Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Συγχαρητήριο της Π.Ε. Φλώρινας προς τις Σάρισες

Ο Αντιπεριφερειάρχης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε. Φλώρινας συγχαίρουν ολόθερμα τη γυναικεία ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ για την επάξια άνοδό της στην υψηλότερη κατηγορία Α1 της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στις πρωταθλήτριες Χριστίνα Φίλη, Φιλαρέτη Εξάρχου και τη νεανίδα Οικονόμου Ευαγγελία, όσο και στους προπονητές και τη διοίκηση του συλλόγου, που με την επιτυχία τους αυτή έκαναν υπερήφανους τους απανταχού Φλωρινιώτες. Άλλωστε η Φλώρινα μπορεί και πρέπει, μέσω του αθλητισμού, να προβληθεί σε όλα τα επίπεδα με πολλαπλά και μακροπρόθεσμα οφέλη.

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια γεμάτη επιτυχίες σε όλους τους συντελεστές αυτής της ιδιαίτερα σημαντικής προσπάθειας και δηλώνουμε πως θα σταθούμε στο πλευρό τους με κάθε τρόπο με στόχο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος κατά την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας
Στέφανος Μπίρος

1 σχόλιο:

  1. Με λύπη μου βλέπω ότι η πολιτική ηγεσία του τόπου λειτουργεί επιλεκτικά ... μεγάλες διακρίσεις (χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω επ' ουδενί την ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία των ΣΑΡΙΣΩΝ) έχουν φέρει κι' άλλα αθλήματα στην ΠΟΛΗ μας κάνοντάς την γνωστή στα πέρατα του κόσμου π.χ Ξιφασκία, Καράτε Σκάκι, Χιονοδρομία κ.α αλλά πάντα ήταν απούσα ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.