπαθών (Κεβρεκίδης) φρόντισαν να βγάλουν τρελούς τους νοσηλευτές και με λάσπη στα πρόσωπά μας ησύχασαν τα πράγματα μας κυνήγησαν μας μετακίνησαν και "έλυσαν" το πρόβλημα τώρα συζητάτε πάλι τα ίδια και οι Νεφροπαθείς δεν είναι άμοιροι ευθυνών λοιπόν μην τους χρησιμοποιήτε, τότε λέγαμε η μονάδα μαθηματικώς οδεύει σε κλείσιμο ΕΚΛΕΙΣΕ και θα ΚΛΕΙΣΕΙ, είπαμε οι ηπατικοί ασθενείς κινδυνεύουν σε έναν μήνα ΠΕΘΑΝΑΝ και οι τρεις, είπαμε πόσο θα αντέξει ο γιατρός ΠΕΘΑΝΕ και τι έκανε η διοίκηση τιμώρησε αυτούς που τα είπαν και όλα ΕΝΤΑΞΕΙ ήρθε Νέα γιατρός και την πολέμησαν στόχος τους είναι να την κλείσουν την μονάδα και μερικοί γιατροί το φωνάζουν και επιμένουν στο κλείσιμο μαζί με τους διευθυντάδες και την διοίκηση ..........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24 Νοεμβρίου 2013 - 11:05 μ.μ.
      Η γιατρός τους θα φύγει.Ειναι πολύ καλη επιστημονισσα και εχει και μια ευγένεια απέναντι στους ασθενείς.Ομως θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες στο ποιος την οδήγησε στην ασθένεια και στην παραίτηση.Κι οι ευθύνες δεν ειναι μόνο της διοίκησης.Καλο θα ήταν να κινηθεί νομικά ώστε να βγουν στην επιφάνεια,ολα αυτά που αγνοούμε όσοι δεν δουλεύουμε στο νοσοκομείο.Για να πάρουμε και θέση.Δεν μπορεί να φεύγουν ολοι οι καλοί γιατροι απο την πόλη μας.ΚΑΠΟΙΟΙ φταίνε.Υστερα αυτό ειναι το μόνο που θα πάμε αν συμβεί κάτι πολύ επείγον.

      Διαγραφή
    2. κι γω ακουσα και αναστατωθηκα.Παρακολουθουμαι στη νεφρολογικη απο τον Νοεμβριο του 2011.Δυο χρονια η γιατρος με εστειλε και Θεσσαλονικη για πιο ειδικες εξετασεις. Ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Την περασμενη εβδομαδα της τηλεφωνησα στο νοσοκομειο γιατι ακουσα πως θα φυγει και θα ερθει μια νεα νεφρολογος.Δεν εχω τιποτα με την κοπελα,μακαρι να ερθει και αλλη , αλλα η κα Βασιλειου ειναι εμπειρη νεφρολογος κι εγω θελω να παρακολουθουμαι απο καποιον με εμπειρια.Ελπιζω να μην φυγει.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμε 5.54 έχεις δίκιο σε όσα λες για την μονάδα νεφρού.Και μόνο που ενα τμήμα το αφήνουν επι δέκα χρόνια να λειτουργεί με ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ φαίνεται καθαρά πόση σημασία δίνουν. Τον Χατζηκωνσταντίνου που πέθανε από καρκίνο του προστάτη και την Βασιλειου τώρα που έπαθε δεύτερη φορά υπερκόπωση και κατέρρευσε.Ας ελπίσουμε η δεύτερη να ξαναγυρίσει υγιής.Μονο από αυτό αρκεί για να καταλάβει κάποιος την αδιαφορία τους για τους νεφροπαθείς.Το σχόλιο για την Μαιευτικη κλινική ειναι άδικο.Εκρεμμει η ΕΔΕ γιατί δεν ολοκληρώνεται ;.Κανενας δεν ξέρει τι συμβαίνει στο σπίτι του αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν η διοίκηση για τους δικούς της άγνωστους λόγους επιθυμεί να κλείσει η μονάδα,αν εχει τέτοιες εντολές εξής άνωθεν, τότε μόνο ερασιτεχνικές δεν ειναι οι ενέργειες της.