Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Οι συνέπειες του μνημονίου στο νομό Φλώρινας

Δήλωση του βουλευτή της Ν.Δ. Στάθη Κωνσταντινίδη

«Ο Νομός Φλώρινας αντιμετωπίζει πλέον άμεσα τις συνέπειες του μνημονίου. Δεν είναι μόνο τα οικονομικά μέτρα, που αφορούν βέβαια όλους τους Έλληνες, αλλά και μια σειρά μέτρων σε τοπικό επίπεδο, τα οποία έχουν δυσβάσταχτες επιπτώσεις για τη ζωή των κατοίκων και για το μέλλον του ακριτικού μας Νομού μιας και οδηγούν στην υπανάπτυξη, στη φτώχια και στην οπισθοδρόμηση.
Η ανεργία καθημερινά γιγαντώνεται. Από τον Οκτώβριο, που εξισώνονται οι φόροι με το πετρέλαιο κίνησης, το πετρέλαιο θέρμανσης θα φθάσει σε δυσθεώρητες τιμές πάνω από 1400 ευρώ τον τόνο με καταστροφέα αποτελέσματα για τον τόπο μας. Τα δρομολόγια του ΟΣΕ ανεστάλησαν, σφίγγοντας ακόμα περισσότερο τον κλοιό της απομόνωσης. Η κωλυσιεργία της κυβέρνησης να πάρει απόφαση για τη λειτουργία των ορυχείων της Βεύης, η οποία θα λύσει ένα χρόνιο πρόβλημα, θα δώσει οικονομική ανάσα στην περιοχή και θα απαλλάξει τους κατοίκους από μία ιδιότυπη ομηρία, ταυτόχρονα υπονομεύει την κατασκευή του ΑΗΣ Μελίτη 2. Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ, χωρίς να είναι τίποτα οριστικό, μπαίνουν στη συζήτηση των καταργήσεων - συγχωνεύσεων τμημάτων, κάτι βέβαια που απεύχομαι. Συγχωνεύσεις και καταργήσεις έχουν ήδη αναγγελθεί και συζητούνται για σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες και αστυνομία τμήματα. Παρόλα τα μεγαλόστομα λόγια για τεράστιες αλλαγές στο χώρο της υγείας, το νοσοκομείο τείνει να καταλήξει σε κέντρο υγείας, ενώ παρά τον αγώνα να εξασφαλιστεί προσωπικό για τη συνέχιση της 24ωρης λειτουργίας του ΚΑΦΚΑ Αμυνταίου και ενώ οι συζητήσεις ήταν προχωρημένες για να λειτουργήσει με κλειστό νοσήλιο, δυστυχώς ξαναγυρίζουμε πίσω στην αρχική, προ ετών, κατάσταση. Οι αγρότες έχασαν τα χρήματα τους, πέφτοντας θύματα της κυβερνητικής παραπληροφόρησης να επενδύσουν σε φωτοβολταϊκά συστήματα, αφού τα δίκτυα της ΔΕΗ είναι κορεσμένα και έγινε γνωστό τώρα, μετά την πραγματοποίηση μεγάλων εξόδων για την προετοιμασία των επενδύσεων. Η συζήτηση για καταργήσεις - συγχωνεύσεις Ενώσεων και Αγροτικών Συνεταιρισμών ενισχύει την αβεβαιότητα στο αγροτικό επάγγελμα και η μετάλλαξη του ΕΛΓΑ θα έχει θύμα τις αγροτικές αποζημιώσεις από τις θεομηνίες που καταστρέφουν την παραγωγή. Η μείωση της αγοραστικής δύναμης από το συνεχές ψαλίδισμα μισθών και συντάξεων, τη συνεχή επιβολή φόρων και τσν υψηλό ΦΠΑ σπρώχνει σε λουκέτα τους εμπόρους.
Η νομοθετική προχειρότητα του Καλλικράτη δημιουργεί καθημερινά περισσότερα προβλήματα από αυτά που φιλοδοξεί να λύσει, Η φημολογία για μετακίνηση της 9ης Ταξιαρχίας της Φλώρινας εντείνεται.
