Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Σύλληψη διωκόμενου στη Θεσσαλονίκη για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθη άλλος ένας ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών

Tις πρωινές ώρες της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν 54χρονο ημεδαπό για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, καθώς επίσης και 31χρονο ημεδαπό για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και συντονισμένη επιχείρηση, ο 54χρονος εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη και συνελήφθη, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Φλώρινας, καθόσον παραβίασε τον περιοριστικό όρο της παρακολούθησης προγράμματος απεξάρτησης σε κέντρο θεραπείας, που του είχε επιβληθεί.

Συνεχιζόμενης της αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη ο 31χρονος, γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, όπου φιλοξενούνταν ο 54χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- στην κατοχή του 54χρονου, ηρωίνη βάρους 2,7 γραμμαρίων και
- στην κατοχή του 31χρονου, ηρωίνη βάρους 2,1 γραμμαρίων και σύνεργα χρήσης με υπολείμματα ηρωίνης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.