Αλλα πολύ στοχευμένες.Αν η γιατρός παραιτηθεί,πως θα δουλέψει η μονάδα;Με έναν επίκουρο γιατρό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωριζω πως η γιατρος τους εχει μπει πολυ στο ρουθουνι γιατι ολο διεκδικει πραγματα.Φαινεται οτι εχουν διαφορετικους στοχους.Αυτη θελει να κανει το τμημα της ν δουλεψει κι οι αλλοι να εξυοηρετουν προσωπικα συμφεροντα.Δεν εξηγουνται αλλιως το οτι δεν της ειχαν φερει ουτε εναν αγροτικο δυο φορες την εβδομαδα να γραφει τα φαρμακα των ασθενων,Ειναι κατι προσωπικο.Η γιατρος ειναι φιλη μου κι εχει τυχει να επισκεφθω το νοσοκομειο.Ειδα ανθρωπους να τρεχουν κι ειδα κι ανθρωπους να καθονται.Πουθενα δεν ειδα ομως ενα γιατρο μονο του, χωρις βοηθεια,με τοσους βαρια ασθενεις.Ετρεχε πανω κατω να προλαβει και αυτους που ερχονταν απο εξω και αυτους που εκαναν αιμοκαθαρση.Τον τελευταιο καιρο δεν μπορουσε να βγει απο το γραφειο.Να παρει ανασα.Ηταν πολυ φυσικο να της συμβει οτι της συνεβη.Το οτι την ειχαν αφησει χωρια καμια βοηθεια δειχνει ποσο αδιαφοροι ηταν απεναντι τους.Ας κανει ο καθενας με την συνειδηση του.Οσο για μας τους Φλωρινιωτες,δεν θα ειναι παντα ευκολο να τρεχουμε στο Μποδοσακειο η στην Θεσσαλονικη για τα προβληματα μας.Καποτε θα το χρειαστουμε.Και τοτε θα χρειαστουμε καλους γιατρους και νοσηλευτες και μια διοικηση που θα ενδιαφερεται ουσιαστικα για το νοσοκομειο κι οχι θα καπνιζη μεσα στο γραφειο της!

      Διαγραφή
    2. χθες η μοναδα δουλευε χωρις γιατρο.Ουτε Εισαγγελεας φανηκε ουτε καναλια ουτε κανενας.Μονο οταν γινεται φασαρια στα καναλια θυμουνται τους ασθενεις.

      Διαγραφή
    3. Εχει παρει χαμπαρι ο Εισαγγελεας οτι η μοναδα δεν εχει γιατρο;Αν εχουν γινει καταγγελιες και δεν κανει κατι τοτε κι αυτος δημοσιος υπαλληλος ειναι.

      Διαγραφή
  4. Ειμαι Νοσηλευτρια τεχνητού νεφρού.Προχθες άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά γιατρό διευθυντή του νοσοκομειου και μάλιστα πολύ καλο να λέει" η μονάδα ειναι μια γαγγραινα.Πρεπει να κλείσει.Με ενα γιατρό δεν δουλεύει τμημα.Να κλείσει και να πανε στα ιδιωτικά οι νεφροπαθείς". Κι οταν η γιατρός τον ρώτησε " και πως θα πανε αυτοί που έχουν ασφάλεια απορίας ;"δεν τον ένοιαξε. Αν η γιατρός παει στον εισαγγελέα θα τα πω κι εκει.Δεν φοβόμαστε τίποτα.Εξη μήνες κι εμείς κι οι ασθενείς τρελαθηκαμε να γυρναμε . Πουκνι πια !!! Μόνο η γιατρός και ο ΚΩΤΟΠΟΥΛΗΣ μας στήριξε . Ολοι οι αλλοι μας κορόιδευαν.