Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Το DrosopigiRace Bike Marathon 2016 στην τελική ευθεία

Λίγες μέρες απομένουν από την έναρξη του DrosopigiRace Bike Marathon 2016 και ήδη η ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας – διοργανωτής σύλλογος - έχει μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Για 6η συνεχόμενη χρονιά αθλητές από όλη την Ελλάδα θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 για να συμμετέχουν σε έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες ορεινής ποδηλασίας στη χώρα μας. Σε μια εξαιρετική διαδρομή η οποία διασχίζει τους ορεινούς όγκους περιμετρικά της πόλης της Φλώρινας - Μονή Παναγίτσας, παλαιός γαλλικός δρόμος, Τάϊμα, Τριφυλλίτσι, Οροπέδιο, 1033, λόφος Αγ. Παντελεήμονα - οι αθλητές καλούνται να καλύψουν 57km δασικών δρόμων και μονοπατιών καθώς και 2014 μέτρα υψομετρικής ανάβασης.

Ο αγώνας αυτός αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους κατοίκους της πόλης μας να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα καθώς η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι μας, στην πλατεία Γ. Μόδη – κανόνια - ενώ τα τελευταία 10km διέρχονται μέσα από τα καταπληκτικά μονοπάτια του λόφου του Αγ. Παντελεήμονα.

Ο Σ.Ο.Χ Φλώρινας καλεί τους Φλωρινιώτες την Κυριακή του Θωμά να ξεφύγουν από τους ρυθμούς της καθημερινότητας και να προσεγγίσουν τα “γειτονικά” τους μονοπάτια για να στηρίξουν και να απολαύσουν την προσπάθεια των αθλητών του DrosopigiRace 2016.

Την Κυριακή θα είμαστε όλοι εκεί …!!

2 σχόλια:

  1. Μπράβο! Πρέπει να το στηρίξουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αυτόν τον τρόπο και με τέτοιες διοργανώσεις αναδεικνύεται τις ομορφιές της Φλώρινας , για τον ορεινό τουρισμό και τονώνεται την τοπική αγορά με το πλήθος των αθλητών και συνοδών που μας επισκέπτονται. Μπράβο στον Σύλλογο και τους Συντελεστές του αγώνα. Θα είμαστε εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.