Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Η απάντηση του δημάρχου Φλώρινας Γ. Βοσκόπουλου στον Αιμ. Ασπρίδη

Σε μερίδα του τοπικού τύπου, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν στη συγκέντρωση της Κυριακής 06-02-2011 της Κίνησης Φίλων Τρένου Φλώρινας, δημοσιεύεται δήλωση του κ. Αιμίλιου Ασπρίδη, επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φλώρινας, που σε ορισμένα σημεία της αναφέρεται στο Δήμαρχο κ. Γιάννη Βοσκόπουλο και το Δήμο Φλώρινας.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας σας γνωρίζουμε τα εξής:
Έλεγε την αλήθεια ο κ. Ασπρίδης όταν στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ήττα του στις εκλογές δήλωσε, ότι δεν πρόκειται να κάνει «αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση». Γιατί είχε ήδη αποφασίσει να κάνει κάτι πολύ χειρότερο, να υπονομεύσει το μέλλον και την ανάπτυξη του Δήμου, υποβιβάζοντας το επίπεδο του δημόσιου διαλόγου.
Αδιαφορεί για την ομαλή λειτουργία του Δήμου και θέλει να εκδικηθεί τους συμπολίτες μας γιατί δεν τον ψήφισαν, γιατί έδειξαν εμπιστοσύνη στο δικό μας συνδυασμό. Κι αυτό δεν τους το συγχωρεί.
Η δήλωσή του, που διανεμήθηκε στα τοπικά ΜΜΕ σε blog της προτίμησής του με πατρικό ενδιαφέρον, είναι γεμάτη ανακρίβειες, ψεύδη και σκοπιμότητες.
Ο κ. Ασπρίδης με την επιλεκτική μνήμη του που συμβαδίζει με τη σκοπιμότητά του, δημιουργεί σενάρια επιστημονικής φαντασίας, γι’ αυτό λέει ότι «ευαισθητοποιήθηκε» ο κος Πρωθυπουργός και «με εντολή του οποίου ο υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου καλεί τους εκπροσώπους μας σε μια συνάντηση που θα γίνει την Τετάρτη για να συζητήσουν θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου που σχετίζονται με τη Φλώρινα. Άρα υπάρχει η πρόθεση και η βούληση της πολιτείας να λάβει κάποια μέτρα υπέρ της περιοχής μας. Θεωρώ ότι θα έχει θετική εξέλιξη το θέμα της επαναλειτουργίας του τρένου, έστω και με λιγότερα δρομολόγια».
Τίποτα ψευδέστερο. Γιατί δεν προκύπτει από πουθενά ο ισχυρισμός του κου Ασπρίδη. Δε δόθηκε καμία εντολή. Είναι καθαρά αποκύημα της φαντασίας του, για λόγους εντυπωσιασμού και κατασυκοφάντησης του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής.
Το αληθές είναι ότι τη συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών τη ζήτησαν οι δύο Βουλευτές και οι δύο Δήμαρχοι Φλώρινας και Αμυνταίου, η οποία συνάντηση δε θα γίνει την Τετάρτη, όπως λέει ο κ. Ασπρίδης, αλλά την Παρασκευή.
Ο κ. Ασπρίδης παραβιάζει «ανοιχτές πόρτες», γιατί πρέπει να έχει υπόψιν του ότι ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Βοσκόπουλος σε κάθε συνάντηση του με κυβερνητικούς αξιωματούχους, καταθέτει πάντα υπόμνημα με τα βασικά προβλήματα του Δήμου, επιδιώκοντας μέσα από τεκμηριωμένο και πειστικό διάλογο να βρει λύσεις.
Ας πάψει να ρίχνει «κροκοδείλια δάκρυα» για το πετρέλαιο θέρμανσης, γιατί όταν ψηφιζόταν ο προϋπολογισμός, μέσα στον οποίο προβλέπεται η αύξηση του ειδικού τέλους, ο κ. Ασπρίδης σφύριζε αδιάφορα.
