Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Μετάλλια για την Σκακιστική Ακαδημία στο 1ο Ανοιχτό Τουρνουά Σκακιού Π.Σ.Σ. Κηφισιάς Σερρών

Με επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013 το 1ο Ανοιχτό Τουρνουά Σκακιού Π.Σ.Σ. Κηφισιάς Σερρών σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντροδυτικής Μακεδονίας. Πραγματοποιήθηκαν δύο τουρνουά, το πρώτο άνω των δεκατριών ετών και το δεύτερο κάτω των δώδεκα ετών.
Συμμετείχαν 142 συνολικά σκακιστές και σκακίστριες από την περιοχή της Μακεδονίας. Η Σκακιστική Ακαδημία της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, έδωσε το παρόν με 18 αθλητές και 25 γονείς σε συνδυασμό με μια διήμερη πολιτιστική εκδρομή: λίμνη Κερκίνη, κάστρο Σερρών, αρχαιολογικό μουσείο Μπεζεστένι, αλλά και βουβαλίσια εδέσματα, ακανέ, δείπνο με μουσική, χορό... Η φωτογραφική ομάδα «Ροές» της Λ.Π.Φ είχε την ευκαιρία να φωτογραφίσει αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής.
Οι αθλητές, Γυμνόπουλος Λάζαρος, Σουλιώτης Αθανάσιος, Νοταράς Νικόλαος, Μηνάς Ιωάννης, Αντωνιάδου Εύη, Καραμητάνη Αγγέλα, Ζάικος Δημήτριος, Κασκαμανίδης Ιωάννης, Κασκαμανίδης Νικόλαος, Στάιος Νικόλαος, Αποστολίδης Αναστάσιος, Αποστολίδης Αθανάσιος, Αποστολίδης Άγγελος, Χάτζιος Παναγιώτης, Χάτζιος Κωνσταντίνος, Καραφύλλη Αλεξάνδρα, Καραμητάνης Λάζαρος και Ιορδανίδης Δημήτριος αγωνίστηκαν σκληρά από τις 11:00 π.μ έως τις 6:00 μ.μ και κέρδισαν το σεβασμό και τη σκακιστική καταξίωση.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στους αθλητές, για το ήθος και την αγωνιστικότητα τους, όσο και στους γονείς για το ενδιαφέρον και την υποστήριξη προς τα παιδιά αλλά και προς την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.