Τελευταίο άφησα το τεράστιο πρόβλημα για τον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού. Το τοπίο είναι ομιχλώδες. Αν και το τμήμα Φλώρινας -Νίκης προχωράει κανονικά και θα δημοπρατηθεί, δε γίνεται κανένας λόγος για το ζωτικό τμήμα Φλώρινας-Πτολεμαίδας, που θα μας δώσει διέξοδο στην Εγνατία. Για την προμελέτη του έργου, που είχε χρηματοδοτηθεί και δημοπρατηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση, δεν υπάρχει ενημέρωση για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται και όλα δείχνουν, ότι το έργο παραπέμπεται στο άγνωστο μέλλον.
Με όλα αυτά τα ζητήματα ασχολήθηκα και τα ανέδειξα με ερωτήσεις και τοποθετήσεις μου στη Βουλή και στις αρμόδιες επιτροπές, με συναντήσεις σε υπουργεία, οργανισμούς και φορείς, με δηλώσεις και παρεμβάσεις μέσω του ηλεκτρονικού και γραπτού τύπου. Δε μπορώ να απολογηθώ όμως για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Η Φλώρινα πρέπει να αντιδράσει. Δεν πάει άλλο και χρειάζονται να εντείνουμε συλλογικά και μεθοδευμένα τις δράσεις μας. Στο πλαίσιο αυτό προτείνω, στο άμεσα προσεχές διάστημα, το Επιμελητήριο Φλώρινας, οι Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών και το Εργατικό Κέντρο να πραγματοποιήσουν, από κοινού και υπό την αιγίδα τους, συζήτηση - ημερίδα με τη συμμετοχή όλων των φορέων (Βουλευτών, Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχη, Δημάρχων, Συλλόγων, Μ.Μ.Ε.) και των πολιτών για την περαιτέρω ανάδειξη των προβλημάτων, την κατάθεση προτάσεων, λύσεων και τη λήψη αποφάσεων για δυναμικό πλέον αγώνα. Πρέπει ενωτικά να διατρανώσουμε την αποφασιστικότητα μας και να βγούμε δυνατά και συντονισμένα όλοι μαζί μπροστά».

12 σχόλια:

  1. Ως πρώτο μέτρο προτείνω την παραίτηση του βουλευτή Φλώρινας, ο οποίος ως βουλευτής της προηγούμενης κυβέρνησης Καραμανλή δεν αντέδρασε στην αδράνεια, στην ανυπαρξία, στην έλλειψη δράσεων για την αντιμετώπιση του ελλείμματος καθώς και στην διασπάθιση του δημοσίου χρήματος που παρατηρήθηκε από στελέχη της ΝΔ. Ενώ συνέβαιναν όλα αυτά αυτός περιφέρονταν ασκόπως με την ΜΠΕ ΕΜ ΒΕ την οποία ο Ελληνικός λαός του χάρισε και με την οποία εξακολουθεί και περιφέρεται μεσούσης της κρίσης, γεγονόσωπου καθημερινά προκαλεί την αηδία των Φλωρινιωτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011
    Τι θα πει σεβασμός στον πολίτη
    Έφτασε στα χέρια μου η παρακάτω είδηση και τη στέλνω για να δούμε όλοι τι θα πει σεβασμός στον πολίτη. Τώρα, γιατί ΔΕΝ προβλήθηκε ούτε από την τηλεόραση ούτε από τις εφημερίδες, μη με ρωτήσετε...
    Απλά διαβάστε και θα καταλάβετε. Τυχαίο; Δε νομίζω!!! Η είδηση είναι η εξής:
    "Αυτό είναι δημοκρατικό και ευνομούμενο κράτος που σέβεται τους πολίτες του. Οι υποτίθεται ξυλοκόποι του βορά, οι "βάρβαροι"Ισλανδοί ορίστε τι έκαναν για παραπλήσια κατάσταση της οικονομίας τους, που βρέθηκαν.