Μαζευονταν στο γραφείο του διοικητή κι όλο συζητούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΩΝΥΜΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ (ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) ΣΑΝ 2ΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ (ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝ ΝΑΣΑΙ ΕΚΕΙ) Ν ΑΝΑΜΟΧΛΕΥΕΙΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φρόνιμο θα ήταν να βάλεις το όνομά σου ... γιατί έτσι οδηγείς σε συνειρμούς που μπορούν να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις διότι αυτό που λες είναι βαρύ ειδικά όταν δεν μπορεί να απαντηθεί ... όσο για τον ΔΕ που λες σου καταθέτω πως είναι από τους καλύτερους νοσηλευτές που έχει η Ελλάδα και είναι χάσιμο για την Φλώρινα να τον έχει παροπλισμένο για μικροπρεπείς λόγους. Ήξερα και τον Γιατρό, ιδιόρρυθμος χαρακτήρας, ξέρω και τον ΔΕ, γροθιά στο μαχαίρι και δεν λογαριάζει τίποτα, αλλά είμαι σίγουρος πως είχε δίκιο ο ΔΕ, εκπαίδευσε πολλές μονάδες όπως και εμένα, όταν οι άλλοι δεν ήξεραν τι είναι αιμοκάθαρση αυτός έκανε online αιμοκάθαρση και έληνε και έδενε το μηχάνημα, και γι' αυτό ο Γιατρός έβαλε λυτούς και δεμένους για να τον πάει στην μονάδα, και σ' αυτό με εκπαίδευσε στην Αθήνα ακόμα, έκανε πολλές εργασίες και βραβεύτηκε από την Ευρωπαϊκή εταιρεία νοσηλευτών, σεμινάρια αμέτρητα, να μην λέω πολλά καλό θα είναι όλες οι πλευρές να ρίξουν τους τόνους και όταν έχεις τέτοια "εργαλεία" δεν τα πετάς.
      και να πω και κάτι ακόμα η κόντρα με τον ΔΕ άρχισε πριν ανοίξει η μονάδα θυμάμαι όταν την στήναμε ήρθε μια νοσηλεύτρια από την Αθήνα η Ζαπραίδου η Άννα και τους έλεγε πόσο τυχεροί είναι που έχουν τον ΔΕ και η διευθύνουσα νομίζω ή τομεάεχισσα ήταν έλεγε πως είναι προσβολή για τις νοσηλεύτριες να εκπαιδευτούν από ΔΕ.
      θα μου επιτρέψετε την ανωνυμία μου για ευνόητους λόγους,
      είμαι τεχνικός και έχω συνεργαστεί πάρα πολύ και με τους δύο και μπορώ να έχω τεκμηριωμένη άποψη.
      ΣΥΜΒΟΥΛΗ, αν μου επιτρέπεται, ηρεμήστε και κοιτάξτε να δουλέψει η μονάδα σας.

      Διαγραφή
    2. Το μόνο το οποίο ενδιαφέρει την Διευθύνουσα και τις τομεάρχισσες είναι η δημόσια εικόνα τους.Δυστυχώς γι αυτούς εδώ είναι ΦΛΩΡΙΝΑ ! Όλα μαθαίνονται όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν τόσο πολύ να τα καλύψουν με συκοφαντίες και κατηγόριες.Ο ΔΕ ήταν η αδυναμία του γιατρού γιατί ήταν ο καλύτερος από όλους.Είναι αλήθεια όλα όσα λες 8.38.Γι αυτο και τον φθόνησαν κάποιες της μονάδας και άρχισαν να βάζουν λόγια στο γιατρό.Μέχρι που κατάφεραν και τον έδιωξαν.Όλα όμως εδώ πληρώνονται.Έφυγαν με τον ίδιο τρόπο.Ο ΔΕ είναι έτσι όπως τα λες.Ωμός.Μιλά επώνυμα όμως.Όσο για την μονάδα μόνο ένας χαζός δεν θα καταλάβαινε πόσο παραμελημένη είναι.Όταν έκλεισε έξη μήνες τότε γύρισαν να την κοιτάξουν.Τότε είδαν για πρώτη φορά ότι έχει ένα γιατρό.Όταν έκοβαν τις θέσεις από το νεφρό για να παρουν αλλους γιατρούς πως σκέφτονταν να εξυπηρετηθούν οι άρρωστοι;Θα τους εβλεπε ο ίδιος γιατρός τριάντα μέρες το μήνα;Αλλά φαίνεται ήταν πολύ απασχολημένοι με τα κόμπλεξ τους ποιός είναι ΔΕ και ποιός είναι ανώτερος,για να κοιτάξουν τόσο μικρά πράγματα όπως πως θα δουλέψει η μονάδα με ένα γιατρό.