Όμως δε σταματά σ’ αυτά. Αναφέρεται και στη λειτουργία του Δήμου. Μάλιστα οδηγείται σε συμπεράσματα για τις προθέσεις της πλειοψηφίας, κάνοντας διάφορους αυθαίρετους συνειρμούς και λογικά άλματα, ότι δηλαδή «να πάμε σε ενοικίαση ιδιωτικού χώρου». Αυτές οι σκέψεις υπάρχουν μόνο στο κεφάλι του κ. Ασπρίδη. Ουδέποτε ο Δήμαρχος ή οποιοσδήποτε δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας εξέφρασε τέτοια θέση.
Στην πρόσφατη επίσκεψη της Γενικής Γραμματέος Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, κ. Δήμητρας Γεωργακοπούλου-Μπάστα, στην πόλη μας, για τη συζήτηση πορείας του ΕΣΠΑ, επισκέφθηκε το Δήμαρχο και τους χώρους όπου στεγάζεται ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι και μέρος των δημοτικών υπαλλήλων. Το αποτέλεσμα της γόνιμης συνεργασίας ήταν η κ. Γεωργακοπούλου να υποσχεθεί στο Δήμαρχο ότι θα βοηθήσει αποτελεσματικά να εξευρεθεί λύση, για να στεγαστούν οι υπηρεσίες του Δήμου και να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες. Για το Δήμαρχο και την πλειοψηφία ένας είναι ο στόχος, η εξυπηρέτηση του πολίτη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και όχι η ταλαιπωρία του.
Ήδη επιτροπή που όρισε ο Δήμαρχος επεξεργάζεται πρόταση για την αξιοποίηση του κτιριακού συγκροτήματος στο χώρο του Διοικητηρίου και ως εναλλακτική πρόταση την αξιοποίηση των Δημαρχείων των Καποδιστριακών Δήμων. Για την πρόταση αυτή θα ενημερωθεί και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φλώρινας καθώς και η Δημοτική επιτροπή, η οποία και αυτή είναι άστεγη σήμερα, και πρέπει να εξευρεθεί χώρος και γι’ αυτήν.
Ο κ. Ασπρίδης φαίνεται ότι κινείται ακόμα με όρους παρελθόντος. Δεν αντιλαμβάνεται ότι σήμερα έχουμε μια νέα δομή στην αυτοδιοίκηση, τον Καλλικράτη, και σύμφωνα με αυτόν πρέπει να λειτουργούμε. Στο πλαίσιο αυτό έγιναν μετακινήσεις προσωπικού για τη στελέχωση της οικονομικής υπηρεσίας και τον συντονισμό της αλλά και του αναγκαίου προσωπικού για να μπορέσουν στοιχειωδώς να λειτουργήσουν βασικές υπηρεσίες του Δήμου, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο πολίτης και να μην ταλαιπωρείται μετακινούμενος άσκοπα, χάνοντας χρόνο και χρήμα.
Ο κ. Ασπρίδης έχει συνηθίσει σε έναν άλλο τρόπο λειτουργίας στο Δήμο όπου ήταν Δήμαρχος, λειτουργώντας «εν κρυπτώ και παραβύστω» και δεν ξέρω πόσο και πως εξυπηρετούνταν οι Δημότες εκεί. Είναι ο Δήμος που διάφορες εργασίες γίνονταν χωρίς συμβάσεις!!! Κι από τη στιγμή που δεν υπάρχουν συμβάσεις πως πληρώνονταν οι ανάδοχοι και οι εργαζόμενοι;
Οι Δημότες και οι πολίτες, κ. Ασπρίδη, δεν είναι ούτε κουφοί, ούτε τυφλοί. Έχουν και γνώση και κρίση, και τοποθετούν τον καθένα εκεί που του πρέπει και του αξίζει. Η εκστρατεία παραπληροφόρησης των συμπολιτών μας και η βιομηχανία κατασυκοφάντησης, ψευδολογιών και ανακριβειών που στήσατε, για να πλήξετε το Δήμαρχο και την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου δεν πρόκειται να περάσει. Ο λαός δε σας εμπιστεύεται. Και να ‘στε σίγουροι ότι θα στραφεί εναντίον σας, όπως και στις πρόσφατες εκλογές.
