Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Συγκέντρωση υπογραφών για δρομολόγια τρένου

Ο Δήμος Αμυνταίου στηρίζοντας την προσπάθεια συλλογής υπογραφών για την διεκδίκηση ολοκληρωμένου πλέγματος δρομολογίων και ειδικότερα την προσθήκη νέων δρομολογίων από και προς Θεσσαλονίκη, καλεί όλους τους συνδημότες μας να στηρίξουν (προσυπογράφοντας) την πρόταση συλλογής υπογραφών.
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της Κίνησης Φίλων Τρένου Φλώρινας.

«Τον προηγούμενο μήνα κλείσαμε ένα χρόνο από την επανέναρξη των δρομολογίων του τρένου της Φλώρινας. Είναι μια αχτίδα φωτός μέσα στη μαυρίλα που μας έχει πλακώσει.
Όλο αυτό τον καιρό το τρένο μας εξυπηρετεί δίνοντας δυνατότητα για οικονομικές, ασφαλείς και άνετες μετακινήσεις. Ωστόσο λείπει αισθητά το αναγκαίο βραδινό δρομολόγιο.
Ένα δρομολόγιο που θα αναχωρεί από την Θεσσαλονίκη αργά το μεσημέρι και από την Φλώρινα για Θεσσαλονίκη νωρίς το βράδυ, καλύπτοντας το μεγάλο κενό (14 ώρες) ανάμεσα στα δρομολόγια.
Όχημα γι’ αυτό υπάρχει: η αμαξ/χια 739 που φεύγει από τη Θεσσαλονίκη στις 15:47 με ώρα άφιξης 17.27 στην Έδεσσα μένει ακινητοποιημένη περίπου 3.30 ώρες έως ότου αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη στις 20.57 (Αρ.3744). Με το πλήρωμά του μπορεί να συμπληρώσει το 4ο δρομολόγιο για τη Φλώρινα (με αναχώρηση περίπου 19.30).
Ξεκινούμε μια προσπάθεια με συλλογή υπογραφών για να πείσουμε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ να δρομολογήσει το τρένο αυτό το συντομότερο δυνατόν. Καλούμε τους πολίτες να κινητοποιηθούν για μια ακόμα φορά για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας.
Μπορείτε να υπογράψετε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση
https://secure.avaaz.org/en/petition/4o_Dromologio_Trainoy_gia_FlorinaThessaloniki_1».

1 σχόλιο:

  1. βαλτε ταφοπλακα στις αλλες συγκοινωνιες.το τρενο παρακαλω να πηγαινει και στα χωρια να κουβαλα και τους μαθητες.οχι μονο το δρομολογιο που στηριζει στην ουσια τις αλλες επιχειρησεις,να δωθει δωρακι στα λαμογια που ριμαξανε τον τοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.