Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Συνάντηση του δημάρχου Φλώρινας με φοιτητές του ΤΕΙ

O πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας - Παράρτημα Φλώρινας, Αλέξης - Δημήτρης Γερόπουλος και ο γραμματέας της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Θεοφίλου Θεόφιλος επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο στο γραφείο του τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση θεμάτων που αφορούν στο ίδρυμα και τους φοιτητές και την εξεύρεση λύσεων για την ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών .

Συγκεκριμένα, συζητήθηκε το θέμα της μείωσης του εισιτηρίου της μετακίνησης των φοιτητών, τα προβλήματα που υφίστανται στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ και το πρόβλημα της θέρμανσης λόγω της παλαιότητας του κτιρίου. Επίσης, αναφέρθηκαν τα γενικότερα προβλήματα που υπάρχουν στις φοιτητικές εστίες αλλά και ειδικότερα με τη θέρμανση, καθώς και το θέμα της βιωσιμότητας του ιδρύματος λόγω έλλειψης διοικητικού και τεχνικού προσωπικού.

Τέλος, τέθηκε και το ζήτημα της σύνδεσης του ΤΕΙ με την αγορά εργασίας της Φλώρινας.

Ο κ. Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τα προβλήματα-αιτήματα που τέθηκαν και δήλωσε ότι θα τα μελετήσει, για να εξεύρει τις δυνατότητες επίλυσής τους πάντα σε συνεργασία με τους φοιτητές και τη Διοίκηση του ΤΕΙ.

7 σχόλια:

  1. επισκεψουλες και πριν τις εκλογες της ΟΝΝΕΔ είχαμε εκει τι εγινε ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δήμαρχος όλο με προσοχή ακούει για προβληματα που του θέτουν τα παιδακια της ΟΝΝΕΔ αλλα μια λυση δεν εχει δωσει. Γιατι δεν λετε στον κόσμο οτι ηταν μια συνάντηση για να ευχαριστησει ο Δήμαρχος τα τσιρακια του, για την υπερπολυτιμη βοηθεια που δώσανε στην εκλογη Καραγκιοζιδη 9 σικε ψηφοι ηταν αυτοι; Και γιατι δεν λετε ακομα οτι ηταν μια συναντηση σε συνεχεια των μυστικων συναντησεων που προηγηθηκαν; Βλεπετε μικρη η Φλωρινα και ολα μαθαινονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κοσμος βλεπει και ξερει.κιαν δε ξερει θα μαθει.ολα στο φως και καθαρση.

      Διαγραφή
  3. ...και Α και ΟΥ και ΔΑΠ ΝουΔουΦουΚου
    (εμπνευσμένο και βαθύτατα πολιτικό σύνθημα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΒΆΛΛΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΤΟΝ ΝΈΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ. ΚΆΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΓΊΝΕΙ ΜΈΧΡΙ ΤΏΡΑ. ΜΆΛΛΟΝ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΤΟ ΤΑΚΤ ΝΑ ΣΤΕΊΛΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΣΤΑ ΜΈΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΆ.
    ΑΛΛΆ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΉΤΤΑ ΤΟΥ. ΆΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΆ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΞΟΥΝ.
    ΜΠΡΆΒΟ ΑΝΤΩΝΙΆΔΗ ΤΌΣΟ ΓΡΉΓΟΡΑ ΚΌΛΛΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΈΚΛΑ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν βαρεθήκατε να μιζεριαζετε? ?? Έλεος Ποια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Νέοι μαζί σου Δήμαρχε.
    Έτσι επειδή είσαι πολύ μάγκας και σωστός, και δεν είσαι ξενέρωτος. Τιμάς τα παντελόνια που φοράς. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.