Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Ο «Πήγασος» Φλώρινας στη 10η Δωδωναία Συνάντηση Στίβου

Ο Π.Α.Σ. «ΠΗΓΑΣΟΣ» ΦΛΩΡΙΝΑΣ συμμετείχε στη 10η Δωδωναία Συνάντηση Στίβου που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα με συμμετοχή ομάδων από διάφορα μέρη της Ελλάδας και συνολικό αριθμό συμμετεχόντων αθλητών 850.

Ο Σύλλογός μας συμμετείχε με αθλητές ηλικίας 6 έως 13 ετών οι οποίοι αγωνίστηκαν στα εξής αθλήματα: δρόμοι ταχύτητας 60 μ., 50μ., 40μ., ανάλογα με την κατηγορία, άλμα σε μήκος, ρίψη vortex και σκυταλοδρομία.

Ο Π.Α.Σ. «ΠΗΓΑΣΟΣ» ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ο οποίος συμμετείχε με 30 αθλητές και αθλήτριες, επέστρεψε με μετάλλια, εξαιρετικές επιδόσεις και μια σπουδαία εμπειρία, καθώς οι αθλητές και οι αθλήτριες συμμετείχαν σε αγώνες μεγάλου εύρους όπου ταυτόχρονα αγωνίζονταν αθλητές με διεθνείς διακρίσεις και πρωτιές.

Ο Σύλλογος μας συγχαίρει όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και ευχαριστεί τους γονείς που στήριξαν την προσπάθεια μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ε.Κ.Α ΔΩΔΩΝΗΣ και τον κ. Κωνσταντίνο Λώλη για την επιτυχημένη διοργάνωση και τα αναμνηστικά δώρα από τη 10 Δωδωναία Συνάντηση Στίβου.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.