Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Το νέο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΦ

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το νέο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΦ θα αποτελείται από τους Γιάννη Βοσκόπουλο (πρόεδρο), Τραϊανό Ρασάικο (αντιπρόεδρο), Μιχάλη Καρακόλη, Όλγα Μούσιου (μέλη), Χρήστο Στογιαννόπουλο, Κοσμά Τατσίδη (δημότες), Νικόλαο Κατσάκη (εκπρόσωπο εργαζομένων) και Γιάννη Δεσποτάκη (εκπρόσωπο Επιμελητηρίου).
Αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι Νικόλαος Ευαγγέλου, Παναγιώτης Μαβίδης, Πέτρος Ανθόπουλος, Γιώργος Σαχινίδης (δημοτικοί σύμβουλοι), Μιχάλης Μάρου, Σταύρος Λάης (πολίτες), Δήμητρα Τσομπάνου (εργαζόμενη) και Μηλώσης (ΕΒΕ).

8 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ "ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oxi nerokoybalites min to xontreneis... alla soyper nerobolemenoi !xepliromata proeklogikon iposxesewn me to azimioto na reei san ta gargara neraaaaaaaaa ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΠΛΕΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ, Η΄ΞΕΒΓΑΛΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oi 2 dhmotes poy oristikan melh toy D.S ths DEYAF einai sxetikoi kai me gnwsh toy antikeimenoy? Giati nomizw kati tetoio anaferei o nomos.Kai o ekproswpos toy EBE sxetikos kai aytos? Xa8hkan oi ydraylikoi toy EBE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δεσποτάκης για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμα είναι ο "δούρειος ίππος" του Αριστείδου και είναι μαρμαράς. Όση σχέση εγώ με τη ΔΕΥΑΦ, τόση σχέση έχει κι αυτός. Εγώ όμως δεν έχω σχέση με τον Αριστείδου! (ευτυχώς). Αυτό δεν σημαίνει πως ο Αριστείδου "λύνει και δένει". Απλά χρειάζονται άτομα "πειθαρχημένα" όπως είναι ο Δεσποτάκης. Διότι αν έμπαινε κανένας Σαπαλίδης, δεν χωράνε "διαρροές". Αλλά η ομάδα Βοσκόπουλου τέτοια "πειθαρχημένα" παιδιά θέλει. Και θέλει και τις "διαρροές" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προηγούμενε απο το μυαλό μου το πήρε; ..ο καταλληλότερος στην ΔΕΥΑΦ ήταν ο Σάββας αλλα ο Σάββας απο πολύ νωρίς είδε ότι παιχνίδι ήταν΄στημένο κομμένο και ραμμένο στα κουστούνμια των βολεμένων και πολύ καλά έκανε που δέν έγινε νεροκουβαλητής υποτακτικός κανένα.Γιατί ο Σάββας ξέρει απο που χάνει λάδι η σωλύνα.Οι άλλοι μέχρι να μάθουν θα αδειάσει το όλο υδραγωγείο!! Το σχέδιο του Σάββα θα έλυνε και το θέμα του κλειστου κολυμβητηρίου .
    Αυτούς ψηφίσατε αυτοί σας αξίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε περίπτωση που προκυρηχθούν θέσεις για υδραυλικούς στη ΔΕΥΑΦ πως το μαθαίνουμε; Απο σελίδα του ΑΣΕΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.