Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Βραδιά με χάλκινα στον πεζόδρομο της Φλώρινας (video)

Μια ξεχωριστή βραδιά ήταν η χθεσινή, καθώς οι ήχοι από τα χάλκινα της Μπάντας της Φλώρινας των αδερφών Βαλκάνη, γέμισαν κάθε σημείο του πεζόδρομου, δίνοντας την ευκαιρία στους θαμώνες να χορέψουν και να διασκεδάσουν.

Το ιδιαίτερο αυτό event διοργάνωσαν τα καφέ Ολύμπιον, Bo, Loft και Cream.




15 σχόλια:

  1. Η τέχνη της μουσικής...μέσω της θορυβώδης έντασης!!!! Πάλι καλά που δεν ξενύχτησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. afoy elises ola soy ta provlimata kai den eixes logo na ksenixtisis einai kalitera.....

      Διαγραφή
  2. Τέτοια χρειάζεται η πόλη μας,να δώσει χαρά και κέφι στους συμπολίτες μας και σε κάθε επισκέπτη της πόλης μας αυτή την δύσκολη οικονομική περίοδο που περνάμε...
    Απαράδεκτοι οι συμπολίτες μας που κάλεσαν την αστυνομία(20:00 το βράδυ παρακαλώ)γιατί τους ενοχλούσε η μουσική και δεν ήταν ποιοτική(σύμφωνα με την καταγγελία τους)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ego den mporo na katalawo .pou ine oi oikonomikoi krisi..o Kosmos xoris doulia o
    (perisoteros ).ke ta magazia gemata .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εάν θεωρείς πολυτέλεια εν καιρώ κρίσης μία μπυρίτσα ή ένα αναψυκτικό των 3 ευρώ στο πεζόδρομο της πόλης μας ε τι να πούμε. είσαι μάλλον επηρεασμένος από τις ειδήσεις των...8 στην τηλεόραση

      Διαγραφή
  4. ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΦΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ Ο "ΨΟΦΙΟΣ" ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ .!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συγχαρητήρια στους διοργανωτές ευκαιρία να καθηεροσουν όλες τις καλοκαιρινές Κυριακές με ζωντανή μουσική .Όσο για αυτούς που φώναξαν την Αστυνομία Λυπάμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά έκαναν οι τέσσερις καταστηματάρχες και «κατέβασαν» ορχήστρα για την με ζωντανή μουσική τέρψη των πελατών τους. Καλά έκαναν και οι θαμώνες των καταστημάτων αυτών που διασκέδασαν χορεύοντας με την ψυχή τους. Και έκαναν καλά γιατί ήταν επιλογή τους να συμμετέχουν σε αυτό το «πανηγύρι». Όμως τους περίοικους τους ρώτησε κανείς αν ήθελαν να υποστούν κάτι τέτοιο; Αναρωτήθηκε κανείς αν με την υπερβολική ένταση της ζωντανής μουσικής μπορούσε να μείνει κάποιος μέσα στο σπίτι του και να ακούει έστω τον όποιο συνομιλητή του; Διερωτήθηκε κάποιος αν υπήρχαν άτομα άρρωστα, μικρά παιδιά που κοιμούνται ή άτομα που ξεκουράζονταν τις ώρες εκείνες; Σκέφτηκε κανείς τα παιδιά του Λυκείου που ετοιμάζονται για τις πανελλαδικές εξετάσεις; Προφανώς όλα αυτά δεν απασχολούν τους συγκεκριμένους καταστηματάρχες, που με την μέχρι τώρα στάση και συμπεριφορά τους έδειξαν και δείχνουν ότι θεωρούν την περιοχή τσιφλίκι τους.
    Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, κάποιος καταφέρθηκε και εναντίον αυτού που κάλεσε την αστυνομία. Η αστυνομία, ούτως ή άλλως, όφειλε να επέμβει και να ελέγξει τι ακριβώς συμβαίνει, αφού σειόταν ο τόπος, και να εφαρμόσει τα νόμιμα, εάν και εφόσον υπήρχαν παραβάσεις νόμων, διαταγμάτων, κανονιστικών αποφάσεων. Οι φωτογραφίες που είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο αποδεικνύουν παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού, του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και του κανονισμού λειτουργίας κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Φλώρινας. Σε ό,τι αφορά τη χρήση ζωντανής μουσικής, εκτός των άλλων, παραβιάστηκε και ο κανονισμός χρήσης και λειτουργίας μουσικής – μουσικών οργάνων στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος του Δήμου Φλώρινας.
    Ας επιληφθούν για όλα αυτά οι αρμόδιες αρχές για να μπει επιτέλους μια τάξη στην πολύπαθη αυτή περιοχή του πεζόδρομου, στην οποία μερικοί περιφρονούν τους πάντες και τα πάντα. Μια επίσκεψη στην περιοχή τις μεταμεσονύκτιες ώρες θα πείσει και τον πιο δύσπιστο για την τραγική κατάσταση που επικρατεί, κυρίως με τη χρήση μουσικής, κατά τις μη προβλεπόμενες, από τις κατεχόμενες άδειες, ώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιο σου 1144 αποτελεί την ..ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ..Χάιντε και είς Ανώτερα! μπάρες εισόδου βάλατε ..βάλτε και πινακίδες απαγόρευσης Μουσικοχορευτικών συγκροτημάτων και ηχοσυστημάτων στα καταστήματα επι του πεζόδρομου. Αντιθέτως την ίδια αστυνομοκεντρική αντίληψη ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ να κάνεις όταν επι ένα μήνα το καλοκαίρικαι σε άλλες γειτονιές γίνεται και καλώς γίνοντε πολιτιστικές νυχτεσπερίδες στην διαπασών. Απαγορεύστε και την μοναδική έξοδο στα καταστήματα της πόλης μας για να κοιμάστε καλά και εμείς καλύτερα ...

      Διαγραφή
    2. 848 όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους που δεν κυνηγάν το μεροκάματο η δεν γνωρίζουν τι είναι , τι να τους πείς; όταν αντι για μεροκάματο λαμβάνουν διάφορα σε διατεταγμένη ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΤΕΡΟΤΙΜΩΡΙΣΙΑ τι περιμένεις ;; Αλίμονο στους νυχτομεροκαματιάρηδες καταστηματάρχες ... Πως καταντήσαμε την πόλη μας . ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ στην καλυτέραν των περιπτώσεων !!!

      Διαγραφή
    3. 8:48 αν ανατρέξεις σε αντίστοιχες δημοσιεύσεις σχετικές με τις εκδηλώσεις του Δήμου θα διαπιστώσεις ότι και για αυτές υπάρχουν ανάλογες αντιδράσεις. Τώρα αν εσύ θέλεις να εξισώσεις τις εκδηλώσεις του Δήμου με τα οικονομικά συμφέροντα κάποιων καταστηματαρχών με γεια σου, αλλά παρόμοιες συνθήκες με αυτές του πεζόδρομου να βρεις στη γειτονιά σου! Και τότε σίγουρα θα έχεις μουσική μέχρι το πρωί, 365 μέρες το χρόνο, έτσι για να μην έχεις κανένα παράπονο!

      Διαγραφή
    4. Των οικιών ημών εμπιπραγμένων ημείς άδωμεν?

      Διαγραφή
  7. Η πιο σωστή τοποθέτηση και ας ενοχλεί κάποιους. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιτέλους ζωντανέψανε την ψόφια νυχτερινή ζωή της Φλώρινας. Κάντε και άλλες παρόμοιες ενέργειες ώστε να έχει ένα κίνητρο να βγεί ο κάθε ένας Φλώρινιώτης να διασκεδάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.