Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Παραλειπόμενα από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας

Σχολική αίθουσα
Η Όλγα Μούσιου ανέλαβε από σήμερα και έναν ακόμα ρόλο στο δημοτικό συμβούλιο. Κατά την έναρξη της συνεδρίασης η πρόεδρος Ζέτα Ρίζου της ζήτησε να διαβάσει ένα ένα τα ονόματα των συμβούλων, ώστε να διαπιστωθεί ποιοι ήταν παρόντες και ποιοι έλειπαν. Το όλο σκηνικό πάντως θύμιζε κάτι από σχολική αίθουσα, με την κα Ρίζου δασκάλα και την κα Μούσιου απουσιολόγο.

Καμία συζήτηση για τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΦ
Στη συνεδρίαση πάντως του δημοτικού συμβουλίου και ενώ το θέμα της ΔΕΥΑΦ «καίει» όλους τους δημότες, δεν έγινε η παραμικρή αναφορά στην τιμολογιακή πολιτική της Επιχείρησης. Ίσως γίνει σε άλλη συνεδρίαση, αλλά σίγουρα το ζήτημα θα εξακολουθεί να απασχολεί τους πάντες που περιμένουν – τις υπεσχημένες - μειώσεις.

Στο Πέρασμα οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου
Από την επόμενη φορά, οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας θα γίνονται στην αίθουσα του πρώην δημοτικού συμβουλίου Περάσματος, τη μοναδική αίθουσα που υπάρχει και μπορεί να καλύψεις τις ανάγκες μιας συνεδρίασης, όπως είπε και ο ίδιος ο δήμαρχος.

Ο «τυχερός»
Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας. «Τυχερός» αναδείχτηκε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αργυρόπουλος.

9 σχόλια:

  1. Με την ευκαιρία, ας πάρει κανένα μάθημα ο Βοσκόπουλος από τον Ασπρίδη, τώρα που θα επισκεφτεί το δημαρχείο Περάσματος, για να κάνει και κανένα έργο με προοπτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η γυναίκα ρε παιδί μου πότε θύτης, πότε θύμα, πότε Βούδας, πότε Κούδας, πότε Ιησούς και Ιούδας, πλάκα, πλάκα έγινε η master of the game!
    Τώρα θα μου πείς το παιχνίδι είναι στημένο, αλλά και τα πιόνια χρειάζονται! Και η Θ. Όλγα, μας δουλεύει ψιλό γαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προσευχή δεν κάνανε, να διαβάσει κανένας το ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ, μεγαλοφώνως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΥΧΕΡΟΣ Ο Κος ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ "ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ"Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τυχεροί κι εμείς οι Φλωρινιώτες με τέτοιο δήμαρχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσέξατε πόσο άμεσα και υπεύθυνα, η Όλγα εξετέλεσε σαν καλή "φανταρίνα", την διαταγή της "αρχιστρατήγου" Ζέτας, και με πόση χάρη προσφωνούσε έναν έναν τους Δημοτικούς Συμβούλους, για συμπληρώσει το απουσιολόγιό της; Μπράβο σου Ολγα και εσύ Ζέτα συνέχισε έτσι να είσαι πάντα στο ύψος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. διάβασα με ημερομηνία 1 2 2011 ( κατόπιν συνεδρίασης) σε άς πούμε έγκυρη τοπική έφημερίδα τα θέματα της συνεδρίασης...Λές και διάβαζα θέματα συνεδρίασης του Οργανισμού Σχολικών Κτηρίων...Βλ. πληθωρισμός δασκάλων και "δασκάλων" το νέο δού σου με Ζήτα ή χωρίς Ζίτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. papagr OTAN FAEI KAPIOS OLI TIN PITTA! ERXETAI META KAI I XILOPITA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολύ ωραίο "service" πρόσεξα πως είχαν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Και μεγάλα, πολύ μεγάλα κομμάτια πίτας, που δεν πήραν όμως όλοι. Και αυτό όχι πως δεν έφτασε αλλά πάντα οι της εξουσίας προτιμούν τα μεγάλα κομμάτια και δεν τα "κόβουν" στη μέση. Κατά τη διάρκεια δε του δημοτικού συμβουλίου, οι Μπέλτσος και Αριστείδου σερβιρίστηκαν τον ελληνικό τους καφέ.. Φοβερή σκηνή! Ουίσκυ με ξηρούς καρπούς δεν ξέρω αν σερβίρονταν.Όσο για την χυλόπιτα, θα την τρώμε οι Φλωρινιώτες και χωρίς service! ΑΛΛΟΙ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΣ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.