Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Αποκλεισμός της Δ.Ο.Υ. Φλώρινας από τους λογιστές (video)

Σε αποκλεισμό της Δ.Ο.Υ. Φλώρινας προχώρησαν από τις 8 το πρωί λογιστές της περιοχής, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις προωθούμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό, σε σχέση με το νέο τρόπο υπολογισμού των εισφορών τους, ο οποίος οδηγεί στην καταβολή του 70% και πλέον του εισοδήματός τους σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές.

Στο video μιλά ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Λογιστών Φλώρινας, Κώστας Λιθοξοίδης.

3 σχόλια:

  1. Μωρε τι μα λεσ.Μηπωσ πρεπει να σας λυπηθούμε κιολασ. Ειχα λογιστη του εδινα 600 ευρω το χρονο και μου εκοβε μια αποδειξη 100 ευρω.Χωρια φορολογικεσ δηλωσεισ που δεν μου εδινε ποτε αποδειξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίος ρε συ Ανώνυμε 4:48, ο καθένας ότι καταλαβαίνει, όποτε, και όπως το καταλαβαίνει! Γιατί λοιπόν δεν ζητούσες τιμολόγιο από το λογιστή σου; Το θέμα πάντως είναι άλλο, αλλά ο καθένας μπαίνει και γράφει οτιδήποτε προκειμένου να θίξει και να μειώσει τον αγώνα των άλλων κοινωνικών ομάδων για ένα καλύτερο αύριο των αυριανών Ελλήνων! Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
    2. αγώνας των λογιστών ! που έχουν κατακλέψει το Ελληνικό δημόσιο και έχουν τα μαύρα € σε ξένες τράπεζες

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.