      Διαγραφή
  6. Τον γιατρό τον αρρωστησαν οι διευθυνουσες που τις φώναζε π@@@@ες για την συμπεριφορά τουε απέναντι του.Κι ολοι αυτοί που κλειναν τα ματια στο οτι κανενας ανθρωπος δεν αντεχει μονος να διευθυνει μια κλινικη.Ουτε για δυο μηνες οχι για εφτα χρονια.Αυτοι που τον πεθαναν και τον αρρωστησαν ειναι αυτοι που πεθαναν και αρρωστησαν και τοσους αλλους γιατρους.Ο αγαπημενος ολων ο Δημος εφτα χειρουργεια ειχε το πρωι πριν πεθανει.Οριστε,παρτε την Βασιλειου παραδειγμα,προσπαθησε να προστατευσει τον εαυτο της με το να ζητησει το νομιμο να μην εφημερεψει ενα Σαββατο και την οδηγησαν στην αρρωστια.Αν εχουν συνειδηση πρεπει να σκεφτουν τα παιδια τους.Να τα αφησετε αυτα οτι τον αρρωστησε ο Κιμων.Κι οι αλλοι νοσηλευτες που φυγαν.Ειστε μανουλες να ριχνετε ευθυνες αλλου αλλα ολα εδω πληρωνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νοσηλευτικό προσωπικό ΜΤΝ Φλώρινας26 Νοεμβρίου 2013 στις 3:33 μ.μ.

    Οποιοδήποτε ανώνυμο σχόλιο που αφορά το Νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού Φλώρινας(Ανώνυμος 25 Νοεμβρίου-1.26μμ)
    ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νοσηλευτικο προσωπικο ΜΤΝ Φλωρινας ; Ουτε αυτο ειναι επωνυμο.Δεν βλεπουμε καποιο λογαριασμο να συνδεεται με το σχολιο.Τι εγινε; θιχτηκαν προσωπα υψηλα;Για ψαχτειτε μεταξυ σας για το ποσες φορες και σε ποσους το ειπατε.Μην βγουν κι αλλοι να γραψουν και γινετε ρεζιλι χειροτερα.Και ποιος σας ειπε οτι ειναι νοσηλευτρια που ειναι στην μοναδα σας;

      Διαγραφή
  8. Φίλε του 11:06 για να λέω τέτοιες βαριές κουβέντες είναι εύκολο πίσω από την ανωνυμία σου αν είχες Α@@@@@@ θα έλεγες το όνομά σου όπως εγώ .... ξέρεις λοιπόν πολλά από ότι φαίνεται αφού κάθε πρωί τα λέγατε .... δεν θα ασχολείσθε μαζί σου γιατί δεν αξίζεις αν θέλεις όμως έλα να με βρεις να ακούσεις και την άλλη πλευρά ............. την ΑΛΗΘΕΙΑ δηλαδή !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν εμειναν και τοσο πολλοι ζωντανοι απο αυτους "που τα λεγε πρωι πρωι ο γιατρος "...1,2,3,4 ,οι 3 δεν ξερουν καν να μπαινουν στο ιντερνετ , ΕΝΑΣ ΜΕΝΗ ! Βαζω στοιχημα οτι αυτος εκανε και το σχολιο των νοσηλευτριων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελα ολα γινονται για να διωξουν τη γιατρο του νεφρου.Ποιος ξερει τι συμφεροντα κρυβονται ιδιωτικα απο πισω.Ψαξτε ποιος εχει σχεση με ιδιωτικες μοναδες και κλινικες.Αυτος η αυτοι μαλλον θελουν να κλεισουν την μοναδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Ελληνική Πολιτεία έχει καταντήσει τους ιατρούς τις τελευταίες 10-ετίες, "επικουρικούς λιμενεργάτες". Ακου επικουρικοί γιατροί! Αυτή η λαϊκοφασιστική απαξίωση των ιατρών αλλά όλων των επιστημόνων μόνο στην Ελλάδα υπάρχει απ' όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. Φυσικά, αυτή η νοοτροπία καλλιεργήθηκε και εξακολουθεί να καλλιεργήται από όλα τα πολικά κόμματα. Φυσικά οι "πανέξυπνοι" πολιτικοί μας προτιμούν να πληρώνουν πρόστιμα που μας επιβάλει η Ε.Ε.