Οι συνδημότες μας, σας έδωσαν ένα μάθημα δεοντολογίας, αξιοπρέπειας και ταπεινότητας στις εκλογές. Δυστυχώς εσείς δεν το λάβατε.

23 σχόλια:

  1. vre den ntrepete ti einai ayta ..tetoia allazoneia..ayth einai syberifora dhmarxou..emeis ftaime...kai osoi ton psifisan..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ,
    Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΝΙΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΑΡΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΑΙΡΕΣΤΕ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΔΕ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΦΑΝΕΡΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΕ ΠΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ( ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΣΑΣ ΤΟΝ κ. ΚΟΡΤΣΑΡΗ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. telika o dhmarxos den zei edo eine apo alo planiti krima sti florina ua katastrafei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς αυτοί είναι οι άνθρωποι που μας αναλογούν. Κρίμα για την Φλώρινά μας. Αλλαζωνία και τπτ άλλο. Όταν οι άλλες περιοχές στην Ελλάδα θα προοδεύουν και θα εξελίσσονται η Φλώρινά μας θα ασχολείται με τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ των ανθρώπων της. Δυστυχώς η πόλη μας έχασε το τρένο της και κυριολεκτικά και μεταφορικά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ Κ.ΔΗΜΑΡΧΕ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΣΕ ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΡΩΣΤΕ ΤΟ Π.....ΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ. ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ. ΓΙΑΤΙ .... ΜΟΥΣΙΤΣΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί κ. Βοσκόπουλε, και μάλιστα εσείς, που η συμπεριφορά σας τέσσερα χρόνια στην νομαρχία χαρακτηρίζεται ως μνημείο ασυνέπειας λόγων και έργων, με θράσος στρέφεστε ενάντια στον κ, Ασπρίδη ο οποίος τόλμησε να διαφωνήσει με κάποιες σας επιλογές, πήτε την αλήθεια κ. Βοσκόπουλε εν μέσω κρίσης διαπραγματευόσασταν την ενοικίαση γνωστού ξενοδοχείου της πόλης όπου σκοπεύατε να εγκαταστήσετε το νέο δημαρχείο αυτό τουλάχιστον συζητιέται παντού, ευτυχώς όμως που όπως λέτε και ΄σεις οι πολίτες έχουν και γνώση και κρίση για τον λόγο αυτόν σας έβγαλαν το όνομα ο κύριος "ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ!!!!!ΤΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΑΜΕ. .ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΙΝΑΤΙ...ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κ. Βοσκόπουλε θα κατεβείς στο ..πεζοδρόμιο της πλατείας άυριο ΝΑΙ Ή ΟΧΙ για την επαναλειτουργία του τρένου;

    ή δέν στο επιτρέπει η ...."αριστοκρατική Αρχι Τεκτόνων" καταγωγή σου να κατεβείς στην πλατεία; Να μήν θυμηθούμε και "πολύχρωμα" συγγενικά σου πρόσωπα

    όλα τ άλλα τα ακούμε με το συμπάθειο ΒΕΡΕΣΕ!

    Ο αποπροσανατολισμός των πολιτών με θέματα που αφορούν σκόπιμα κατευθυνόμενες και υποβολιμιαίες διενέξεις δημοσίων προσώπων η δημοσιογραφικών κύκλων , βλάπτει σοβαρά την δημοκρατία και σε τελική ανάλυση δέν απασχολούν άμεσα τον απλό Φλωρινιώτη.Να μην ξαναθυμηθούμε τα .....15μαρουλλόφυλλα αλλα και την παντελή απουσία σου απο σοβαρά γεγονότα που διαδραματίσθηκαν στην περιοχή ενω απουσίαζες ειδικά εσύ στο.εξωτερικό !



