Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Οι προϊστάμενοι Διευθύνσεων Φλώρινας


Στις τοποθετήσεις προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων και Διευθύνσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας προχώρησε ο Γιώργος Δακής. Για το νομό Φλώρινας ο Περιφερειάρχης όρισε τους εξής:
1. Στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας τον Μήτσια Βασίλειο, κλάδου Π.Ε. Πολιτικών Μηχανικών, με βαθμό Α'.
2. Στη Διεύθυνση Διοικητικού-Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας την Ζούμπου Μελανία, κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού με βαθμό Α'.
3. Στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας τον Χόλων Σολομού, κλάδου Π.Ε. Γεωπόνων με βαθμό Α'.
4. Στη Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας τον Φιλίππου Μιχαήλ, κλάδου Π,Ε. Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων, με βαθμό Α'.
5. Στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας τον Μαύρου Αναστάσιο, κλάδου ΤΕ Μηχανολόγων Μηχανικών με βαθμό Α'.
6. Στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας την Πρεβέντη Μαρία, κλάδου ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών με βαθμό Α'.

4 σχόλια:

  1. Καιρος ηταν να υπογραφουν επιτελους οι φακελοι των βιολογικων και να σταλθουν στο ΟΠΕΚΕΠΕ για να πληρωθουν οι ελαχιστοι εναπομηναντες φουκαραδες βιοκαλλιεριτες που για καποιο λογο πληρωθηκαν στην ωρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνωμη που δεν πληρωθηκαν στη ωρα τους ηθελα να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑΝ ΔΕΞΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;Α ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ.ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ Ο ΔΑΚΗΣ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.ΠΑΛΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καθαρός ουρανός αστραπές δέν φόβαται γιατι ουρανός και αστραπές τελικά γίναν ένα.το ¨καθαρός" παίζεται σάν τα ζάρια πότε ντόρτια πότε εξάρες για τις εκλογές και τις γερές ξάπλάρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.