-κομισιόν (έγινε και αυτό πριν λίγες μέρες) γιά υπερβολική υπερωριακή απασχόλιση των ιατρών στα Ελληνικά νοσοκομεία, παρά να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με προσλήψεις μόνιμου και επαρκούς ιατρικού αλλά και νοσηλευτικού προσωπικού στο Ε.Σ.Υ., και όχι ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ "ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ".*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με τη θέρμανση στο Νοσοκομείο τι γίνεται;΄Έξω χιονίζει και τα σώματα του καλοριφέρ είναι κρύα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπάρχουν και χειρότερα! Κι αυτά είναι η συμπεριφορά κάποιου σκουλαρικάκια γιατρού της Παθολογικής προς τους αρρώστους και τους συγγενείς τους που τους φέρεται λες και είναι σκουπίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μόνο τα σκουπίδια θα μείνουν τελικά στο νοσοκομείο μας.Όλοι οι καλοί γιατροί φύγαν.Τους διώξαν αυτοί από κει μέσα.Έτσι είμαστε εμείς οι Φλωρινιώτες.Ότι δεν το φτάνουμε πρέπει να το κατεβάσουμε,να το ρίξουμε εκεί που είμαστε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε 'σεις, πολλά και σοβαρά τα προβλήματα αλλά είναι συνέχεια του σχεδίου που ανέλαβε ο Άδωνις να τελειώσει, εδώ θα χάσουμε το Νοσοκομείο και 'σεις ασχολείστε με τον τεχνικό νεφρό, δεν βλέπετε ότι οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ βάλανε παντού ΧΑΖΟΥΣ να διοικούν, γιατί άραγε??? έμαθα πως καταργούνται οι οδηγοί του νοσοκομείου, είναι αλήθεια ???? ποιος έχει σειρά τώρα και οι κυβερνώντες του τόπου τούτου ξύνουν τα Α@@@@@α τους, το νοσοκομείο κλείνει εεεεεεεεεεεε ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρωτα φευγουν οι γιατροι,βγαινουν στη συνταξη,αρρωσταινουν και πολλοί παραιτούνται και φεύγουν από τις κλίκες εκεί μέσα.Θα βγουν κι οι νοσηλευτές στη σύνταξη,θα φύγουν.Θα φύγουν κι οι οδηγοί.Αυτοί που δε χρειάζονται καθόλου κι είναι στα γραφεία,πας για ενα χαρτί κι είναι τρείς και τέσσερις σε κάθε γραφείο κι όλο τρώνε και πίνουν, αυτούς γιατί δεν τους διώχνουν να μείνουν αυτοί που χρειάζονται;

      Διαγραφή
  16. ανωνυμος 3.56 τα νοσοκομεια υπαρχουν για τους βαρια αρρωστους πρωτα κι επειτα για ολους τους αλλους.Ασχολουμαστε με τον τεχνικό νεφρό επειδή αν το νοσοκομειο κλεισει πρωτα αυτοι θα χουν σοβαρο προβλημα.Φυσικα οποιοι γιατροι και να φυγουν ο Φλωρινιωτης θα πρεπει να πληρωνει κι αυτο ειναι πολυ δυσκολο ετσι οπως γιναμε.Να φυγουν ομως γιατροι που υπαρχουν κι εξω και ειναι και καλυτεροι ( Δερματολογος Περχανιδου πχ) δε μας χαλαει και τοσο.Αμα φυγουν ομως γιατροι που δεν υπαρχουν εξω αυτο ειναι προβλημα.Κι οδοντιατρο δεν χρειαζομαστε.Παμε Μπιτολα ετσι κι αλλιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. σιγα μην κλεισει το νοσοκομειο επειδη φευγουν οι οδηγοι.Στο ΕΚΑΒ θα πανε.