    σαν ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;
    ΙΔΟΥ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ..

    όλα τα αλλα τα ακούμε εις την βερεσε παραλήγουσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχω μείνει άναυδος!!!!
    Ανακράζω: Ο Δήμαρχός μας είναι σοφός!!!!!!!
    Έχω μείνει......άκου έκφραση....."εν κρυπτώ και παραβύστω" !!!!!!!!!
    Δεν είναι αυτή καθ εαυτή η έκφραση που με ξενίζει αλλά αυτός που την λέει.
    Δεν τον έχω ξανακούσει να μιλάει έτσι....
    Αναφωνώ και πάλι: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα γιατι μιλατε ετσι για τον ανθρωπο μας?? Στο κατω κατω τι ζητησε? Ενα νεο κτιριο... Μη ξεχναμε τα οσα εχει κανει για την πολη μας... Ευτυχως η ψηφος καποιων επιασε τοπο... Αντε, να μας ζησει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνώ με τον 12:29π.μ.
    Ο Δήμαρχός μας είναι πραγματικά σοφός.
    Ενώ ο κ Ασπρίδης στην δήλωσή του την περασμένη Κυριακή, έλεγε ότι υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση του Υπουργού Οικονομικών με τους εκπροσώπους μας, στις 7 το βράδυ της Τετάρτης, ο Δήμαρχός μας γνώριζε ότι ο Υπουργός την άλλη μέρα θα άλλαζε την ημέρα και ώρα της συνάντησης.
    Είναι όχι μόνο σοφός αλλά και μάντης!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κυριε Βοσκόπουλε,πρωταρχικά θα σας θυμίσω τι σημαίνει η λέξη δημοκρατία. Η δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ασκείται από τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού. Την εξουσία αυτή σας την παρέδωσε ο λαός της Φλώρινας που πίστεψε σε εσάς και αυτήν την στιγμή λασπολογείτε τον κύριο Ασπρίδη; Γιατί; Μήπως επειδή πριν τις εκλογές ,παρουσίαζε έργα με σκοπό την ανάπτυξη του τόπου μας; Επειδή εσείς απλά λέγατε και ξαναλέγατε τα ίδια χωρίς βάσιμα επιχειρήματα και χωρίς να δείξετε την όρεξη να κάνετε κάτι καλό για τον τόπο μας; Αναφέρεστε ότι οι πολίτες και οι δημότες της Φλώρινας δεν είναι ούτε κουφοί αλλά ούτε και τυφλοί; προς τι ,κύριε Βοσκόπουλε; Στα δικά σας τα τερτίπια που πριν τις εκλογές είχατε προσωπικές συναντήσεις με κάποιους από τους δημότες μας για το «ρίξιμο» του ψηφοδελτίου σας; Αυτά τα ξεχνάτε; Εγώ και πολλοί άλλοι δεν τα ξεχνάμε. Μιλάτε για ήθος και ειλικρίνεια προς τον κάθε πολίτη που θα βλέπετε σαν δικό σας άνθρωπο πχ σαν ξάδερφο ,σαν γείτονα, σαν κουμπάρο σας; Τουλάχιστον ο κύριος Ασπρίδης είχε το τσαγανό να αντιμετωπίσει την ήττα του σαν νικητής χωρίς να πέφτει επίπεδο. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ!ΑΛΛΑ….ΑΛΛΑ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ειμαι ενας απο τους εκατονταδες ανεργους 25αρηδες που ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ του και που επιτελους μετα απο καιρο ειδα οτι υπαρχει ενας διαγωνισμος στον οποιο μπορω να κανω τα χαρτια μου!Ενα απο τα δικαιολογητικα που χρειαστηκα ηταν η βεβαιωση μονιμης κατοικιας ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!πηγα στον Δημο καιμου ζητησαν λογαριασμο ΔΕΗ ή ΟΤΕ η Εκκαθαριστικο για να μου δωσουν τη βεβαιωση. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ως ανεργος χρονια δεν υποβαλλω φορολογικη δηλωση και αφου μενω με τους γονεις μου δεν εχω ουτε λογαριασμους στο ονομα μου!!!μου ζητησαν να βρω 2 μαρτυρες, να τους παω στο δημο να υπογραψουν υπευθυνη δηλωση για τον τοπο κατοικιας ΜΟΥ, επειτα να ερθει η δημοτικη αστυνομια να τους βρει να υπογραψουν ξανα, μετα να περιμενω να υπογραψει την βεβαιωση ο δημαρχος. και ολα αυτα οχι σε μια μερα...
