Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Στον κόμβο του Φιλώτα το μπλόκο των αγροτών του Αμυνταίου

Όπως είναι γνωστό, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Αγροτών Μακεδονίας – Θεσσαλίας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στην Θεσσαλονίκη, στις 3-2-2011. Η συνάντηση υπήρξε χρήσιμη μόνο ως προς την αναγνώριση εκμέρους του Υπουργείου των δικαίων αιτημάτων του κλάδου. Υπήρξε όμως τελείως άκαρπη ως προς τις απαντήσεις του Υπουργείου για την υλοποίηση τους.
Κατόπιν τούτου εμμένουμε στην αρχική μας απόφαση για αγωνιστικές κινητοποιήσεις με έξοδο των τρακτέρ στους δρόμους την 7η Φεβρουαρίου 2011.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, μόνο οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις θα οδηγήσουν στην επίλυση των δικαίων αιτημάτων μας.
Είναι φανερό ότι οι Αγρότες του Αμυνταίου δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από το μέτωπο των αγώνων. Κατόπιν τούτου, αποφάσισαν να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις παρατάσσοντας τα τρακτέρ τους, στον κόμβο του Φιλώτα, την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011 στις 11: 00 το πρωί.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην κινητοποίηση και ταυτόχρονα τις άλλες κοινωνικές ομάδες για συμπαράσταση.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.