Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

152 προσλήψεις αρχαιολόγων και εργατών στο Αμύνταιο

Πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων της σωστικής ανασκαφής στη ζώνη Γ' του οικισμού Ανάργυροι ΧΙΠα του Ορυχείου Πεδίου Αμυνταίου του Λ.Κ.Δ.Μ. της ΔΕΗ Α.Ε.
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: ΚΘ ΕΠΚΑ Σιδηροδρομικού Σταθμού 8, 53100 Φλώρινα, υπόψη κου Βολτσίνη Β. (τηλ. επικοινωνίας: 2385028206) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας ( από 25-11-2013 έως 29-11-2013).

Δείτε περισσότερα εδώ.

2 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΙΞΗ ΣΕΜΠΤΕΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΔΕ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν βγήκαν μόνο τα αποτελέσματα για εργάτες,
    ψάξε πιο κάτω
    http://et.diavgeia.gov.gr/f/yppot/find/unit:520/from:100/limit:36
    η ερώτηση είναι πότε θα μας καλέσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.