Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Η βασιλόπιτα του συνδυασμού «Αναπτυξιακή Πορεία»

Στη γεμάτη αίθουσα του ξενοδοχείου Βέλτση έκοψε τη βασιλόπιτά του ο συνδυασμός «Αναπτυξιακή Πορεία» του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016.
Παρόντες στην κοπή της βασιλόπιτας ήταν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φλώρινας, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας και Σύμβουλοι αυτής, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων, μέλη των τοπικών συμβουλίων, υποψήφιοι του συνδυασμού, καθώς και φίλοι αυτού.
Ο κ. Βοσκόπουλος, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχαρίστησε για τους αγώνες που έχουν δώσει μαζί και συνεχίζουν να δίνουν, καθώς και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του.
Αναφέρθηκε στα έργα τα οποία εκτελεί η Δημοτική Αρχή, με τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν, και στο γεγονός ότι ο Δήμος Φλώρινας με σωστή διαχείριση είναι από τους λίγους Δήμους που δεν έχουν χρέη.
Σχετικά με το έργο της τηλεθέρμανσης της Φλώρινας είπε ότι το έργο προχωράει κανονικά, εξαρτώμενο όμως πάντα, από την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας. Για την τηλεθέρμανση της Μελίτης είπε ότι η μελέτη είναι έτοιμη και θα κατατεθεί σύντομα στα σχετικά προγράμματα.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Όλγα Μούσιου- Μυλωνά, η οποία μίλησε για την εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των μελών του συνδυασμού, καθώς και για την αξιοσύνη του Δημάρχου Φλώρινας.
Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των παρευρισκομένων, όπου αναφέρθηκαν σε προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι Τοπικές Κοινότητες, καθώς και σε βελτιωτικές προτάσεις της λειτουργίας της Δημοτικής Αρχής.
Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο Εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Νέου Καυκάσου, κ. Κώστας Γιαλαμάς.

27 σχόλια:

  1. Φιλέ μου εσύ τώρα βρήκες να κόψεις βασιλόπιτα μετά από 13 μέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρεις κι ο κούκος.... και η βασιλόπιτα το Πάσχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μήπως έχεις πάει 13 μέρες πίσω που λέει και ο πιο πάνω από εσένα;

      Διαγραφή
    2. είσαι παλιοημερολογήτης τέκνον μου; να το κοιτάξεις πιο καλά το ημερολόγιό σου.

      Διαγραφή
    3. Εσυ κοιτα το καλυτερα και ελα μετα να μας πεις "παλιοημερολογιτες" !

      Διαγραφή
  3. ΜΠΡΆΒΟ ΚΌΣΜΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΌ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΟΜΩΣ Η ΑΒΆΝΤΑ ΤΗΣ ΟΛΓΑ ΕΊΝΑΙ ΦΟΒΕΡΉ. ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΜΆΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Μάθε πρώτα ελληνικά και έλα μετά να μας ρωτήσεις ποιος έτυχαι το φλούρι.

      Διαγραφή
    2. Συνήθως όταν γίνεται κοπή βασιλόπιτας υπάρχει φλουρί και όποιος η όποια το βρεί κερδίζει κάτι. Προς τι αυτό το επιθετικό ύφος στο σχόλιο μου ; και μάλιστα με την υπόδειξη "να μάθω ελληνικά" ; Δέν καταλαβαίνω τι σε ενόχλησε 859 ; Απορώ με την έπαρση κάποιων !

      Διαγραφή
    3. Α τα'μαθες τα ελληνικα φιλαρακι μου . Και τωρα ας'τα σχολια που μας το παιζεις και εξυπνος...

      Διαγραφή
    4. η έπαρση συνεχίζεται..Απαξιώ πλέον να σου απαντήσω 800 Όταν προσγειωθείς τα ξαναλέμε..

      Διαγραφή
    5. Δεν το βουλωνεις καλυτερα φιλε μου!

