Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ευχαριστήρια επιστολή του δημοτικού σχολείου Κ. Κλεινών

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Θεόδωρο Τσάπανο, Καθηγητή Σεισμολογίας του ΑΠΘ και Επιστημονικό Υπεύθυνο του Ερευνητικού Προγράμματος «Μελέτη της Σεισμικής Δραστηριότητας στην περιοχή της Φλώρινας» της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, για την επίσκεψή του στο σχολείο μας και την ενημέρωση των μαθητών και των εκπαιδευτικών για θέματα που αφορούν τους σεισμούς και την αντιμετώπισή τους.
Η εμπεριστατωμένη, πλήρης και πολύ κατανοητή εισήγησή του προσέλκυσε το ενδιαφέρον ολόκληρης της σχολικής μας κοινότητας, ενώ οι παραστατικές εικόνες της Παρουσίασής του διατήρησαν, μέχρι το τέλος της, αμείωτη την προσοχή ακόμα και των μικρότερων μαθητών.
Επιπλέον, η αναφορά του στα πρώτα αποτελέσματα της καταγραφής της σεισμικής δραστηριότητας της περιοχής μας από την Ομάδα Έρευνας της οποίας προΐσταται, ενίσχυσε τον προβληματισμό μας στην κατεύθυνση της ανάπτυξης μιας περισσότερο υπεύθυνης στάσης απέναντι στο φυσικό φαινόμενο του σεισμού και της προστασίας μας από αυτόν.

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές
του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Κλεινών

1 σχόλιο:

  1. Θερμά συγχαρητήρια στους υπευθύνους του Δημοτικού σχολείου Κάτω Κλεινών για την πρωτοβουλία και στον κ. Τσάπανο για την ανταπόκρισή του. Η Φλώρινα έχει λαμπρούς επιστήμονες, μεγάλου βεληνεκούς στην επιστήμη τους, αλλά δεν τους αξιοποιεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.