    Οι Ισλανδοί δεν αρκέστηκαν στα δάκρυα και την οργή. Απαίτησαν και πήραν απαντήσεις. Για το τι έφταιξε, ποιοι ευθύνονται και τι πρέπει να γίνει για να μην ξανασυμβεί παρόμοια κρίση.
    Μόλις 15 μήνες μετά το ξέσπασμα της κρίσης, η εξεταστική επιτροπή που συνέστησε το Κοινοβούλιο από ανεξάρτητους ειδικούς έβγαλεπόρισμα 2.400 σελίδων, με το οποίο όχι μόνο καταλόγισε ευθύνες, αλλά και τις προσωποποίησε. Κατονομάζονται ο πρώην πρωθυπουργός Γκέιρ Χάαρντε, τρεις πρώην διοικητές της κεντρικής τράπεζας, υπουργοί, ενώ ποινικές ευθύνες καταλογίζονται σε στελέχη των τριών ιδιωτικών τραπεζών. Ήδη ο εισαγγελέας έβγαλε διεθνή εντάλματα σύλληψης, καθώς πολλά golden boys διέφυγαν στο εξωτερικό, κάνοντας μία μέρα πριν από την εκδήλωση της κρίσης τεράστιες αναλήψεις από τους λογαριασμούς τους. Τρεις συνελήφθησαν και κρατούνται. Η κυβέρνηση έκανε μηνύσεις και ζητάει πίσω τα κλεμμένα. Η εξεταστική επιτροπή είχε στη διάθεσή της 80 υπαλλήλους, δικό της προϋπολογισμό και δικαίωμα να ζητήσει -ακόμη και να κατασχέσει- στοιχεία από κρατικές υπηρεσίες και ιδιώτες. Επίσης, ανεξάρτητη επιτροπή ετοιμάζε συστάσεις για να γίνουν μεταρρυθμίσεις ώστε να αποφευχθεί παρόμοια κρίση στο μέλλον. Στο πλαίσιο της διαφάνειας, αναρτήθηκε τον Απρίλιο στον ιστότοπο της Βουλής (www.sic.athingi.is) το πλήρες κείμενο που η κυβέρνηση ονομάζει «Έκθεση της αλήθειας» και οι Ισλανδοί αποκαλούν «Μαύρο πόρισμα» καθώς και εκτεταμένη περίληψη στα αγγλικά. Κανείς, ούτε καν οι κατηγορούμενοι, δεν αμφισβήτησαν την αμεροληψία των συντακτών του πορίσματος. Το βράδυ της ανακοίνωσης 45 ηθοποιοί συγκεντρώθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο του Ρέικιαβικ και διάβασαν επί πέντε συνεχόμενα 24ωρα, σε μια κατάμεστη αίθουσα, ολόκληρη την έκθεση. Για τους περήφανους, πλην εξαπατημένους απογόνους των Βίκινγκς, ήταν μια ομαδική ψυχανάλυση, μια διαδικασία κάθαρσης".

    Και εμείς, ακόμα καθόμαστε και τους κοιτάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα πρότεινα ως πρώτο μέτρο η μαριονέτα Πρωθυπουργός της Τρόικα να μαζέψει τα κουβαδάκια του και να πάει ...σε άλλη χώρα (του ταιριάζει η Αμερική και τελευταία η Γερμανία) μαζί με τους παρατρεχάμενους του, τους μανδαρίνους του, και τις εταίρες του.
    Ο Καραμανλής φάνηκε μικρότερος των περιστάσεων,ενώ η οικογένεια Παπανδρέου έπραξε τα δέοντα όλα τα χρόνια που διαχειριζόταν τις τύχες του τόπου, ειδικότερα ο κυβερνητικός βουλευτής με τους παρατρεχάμενους του που κόβουν και ράβουν ακόμα και σήμερα.
    Δεν ξέρω αν χάρισε ο Ελληνικός λαός την BMW στον βουλευτή της αντιπολίτευσης αλλά σίγουρα δεν χάρισε όλα αυτά που έχουν οι παρατρεχάμενοι του κυβερνητικού βουλευτή, ο οποίος τελευταία, βεβαίως-βεβαίως κάνει την πολιτική αυτοκριτική του, αφού προηγουμένως δήλωσε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος.
