Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Απάντηση από την «Αγκαλιά» στις δηλώσεις του δημάρχου Αμυνταίου για τα αδέσποτα

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ!

Το μόνο που έκανε είναι να αγοράσει 200 εμβόλια, 200 λουράκια και 16 σακιά τροφής για όλα τα αδέσποτα. Αυτός ο σύλλογος - για τον οποίο μιλάει έτσι απαξιωτικά- είναι, που μαζί με τον εθελοντή κτηνίατρο, που είναι και δημοτικός σύμβουλος, κ. Γιώργο Διδασκάλου, έκανε τους αντιλυσσικούς εμβολιασμούς στο ΔΡΟΜΟ, επειδή τα περίφημα σφαγεία που παραχώρησε ο δήμος είναι ο χώρος που πλένεται το απορριμματοφόρο και δεν υπάρχει ούτε αποχέτευση, ούτε ρεύμα παρά μόνο βρωμόνερα, σκουπίδια και μεγάλους αρουραίους!
Επίσης, κατά τα λεγόμενά του, πώς ο δήμος εμβολίασε τα αδέσποτα ενώ ο εθελοντής κτηνίατρος δεν εμφανίστηκε ποτέ; Ή μήπως πλήρωσε κτηνίατρο και εμείς δεν τον είδαμε;
Και για όσα ζώα στειρώθηκαν, ώστε τουλάχιστον να μην έχουμε αύξηση του αριθμού των αδέσποτων, η δαπάνη βάρυνε αποκλειστικά και μόνο τα μέλη του συλλόγου, που ως δημότες αυτής της πόλης έχουν την απαίτηση τουλάχιστον, να μην τους κοροϊδεύει κατά πρόσωπο ο δήμαρχος, λέγοντας ότι τις έκανε ο δήμος εφ'όσον, όπως ισχυρίζεται έχει κάνει όλα όσα ορίζει ο νόμος. Και όσο για τις δηλώσεις του πως ο νόμος λέει ότι, όποιος ταΐζει ή περιθάλπει αδέσποτο θεωρείται και ιδιοκτήτης του το μόνο που δείχνει είναι ότι, ενώ δεν κατέχει από νομικά, δεν έχει καν τη σωφροσύνη να ρωτήσει κάποιον δικηγόρο πριν μιλήσει…
Όπως φαίνεται το Αμύνταιο είναι ο φτωχός συγγενής στη Δυτική Μακεδονία.
Παρά τα λεγόμενα του δημάρχου, η Πτολεμαίδα έχει καταφύγιο ζώων, η Φλώρινα έχει πρόγραμμα εμβολιασμού και στειρώσεων για 200 σκυλιά, η Κοζάνη έχει ήδη στειρώσει πάνω από 500 και, ώ του θαύματος, στα Γρεβενά βρέθηκε ο κρυμμένος θησαυρός που ψάχνουν στο Νυμφαίο, καθότι έκαναν φέτος καταφύγιο. Φαίνεται λοιπόν ότι σε όλους τους άλλους δήμους περίσσευε το ένα εκατομμύριο ευρώ για το οποίο θα μας φορολογήσει ο δήμαρχος, αφού, κατά την άποψή του, τόσα χρειάζονται για την κατασκευή καταφυγίου.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.