      Διαγραφή
    6. Εισαι απ τους περιεργους που κανεις κουμαντο για να δεις ποοιος ετυχε το φλουρι ε;κανεις κ'παρατιρησεις τρομαρα σου ζωντοβολο. 8:31

      Διαγραφή
  5. Μέχρι και η βασιλόπιτα σας πειράζει. Ποτέ που γιατί... Αντιπολιτευση και εδώ;;
    Είστε αντιπολιτευση τις πι@ας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ 637 ή ληγμένα παίρνεις ή πίνεις κάτι ύποπτο...Ποιός σε ποιόν "κάνει αντιπολίτευση " ; Κοίτα να πάς σε κανέναν ειδικό παιδάκι μου και άσε τις πίπες και τα τσιμπούκια στην ησυχία τους...

      Διαγραφή
    2. Χαίρομαι που ο Δήμαρχος μας θυμήθηκε το κατάστημα του ΦΟΟΦ να κάνει την όμορφη εκδήλωση. Ελπίζω κάποτε ο Δήμαρχος μας να ανοίξει και το αναψυκτήριο ΑΛΣΟΣ να πηγαίνουμε με τις οικογένειες τα παιδιά τους φίλουτς και τις παρέες μας όπως κάναμε τα παλια καλά χρόνια στα νιάτα μας .Ποτέ δέν είναι αργά να αναστήσουμε τις χαμένες ομορφιές της πόλης μας....

      Διαγραφή
    3. Προς τον 2:26 ΜΠΡΑΒΟ !!!!!! . Οσο για το"ρομαντικο" βρες εσυ λευτα για να ανοιξεις το ΑΛΣΟΣ εδω εχουμε οικ. Κριση.

      Διαγραφή
    4. Δέν καταλαβαίνω .Να βρώ εγώ τα "λευτά" η τα λεφτά; Δέν είπαμε να βάλει ο Δήμαρχος απο την τσέπη του η τους λογαριασμούς των δημοτών . Προς Θεού. Να δημοπρατηθεί το ΑΛΣΟΣ και όποιος επενδυτής απο τον χώρο της εστίασης θέλει ας το λειτουργήσει.Είναι κρίμα το ΑΛΣΟΣ να μήν λειτουργεί σε μία τόσο όμορφη τοποθεσία.Εκτός και εάν δέν είναι της αρμοδιότητας του Δήμου (;) Έλεος μία πρόταση έκανα για την ανάδειξη του Τόπου μας και "πέσαν να με κατακρεουργήσουν" ( με....λευτά ) !

      Διαγραφή
    5. Προς τον 8:39 ακριβως θες να σε κανουνε κι χειροτερα ασ τα χρηματα

      Διαγραφή
  6. "Ο εξυπνος" Δειτε τι εγεινε για μια βασιλοπιτα, ακομα κι απο το ιντερνετ τσακωνοντε ελεος μ'αυτη τη τεχνολογια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουλης Λαερτης. Πολυ σωστος ολα αποβλακομενα σε 1 χαζοκουτι τα συμερινα παιδια.

      Διαγραφή
    2. ΕΓΧΩΡΔΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ..

      Διαγραφή
    3. Ο ρομαντικός :παιδιά ξέχασα να σας πω ότι είμαι βλάκας. Και τελικά δεν θέλω να ανοιξω το άλσος

      Διαγραφή
    4. @ 650 η @637 ή ληγμένα παίρνεις ή πίνεις κάτι ύποπτο ... υπέρμετρα Βλάκας σίγουρα είσαι. Μήπως στο μπάρ σε "ποτίζουν" και τίποτα παραισθησιογόνα και εκτονώνεις τα κόμπλεξ σου εδώ μέσα ; Πάνε παιδάκι μου να σε δεί κανένας ειδικός ή μάλλον θα σου συνιστούσα να επισκεφθείς κανένα κέντρο απεξάρτησης για να μειώσεις τον σχολιασμό του διανοητικού σου ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ...Απορώ παρόμοια προσβλητικά σχόλια προς κάθε ρομαντικό η λιγότερο ρομαντικό πώς τα επιτρέπει η ΝΦ ; Ϊσως για να διασκεδάζει τους αναγνώστες με σχολιάζουσες ανοησίες σαν τον @ 650 η @637 . Ευτυχώς τα υπόλοιπα ενημερωτικά΄site της Φλώρινας έχουν κόψει την ανοησία σχολιασμών προ καιρού....




      Διαγραφή
    5. στον 110¨σωστος φιλε μου

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.