Θα πληρωνονται παλι μαλλον και καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να φυγουν ομως γιατροι που υπαρχουν κι εξω και ειναι και καλυτεροι ( Δερματολογος Περχανιδου πχ) δε μας χαλαει και τοσο=χαχαχαααααααααα, ποντιακό ανέκδοτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ρε φίλε; Έχης κάτι με τους Πόντιους;Αυτό σε καίει εσένα από την κουβέντα;Το ότι τρέμουμε να πατήσουμε εκεί δε σε ενδιαφέρη;Τα μισά να είναι αλήθεια από αυτά που γράφουνε κρέμασμα θέλουν όλοι όσοι πέρασαν από τη θέση του διοικητή και όσοι είναι τώρα.Να πάνε στα σπίτια τους να κάνουν πειράματα.Αμα αρρωστήσουν αυτοί και τα παιδία τους που θα υπάγουνε αυτοί;

      Διαγραφή
  19. 1.01 ανωνυμε πανε πρωτα για το ιδιο προβλημα και στους δυο κι ελα μετα να μου πεις.Το γελιο θα σου κοπει αφου.Την θεια μου μεχρι να την παω στη γιατρο εξω δεν μπορουσε να βρει τι εχει.Τι επειδη ειναι απο Αθηνα κι εχει μια σπιταρονα στη Δροσοπηγή;Σιγα καυμενε.Οι δικοι μας οι γιατροι ειναι καλυτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. είμαστε όλοι χάφτες!Βγαίνει ο Σταθίκας λεει όλα καλά,βγαίνει η κυρά Βούλα λέει όλα καλά και το νοσοκομείο βράζει.Ρίχνουν τα προβλήματα στους Συριζαίους,ο γυναικολόγος φταίει για όλα,έτσι διαδίδει η κλίκα της ΝΔ στην πόλη μας,και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν βγαίνει να κάνει μια ερώτηση στη Βουλή για το νοσοκομείο.Βρίσκουν και τα κάνουν.Γιαυτό αλωνίζουν.Άμα φέρουν διοικητή που δε θα είναι από δω τότε το νοσοκομείο θα καθαρίσει και θα δουλέψει σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Διαβάζω τα σχόλια και πραγματικά ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!!
    Ας κάνει ο καθένας σωστά και με φιλότιμο την δουλειά του απο την θέση που είναι...
    Αυτός που βοηθάει τον κόσμο χωρίς να έχει κάτι άλλο στο μυαλό του κάποια στιγμή θα αποζημιωθεί...!!!
    Η γνώμη του άσθενη για το πόσο καλά τον εξυπηρετούμε θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει και τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επιτέλους ήρθε η Αθηνά Ευαγγέλου, Νεφρολόγος, με ετήσια σύμβαση ("ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΣ"), λες και μετά έναν χρόνο δεν θα υπάρχουν νεφροπαθείς! Αλλά εμάς εδώ πάνω στην... άκρη ή στην... αρχή της Ελλάδας μας έχει "γραμένους" το κωλοκράτος των Αθηνών. κ. Ευαγγέλου υπομονή και καλό κουράγιο και να προσέχεις τις κακοτοπιές... και να βοηθάς όσο μπορείς τους συνανθρώπους μας, αλλά και τον τόπο σου! *Ένας συγγενής νεφροπαθούς*.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμε 8.00 μμ άμα ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ τράβα μια βόλτα στο νοσοκομείο ας πούμε στο ορθοπεδικό κι έλα μετά να κάνης τον εξυπνάκια!?Άμα δουλεύης στο νοσοκομείο εσύ σταμάτα να παίρνης μισθό και κάνε τον εθελοντή.Κι άμα σε ενδιαφέρει μόνο η γνώμη του ασθενή τότε γράψε στον κυρΣπύρο και πες οι διοικητές και οι καθηγηταδες και οι διευθυνταδες να δουλευλουν τζάμπα στο νοσοκομείο,κι αμα μεινη κανεις τους , γραψε μας.Αμα βαρεθηκες πανε μια βολτα στη δημαρχια εκει θα ξεβαρεθεις σιγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.