    Η σύγκριση είναι άνιση, 22 χρόνια κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ 9 χρόνια η ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στάθη συμμαζέψου λίγο γιατί στο τέλος θα σε κυνηγάνε στις γραμμές του τραίνου που έχασες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κύριε Κωνσταντινίδη εδω και ένα χρόνο μας έχεις ζαλίσει με δελτία τύπου.Μέχρι περσυ που έχασε η ΝΔ την διακυβέρνηση της χώρας έκαμνες με το συμπάθειο την πάπια , ούτε φωνή, ούτε ακρόαση παρα μόνο σε βασιλόπιττες χορούς και πανυγήρια. Αυτό φανερώνει την αγωνία σου να γαντζωθείς εσύ και το σύστημα σου και πάλι στο βουλευτιλίκι΄αφού έχετε κάνει κατάληψη σε Δήμο και σε Περιφέρεια .
    Κάνεις κριτική εσύ και η Νέα Δημοκρατία σου για το μνημόνιο. Δέν έκανες ούτε εσύ ούτε οι δικοί σου την ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΉ που χρειάζεται . Στο εάν οδηγηθήκαμε στο Μνημόνιο κατα έαν μέρος οφείλεται στην διακυβέρνηση των γκόλντεν μπόις της ΝΔ και παλαιότερα του ΠΑΣΟΚ.
    Η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να πεί στους πολίτες όλη την αλήθεια και να πάψει να κοροιδέυει το κόσμο εκ του ασφαλούς είτε σάν αντιπολίτευση είτε σάν πρ Κυβέρνηση . Ποιός φυγάδεψε τον Χριστοφοράκο και ποιός πραξηκομματικά έκλεισε την βουλή πρίν απο ένα χρόνο για να αποφύγει τις κυρώσεις και τον υπηρετούσες πιστα ;
    Ποιο΄ν πάτε να κοροιδέψτε όταν λέγατε όχι στο μνημόνιο ενω έτρεχε ο κ Σαμαράς και εκλιπαρούσε όλους τους ευρωπαίους για να πάρει η χώρα δάνειο απο ευρωπαίους και την Τρόικα; Η διγλωσία ΤΕΛΟΣ.

    Εσείς και τα κάποια άλλα κόμματα δέν ψηφίσατε κατα του μνημονίου δηλαδή να πάμε πρίν ένα χρόνο στην ΤΕΛΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ και μιλάς για τους ανέργους για τις συγχωνεύσεις για τις υπηρεσίες για τα ορυχεία για τα κάφκα και κέντρα υγείας την ίδια ώρα που ψήφιζες εσύ να πτωχεύσει η χώρα όταν εσείς δέν είχατε βρεί το βηματισμό σας με τον νέο αρχηγό σας;Ποιό μεγάλο έργο έγινε στην Φλώρινα επι βουλευτικής σου θητείας και φέρει το όνομα σου; Ο δρόμος της συμφοράς Βεύη Φλώρινα ; ...Δέν γνωρίζω κανένα.Εσείς το 2007 δέν λέγατε για ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ και τώρα ζητάτε και τα ρέστα για να χαιδέυετε τον κόσμο;
    Μιλάς με κροκοδείλια δάκρυα μέσα απο το βουλευτικο σου αμάξι για τις επιπτώσεις όχι του μνημονίου αλλα και του Καλλικράτη στην Φλώρινα..εσύ και όλα τα κόμματα δέν τρέχατε σάν μανιακοί να εκλέξετε κομματικό Περιφερειάρχη; Προς τι τόσο καημός τώρα που η Φλώρινα θα υποστεί τις επιπτώσεις του ύποπτου σχεδίου Καλλικράτης εν καιρώ οικονομικής κρίσης της χώρας;
    Τί έκανες κύριε βουλευτή όταν χωρίς Καλλικράτη υπηρεσίες ΄΄ειχαν αφεθεί στο έλεος του καθένα να δυσφημεί και να υπονομέυει το μέλλον τους;Τώρα θυμηθήκατε το τραίνο; Τι έκανες όταν πρόεδρος υπηρεσίας πήγαινε στο υπουργείο δέκα φορές για να εισακουσθεί και δέν συναντιόταν με το αρμόδιο υπουργό; Ποιοι καρατόμησαν πρόσωπα στην φλώρινα;
    Ε λοιπόν κύριε βουλευτά δέν μασάμε κουτόχορτο ούτε δείχνουμε οίκτο στα κροκοδείλια δάκρυα σου για την Φλώρινα, το παραμύθι κάποτε πρέπει να λάβει τέλος όπως και όλο το σύστημα συμφερόντων της ΝΔ που εκπροσωπείς στον Νομό .Αυτοκλητους προστάτες εκ του ασφαλούς δέν χρειαζόμαστε... Καί άσε τα δελτία τύπου ...γιατί δέν μας πείθουν οι προθέσεις που έχεις...
