Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ημερίδα για την ανάπτυξη ΣΔΑΕ των αγροτικών κοινοτήτων

Ο Δήμος Αμυνταίου σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην Ημερίδα με τίτλο «Υποστηρίζοντας την ανάπτυξη ΣΔΑΕ των αγροτικών Κοινοτήτων και τις Δυνατότητες Χρηματοδότησής τους» που διοργανώνει στα πλαίσια του προγράμματος eReNet, σήμερα Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στις 09:45, στην αίθουσα του Ενωτικού Συλλόγου Λεχοβιτών, Λέχοβο, Δήμος Αμυνταίου.
Η πρωτοβουλία «Ενεργειακό Δίκτυο Αγροτικών Περιοχών Μάθησης για Δράση - eReNet», έχει ως στόχο τη διευκόλυνση των αγροτικών περιοχών στην ανάπτυξη ενός Σχεδίου Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια, την ανταλλαγή γνώσεων από έμπειρες κοινότητες, και τον προσδιορισμό έργων που είναι αρκετά ώριμα ώστε να ενταχθούν σε εθνικά ή ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης. Στην πρωτοβουλία eReNet συμμετέχουν Δήμοι από τη Γερμανία, Αυστρία, Κροατία, Βουλγαρία, Πορτογαλία, ενώ από την Ελλάδα συμμετέχει ο Δήμος Αμυνταίου και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπό την αιγίδα του Προγράμματος «Ευφυής Ενέργεια για την Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.