Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις για το τρένο

Με τη συμμετοχή πολιτών και φορέων και με την πρωτοβουλία της Κίνησης Φίλων Τρένου Φλώρινας, ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί οι κινητοποιήσεις για τη διεκδίκηση της επαναλειτουργίας της σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκη - Φλώρινα. Οι εικόνες απου ακολουθούν είναι από τον αποκλεισμό του κτιρίου της ΔΟΥ και τη συλλογή υπογραφών στην κεντρική πλατεία.











2 σχόλια:

  1. Τσάμπα φασαρία γίνεται. Δε χρειάζετε να τρέχουμε και να αποκλείουμε ΔΟΥ, κλπ.
    Αν όσοι πρωτοστατούν στη κίνηση κατάθεταν τις κομματικές τους ταυτότητες (σα να είδα κάμποσους συνδηκαλιστές εκεί), τ` αποτελέσματα θα ήταν άμεσα και εγγυημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βουνίσιος Ακτιβιστής11 Φεβρουαρίου 2011 στις 5:41 μ.μ.

    πόσο βαθειά νυχτωμένος είσαι στην χαράδρα!!!δέν μπορείς να ξεχωρίσεις τα σταχια απο τις ...λεπέσκες! η κίνηση φίλων του τρένου δέν αποτέλεσε κομματική πολιτική ή συνδικαλιστική κίνηση..ΕΊΝΑΙ κίνηση ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ και ΦΟΡΕΩΝ και το αποδείξαμε 6000 με 7000 στην πράξη. ΄Δυστυχώς μία χούφτα μύωπες δέν βλέπουν ότι η κινητοποίηση αυτή αφορά όλη την φλώρινα και όλους του φλωρινιώτες. Απο εκεί και πέρα ο καθένας με μυωπία ή χωρίς μυωπία μπορεί να βγάλει έυκολα τα συμπεράσματα του.Το τρένο της Φλώρινας μας ενώνει πλήν ελαχίστων που κυκλοφοράνε με λιμουζίνες ή ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ....ματαια ψαρεύεις σε θολά νερά για να καπελώσεις την κίνηση πολιτών όποιος το τόλμησε θα του γύρισει μπουμερανγκ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.