Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Ευχαριστήριο της «Νέας Πρότασης Μηχανικών»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους τους Μηχανικούς για τη συμμετοχή τους στις εκλογές του ΤΕΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που μας ψήφισαν και ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ότι δεν πρόκειται να προδώσουμε την ψήφο τους.
ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ την ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ μας για το αποτέλεσμα των εκλογών σε σχέση με τον συνδυασμό μας, το οποίο φιλοδοξούμε να αποτελέσει πρόπλασμα μεγάλων αλλαγών.
Το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΚΡΑΤΙΚΟ σύστημα συσπειρώθηκε απέναντι στον κίνδυνο μείωσης της κυριαρχίας του στο στάτους κβο, που έχει εμπεδωθεί στο δημόσιο βίο.
Το ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ μήνυμα είναι ότι οι νέοι που συνειδητοποιούν πλέον ότι η γενιά τους θα ζήσει χειρότερα από την προηγούμενη, αντιστέκονται δειλά-δειλά και απαιτούν αλλαγή πορείας.
ΖΗΤΑΜΕ να επισπευσθούν οι διαδικασίες συγκρότησης Οργάνων-Προεδρείου για την άμεση προώθηση των διαχρονικών και επίκαιρων προβλημάτων του Κλάδου μας.
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
Είμαστε ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να μείνουμε στις επάλξεις, να δώσουμε προοπτική στο ΤΕΕ/ΤΔΜ και στην παραγωγική και αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της πατρίδας μας.

Από το Γραφείο Τύπου
Του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.