Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Το αγωνιστικό προφίλ του «Αμύντα» Σκοπιάς

Μετά την άνοδο στην Α’ κατηγορία της ΕΚΑΣΔΥΜ η ομάδα του Αμύντα Σκοπιάς προσπάθησε να κινηθεί στα περσινά δεδομένα που την οδήγησαν στην 1η κατηγορία.
Κύριο μέλημα του υπευθύνου του τμήματος καλαθοσφαίρισης του συλλόγου Κουγιουμτζόγλου Σάββα ήταν να διατηρήσει τον ίδιο κορμό αθλητών με κάποιες προσθήκες έμπειρων αθλητών για την κατηγορία αλλά κυρίως να εξασφαλίσει την συνεργασία με τον καταξιωμένο και έμπειρο τεχνικό Διονύση Δελέγκο, πράγμα που κατάφερε, ο οποίος σε συνεργασία με τον υπεύθυνο τόσο σε θέματα οργάνωσης αλλά και σε αγωνιστικά θέματα παρουσίασαν την περσινή χρονιά σε σύντομο χρονικό διάστημα μια ομάδα ανταγωνιστική με αγωνιστικές αρχές ήθος μέσα και έξω από το γήπεδο, συνέπεια που σε ένα ερασιτεχνικό περιβάλλον δούλεψαν με επαγγελματικούς προσανατολισμούς πράγμα που θέλουν να επαναλάβουν και φέτος.
Η ομάδα ενισχύθηκε πέτυχε τέσσερις μεταγραφές έμπειρων παικτών, Τον Φυντάνη Σωτήρη στην θέση 2, τον Τσίγκλη Ευάγγελο στην θέση 4, τον Μαυρουδίου Δημήτρη στην θέση 1,2 και τον Ζέγα Αναστάσιο στην θέση 2 καθώς επίσης και τον Βοζινίδη Συμεών που επέστρεψε σε αγωνιστική δράση από τους οποίους οι τέσσερις εντάχθηκαν αμέσως και ο ένας (Μαυρουδίου) αναμένεται να ενταχθεί στον δεύτερο γύρο. Από την ομάδα παραχωρήθηκαν οι Ναστός Χρήστος και Δήμου Δημήτριος με ελεύθερη μεταγραφή.
Ο σύλλογος ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με -2 βαθμούς καθώς αποφάσισε να μην κατεβάσει παιδική ομάδα, μια συνειδητή απόφαση γιατί η νεοϊδρυθείσα ακαδημία Μπάσκετ αποτελείται από ως επί το πλείστον μικρούς αθλητές (7 έως 12 ετών) και κρίθηκε από τον επιστημονικό υπεύθυνο της Ακαδημίας τον κ. Δελέγκο Διονύση ότι δεν θα ήταν αγωνιστικά και παιδαγωγικά επικερδές να συμμετέχουν τα παιδιά την εφετινή χρόνια σε πρωτάθλημα μιας και δεν είναι έτοιμα καθώς βρίσκονται σε αρχικό στάδιο προπονητικής προσαρμογής.
Αρωγός στην φετινή προσπάθεια μας είναι ο Δήμος Φλώρινας καθώς οι παρακάτω χορηγοί τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την υλική και οικονομική τους βοήθεια:

Βασικοί (Μεγάλοι χορηγοί):
1. Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας
2. Οικοδομικές επιχειρήσεις Ταμουτσέλης Δημήτρης

Υποστηριχτές:
1. Οπωροκηπευτικά – Τοπικά προϊόντα Καμονάχος Κώστας
2. Πρατήριο Υγρών καυσίμων ΕΚΟ – Ρασπόπτσης Νικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.