Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

«Συμμαχία» συμπολίτευσης και ελάσσονος αντιπολίτευσης;

Παρά το ότι μέχρι τώρα, από όλες τις μεριές, υπήρχε διάψευση, φαίνεται πως τελικά υπάρχει «συμμαχία» ανάμεσα στη συμπολίτευση και στην ελάσσονα αντιπολίτευση του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας.
Η σημερινή ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΦ έβγαλε στο προσκήνιο, όπως ισχυρίζονται κάποιοι, αυτή τη «συμμαχία». Στο Δ.Σ. συμμετέχουν τέσσερις εκπρόσωποι του δήμου, τρεις από τη συμπολίτευση και ένας από την αντιπολίτευση. Έτσι, στη σημερινή ψηφοφορία από πλευράς αντιπολίτευσης υποψηφιότητα έθεσαν οι Μιχάλης Τσιώκας και Όλγα Μούσιου. Τον κ. Τσιώκα ψήφισαν οι 8 του συνδυασμού του κ. Ασπρίδη, ενώ την κα Μούσιου οι 4 του δικού της συνδυασμού, καθώς και 14 από το συνδυασμό του κ. Βοσκόπουλου, ενώ υπήρξαν και 5 λευκά (ένα του κ. Καραντζίδη και τέσσερα από το συνδυασμό του κ. Βοσκόπουλου) και δύο σύμβουλοι είχαν αποχωρήσει νωρίτερα.
Έτσι, η κα Μούσιου εκλέχτηκε ως μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΦ, με τις ψήφους συμβούλων του κ. Βοσκόπουλου, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από καμία πλευρά.

18 σχόλια:

  1. οι 14 του Βοσκόπουλου "δασκαλεμένοι" μου φαίνονται. Τώρα από τη δασκάλα, από τους τόσους δασκάλους του Βοσκόπουλου! Τι να πει κανείς!Σε κάτι τέτοιες μηχανοραφίες πρώτα είναι τα γαλάζια παλικάρια! Και τις λένε και "πολιτικές κινήσεις".
    Και τους διακρίνει και μία ομοφωνία και μία ομοψυχία διότι "ο όμοιος αεί πελάζει"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Βοσκόπουλος και ο Λουκάς είναι γεννημένοι γι' αυτά. Δεύτεροι δεν υπάρχουν. Φαίνεται πως προέκυψε και τρίτος στην παρέα. Όπου γάμος και χαρά Όλγα Μούσιου Μυλωνά! Εκλογές ήταν και αυτές. Υπήρχε περίπτωση να μην είναι υποψήφια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον (φίλο 1:02 πμ) οι σύμβουλοι του Βοσκόπουλου και ίδιος την δουλειά τους κάνουνε, προτιμούν εξάλλου την μούσιου και τους συμβούλους της, συνεργάζονται με μεγάλη επιτυχία, αφού απέδωσε η συνεργασία στις εκλογές, καλά θα κάνουν πάντως οι του Ασπρίδη να τους συμπεριφέρονται ώς μέλη της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ! ΟΙ ΔΕΞΙΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΕΞΙΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως πρέπει να παραδεχτούμε ότι έχουμε πολύ κιμπάρη Δήμαρχο. Τηρεί στο ακέραιο τις προεκλογικές του δεσεύσεις, τουλάχιστον προς το συνεταιράκι του την "Μουσίτσα" (αντικαθιστά το Μούσιου που είναι πλέον ντεμοντέ). Έτσι η κυρία μπορεί να κοιμάται ήσυχη ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο και οι άλλες συμφωνημένες αντιπαροχές.
    Μπράβο σας κυρία Μούσι...ου ου ου ου ου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το "ΜΟΥΣΙΤΣΑ" είναι όλα τα λεφτά! Προτείνω στους φίλους "ανώνυμους" μία κωδικοποιημένη επικοινωνία μεταξύ μας εις το εξής! Για να γίνουμε μία καλή παρέα βρε παιδιά! Με τις αντιρρήσεις, τις συμφωνίες μας, τις απόψεις μας και προπαντός το χιούμορ που δεν μας λείπει ποτέ! Συγχαρητήρια στον ανώνυμο 12.30 για τον "περιεκτικό" συλλογισμό του! ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΚΟ
    Ακόμα δεν μπορώ να σε ξετρυπώσω αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Συγχαρητήρια για το ζωντανό μπλόκ και για την ειδησεογραφία. Την βρίσκω φρέσκια! Λοιπόν ποντικέ, ξεκίνα έναν διαγωνισμό μεταξύ ημών και υμών, για επιθετικούς προσδιορισμούς στα πρόσωπα της εξουσίας, οι οποίοι θα διακριθούν για το χιούμορ και τη φαντασία τους, χωρίς χυδαιότητες κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΝΤΙΚΕ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΕΙΘΙΣΤΑΙ (ΑΓΡΑΦΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ) ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ (ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ). ΓΙΑΤΙ Παραξενευεσαι αν ειναι ηθικο? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!!!!!!!!!! ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΣΑΚΑΤΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΥ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΡΟΚΤΙΚΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΤΣΩΚΑ ΑΦΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ 14 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΗΣΕΤΕ (ΤΟΝ ΤΣΩΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΑ, ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΣΥΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΗΞΑΝ ΜΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΟΥΣΙΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ,ΔΗΜΤΣΗ , ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ;
    Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ , ΣΑΝ ΒΛΑΧΟΣ ΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ, ΣΚΕΦΤΗΚΕ:
    ΑΦΟΥ Η ΜΟΥΣΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΣ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΗΝ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ. ΑΝΤΕ ΟΛΓΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!
    ΛΕΤΕ;
    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΦΛΗ ΥΠΑΚΟΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ "ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΙΚΩΝ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ μου φίλε (10:31) εγώ απλά μια ερώτηση έκανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ φίλε (10:35) για 14 άτομα έκανα λόγο εγώ και με βάση την ανάρτηση μου έγιναν και σχόλια από "ανώνυμους". Δε ξέρω αν μέσα σε αυτούς είναι ο κ. Τσώκας ή ο κάθε κ. Τσώκας όπως ισχυρίζεσαι και ούτε με αφορά φυσικά, και ούτε είμαι σε θέση να ξέρω ποιοι τροβούσαν βίντεο. Όσον αφορά τα ονόματα που ζητάς, θα πρέπει να περιμένεις και εσύ και εγώ και όλοι μας να καθαρογραφεί η απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα. Γιατί παραδόξως και τυχαίως η πρόεδρος αναφέρθηκε μόνο σε αριθμό και όχι στο ποιοι ψήφισαν το ένα ή το άλλο πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ, ΒΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΑΚΙ "Μουσίτσα". Αμφιταλαντεύτηκα λίγο στο "Μούσα" που ήθελα να προτείνω (κακά τα ψέμματα μας εμπνέει αυτή η γυναίκα) αλλά κατέληξα στο "Μουσίστα". Άξιος ο νουνός της!Να χαιρόμαστε την φωτισμένη! "τη νόμιζα βασιλικό μας βγήκε αγγινάρα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Eγώ πάντως έμαθα, πως αρκετοί από τα 14 "πρόβατα" του Βοσκού ήταν μαγγωμένα όταν ψήφιζαν, και τότε πετάχτηκε ένας και τους είπε "Τι, ντρέπεστε και δεν σηκώνετε το χέρι σας να σας δούμε όλοι"; Η ΣΙΩΠΉ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στους 14 της πλειοψηφίας δεν ήταν σίγουρα οι απόντες Αργυρόπουλος και Κρομμήδας, ενώ λευκό ψήφισαν οι κ.κ. Μπαρδάκας, Ευαγγέλου, Ρίζου και Σαπουντζής για να σας λυθεί η απορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΟΥΛΕΣ! ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ; ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΛΟΙ ΜΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ "ΜΑΣΑΩ" ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΡΙΖΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΕΣ ΔΕ ΜΑΣΙΟΥΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΔΑΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΩ ΟΥΤΕ ΤΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΤΟΥ! ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ, ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. Καλά, είναι δυνατόν η Ζέτα, να μην ψήφισε την "διπλανή" της; Είναι δυνατόν αυτή η πολιτικός μας να ψηφίζει λευκό; Τι παράδειγμα θα δώσει στους ψηφοφόρους της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η συμφωνία της 2ης Κυριακής θα αποκαλύπτεται σιγά-σιγά. Για την ώρα επιβεβαιώθηκε μόνο ένα μικρό της σκέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κανείς από όλους μας δεν στέκεται στη πραγματική διάσταση του θέματος, που είναι.
    1. Η ανεπάρκεια της προέδρου του Δ.Σ. που φάνηκε αδιάβαστη γιατί αν είχε ψάξει θα γνώριζε ότι τον εκπρόσωπο της μειοψηφίας τον ορίζει η μειοψηφία και μετά το Δ.Σ. δλδ δεν γίνεται ψηφοφορία από όλα τα μελη του Δ.Σ.
    2. Την αυθαιρεσία της πλειοψηφίας που προχώρησε αν και γνώριζε-μετά από την παρέμβαση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας ότι θα προσβάλει νομίμως την απόφασή γιατί υπάρχει δεδικασμένο- ότι είναι παράνομο αυτό που προτάθηκε και
    3. Όλα τα άλλα για την προεκλογική και μετεκλογική συνεργασία των συνδυασμών Βοσκόπουλου και Μούσιου.
    Τα δύο πρώτα είναι που θα πρέπει να μας προβληματίσουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. λοιπον ποντικε δεν παει αλοο ολοι εξω στουσ δρομους (κατι σαν την αιγυπτο) να ριξουμε το "απολυταρχικο καθεστως" του κο βοσκοπουλου, ζητω η μουσιακη αδελφοτητα,και τα blogs

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.