Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Σύλληψη τριών αλλοδαπών για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη

Το απόγευμα της Παρασκευής, στο 2ο χλμ. της Εθνικής Οδού Φλώρινας – Κρυσταλλοπηγής, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας συνέλαβαν τρεις αλλοδαπούς υπηκόους Αλβανίας (27, 26, 23 χρονών) για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη.

Συγκεκριμένα σε έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ενός εξ αυτών, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω τρεις από κοινού ως οδηγός και επιβαίνοντες στο όχημα μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας έναν 23χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας μη νόμιμο μετανάστη, ο οποίος όπως προέκυψε κατά τον έλεγχο έφερε στο διαβατήριό του πλαστό εντύπωμα σφραγίδας εισόδου.

Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

3 σχόλια:

  1. Ανοιξε παλι ο καιρος και γεμησαν τα χωρια μας με λαθροαλβανους.Ενα μεγαλο μπραβο σε αυτους που πρωτημουν να δωσουν μεροκαματο σε λαθροαλβανο παρα σε Ελληνα και ακομα μεγαλυτερο μπραβο σε αυτους που τους αφηνουν(και μην αρχησεται τις βλακειεςοτι οι Ελληνες δεν δουλεουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣ μου το όνομα σου να σε πάρω στα χωράφια να δω πόσο δουλεύεισ

      Διαγραφή
    2. Οπα ρε δουλευταρα, για να καταλαβω περνεις αλβανο και μαλιστα λαθρο οχι για να σου βγει τζαμπα αλλα γιατι δεν βρησκεις Ελληνακια(Α!! και εγω χωραφια δουλευω ισως και περισωτερα απο εσενα)

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.