    μην πω ποσες φορες χρειαστηκε να παω στο Δημο.
    καποτε τις βεβαιωσεις τις υπεγραφαν οι προεδροι ή μηπως κανω λαθος.
    αυτη ειναι η εξυπηρετηση του πολιτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ ΣΕ ΜΕΛΙΤΗ ΠΕΡΑΣΜΑ ΚΛΕΙΝΕΣ? ΕΛΕΟΣ!!!!
    ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ
    ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ...ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κύριε (η..... κυρία, δεν έχει καμία σημασία)
    συντάκτη του κειμένου της ανακοίνωσης Βοσκόπουλου, είναι πολύ καλύτερα να ασχολείστε με τα πρόστιμα στις τέντες των καταστημάτων. Το αντικείμενο εκείνο το γνωρίζετε καλύτερα και σας ταιριάζει περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ως πότε ο Ασπρίδης θα πληρώνει όλους αυτούς τους παραπάνω ανώνυμους των Blogs; Δημιουργούν έμμεσα μία εικόνα για τον Ασπρίδη η οποία είναι εντελώς διαφορετική από την πραγματικότητα. Το ίδιο συνέβη και προεκλογικά με ακραίες συμπεριφορές και πρωτοφανή έπαρση που τον έβλαψαν. Βγαίνει έτσι ένα σκληρό πρόσωπο για την παράταξη του, που "φοβίζει" και απομακρύνει ανθρώπους χαμηλού και μεσαίου προφίλ. Τώρα να κάποιοι θεωρούν ότι αυτά τα γράφει "εχθρός" είναι δικαίωμα τους, ας τα κρατήσουν όμως σε μια άκρη του μυαλού τους και ας τα σκεφτούν ως άποψη. Δε θα χάσουν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιδιά τώρα κατάλαβα γιατί ο Βοσκόπουλος τόσο καιρό δεν άνοιγε το στόμα του!!!!!!
    Για τον ίδιο λόγο που ο φίλος μου ο Γιωρίκας δεν ανοίγει το καπάκι του β...ου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πολύ θα ήθελα να μου εξηγήσει ο κ. Βοσκόπουλος, τι εννοεί όταν λέει ότι ο κ. Ασπρίδης "σφύριζε αδιάφορα" όταν ψηφιζόταν στην βουλή ο προϋπολογισμός.
    Κατά την άποψή του τι έπρεπε να κάνει;
    Μήπως να καταψηφίσει τον προϋπολογισμό; Μάλλον στην περίπτωση αυτή θεωρείται λεπτομέρεια το ότι δεν είναι βουλευτής!!!!
    Μήπως να καλέσει σε κινητοποιήσεις και αγώνα τους Φλωρινιώτες; Μικρή λεπτομέρεια και εδώ ότι δεν ήταν αυτός ο νομάρχης της Φλώρινας αλλά ΑΛΛΟΣ.
    Μήπως να κάνει ότι και ο Βοσκόπουλος στην περίπτωση της κατάργησης του τρένου; Να σνομπάρει δηλαδή την κινητοποίηση και τις αντιδράσεις των Φλωρινιωτών;
    Πραγματικά έχω μεγάλη απορία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προίκα δεν του φτιάχνουμε άλλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τι να την κάνει την προίκα ο Βοσκόπουλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΟΛΥ ΧΩΡΙΟ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΑ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.