Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Σκοπιανός μετέφερε με το αυτοκίνητο 740 λαθραία πακέτα τσιγάρων

Το μεσημέρι της Πέμπτης στη Βεύη αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βεύης Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, συνέλαβαν 26χρονο αλλοδαπό υπήκοο π.Γ.Δ.Μ. για κατοχή λαθραίων τσιγάρων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ερευνών για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 26χρονος, όπου βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη επτακόσια σαράντα (740) πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο προαναφερόμενος είχε προμηθεύτει τα τσιγάρα από δύο (2) άτομα, έναν 35χρονο ημεδαπό και έναν ακόμη άνδρα υπήκοο π.Γ.Δ.Μ., προκειμένου να τα μεταφέρει έναντι του ποσού των πενήντα ευρώ (50€) σε περιοχή της Πέλλας.

Ο 35χρονος ημεδαπός αφού αναζητήθηκε εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ ο αλλοδαπός υπήκοος π.Γ.Δ.Μ. αναζητείται εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τα επτακόσια σαράντα (740) πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

3 σχόλια:

  1. δηλαδη για να καταλαβω, περασε απο τα συνορα τα τσιγαρα και τον επιασαν μετα? Και υποθετω τον συνελαβαν γιατι πηγαινε να τα πουλησει στην Εδεσσα και οχι Φλωρινα? Χμμμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙΣ ΚΟΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΚΑΠΝΙΣΕ???? ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΡΙΣΗ ΤΕΛΩΝΑΡΧΗ/.////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TEΛΩΝΑΡΧΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΟΥΤΕΣ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΩ ΚΡΙΣΗ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.