Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Σύλληψη αλλοδαπού σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης

Κατηγορείται ότι ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης, συμμετείχε σε υπόθεση εισαγωγής, διακίνησης και εμπορίας μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών

Τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν 33χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του 33χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης γιατί συμμετείχε στη συγκρότηση και παρέμεινε ενταγμένος σε εγκληματική ομάδα που αριθμούσε πάνω από εξήντα μέλη και είχε ως σκοπό την κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα διάπραξη κακουργημάτων που προβλέπονται στη νομοθεσία περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, κατηγορείται για εισαγωγή στην Ελλάδα από την Αλβανία και την Τουρκία, ιδιαίτερα μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών και την περαιτέρω διακίνηση και εμπορία τους στην Ελληνική επικράτεια, πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα που τελέστηκαν από το Νοέμβριο του 2011 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2012.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.