    Μία πρόθεση έχεις να μην ξαναεπιστρέψεις στο Τελωνίο Νίκης να δουλέψεις σάν τελωνιακός υπάλληλος.Το ίδιο παράδειγμα ακολουθούν όλοι και όχι μόνο της ΝΔ στην Φλώρινα ....Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε και για σένα...Μακάρι στην Φλώρινα να γίνει Καλλικράτης και στους Βουλευτές .ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΡΙΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού δήλωσε οτι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος τότε σίγουρα τα συμφώνησε με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο να είναι αυτός την επόμενη φορά.
    Μη του μείνει και απωθημένο του παιδιού οτι δεν κατάφερε να γίνει δήμαρχος;
    Έτσι και αλλιώς απο κάπου θα πρέπει να πληρώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχασε ο Στάθης τις γραμμές του τραίνου?
    Ο Λιάνης τι έχασε?
    Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ. ΜΟΛΙΣ Ο ΛΙΑΝΗΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΤΙ ΑΠΛΥΤΟΥΣ,ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗ ΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΤΕ ΝΑ ΓΑΝΤΖΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Η ΣΟΥΠΑ ΟΜΩΣ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΝ ΧΟΡΩ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΣΠΡΙΔΗ ΕΙΤΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ Ν.Δ. ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ. ΑΝ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΟΣΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Κ.Α. Ή ΟΧΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ, ΕΙΧΑΝ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΕΥΝΟΗΘΗΚΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχώς, ένα σχόλιο που υπήρξε σε αυτή την ανάρτηση αφαιρέθηκε, καθώς "ανέβηκε" κατά λάθος και μπορούσε να δημιουγήσει προβλήματα στο ίδιο το blog, καθώς περιείχε ανυπόστατες κατηγορίες και μάλιστα προκάλεσε και αντιδράσεις, με σχόλια τα οποία επίσης δε θα δημοσιευτούν. Και με αυτή την αφορμή ζητώ από όλους σας να είστε πιο προσεκτικοί στα όσα γράφετε και κυρίως όταν υπάρχουν καταγγελίες ή κατηγορίες, να συνοδεύονται και από αποδείξεις, έτσι ώστε και εσείς και εμείς να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 3 ΦΕΒΡ.ΤΩΝ 8.47 ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ;
    ΛΙΓΟ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ; ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΕ ΘΑΒΛΕΠΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΚΑ ΚΑΦΕ.
    -ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ-
    ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ ΕΦΕΞΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΩΣ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΑΧΤΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. προηγούμενε...έγραψες συνεταιρικά καφέ της πεζοδρομίου. έτσι είναι ακριβώς "οι άνθρωποι των καφε και άλλων του πεζοδρομίου ,της νύχτας και των γραφείων κάνουν τα κουμάντα στην Φλώρινα " ....όλοι γνωριζόμαστε και ξέρουμε ποιοι είναι....αν δείς τα βιογραφικά του καθενός τους δυστυχώς έχουμε αυτούς που αξίζουν σε όσους τους στηρίζουν. πολιτικ με ήτα και με όμικρονγιωτα του κάφενείου και του πεζοδρομίου στην κυριολεξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Ο ΠΗΧΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.