Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Νέο ρευματολογικό ιατρείο στη Φλώρινα

Ένα νέο σύγχρονο ρευματολογικό ιατρείο άνοιξε εδώ και μερικές ημέρες στην πόλη της Φλώρινας από τον, εκ Καλλιθέας Πρεσπών καταγόμενο, Μιχαήλ Μίγκο.

Το ιατρείο βρίσκεται επί της Σαρανταπόρου 29, στον 1ο όροφο (τηλ. 2385503303).

Υποψήφιος Διδάκτωρ Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ο κ. Μίγκος είναι ειδικευμένος στη ρευματολογία στη Ρευματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων (με διευθυντή τον Καθηγητή κ. Δρόσο). Οι μεταπτυχιακές του σπουδές στη Ρώμη ήταν στο αντικείμενο της ρευματοειδούς αρθρίτιδας.

Στο νέο αυτό ιατρείο παρέχονται υπηρεσίες για αυτοάνοσα νοσήματα, εκφυλιστικά και αυτοφλεγμονώδη νοσήματα του μυοσκελετικού, οστεοπόρωση κ.ά.

1 σχόλιο:

  1. Ο κ. Μίγκος, εκτός από εξαίρετος επιστήμονας - η φήμη του έφτασε πριν από αυτόν στην πόλη μας - είναι πάνω και πρώτα από όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ και αυτό μας καθιστά όλους μας διπλά τυχερούς που τον έχουμε κοντά μας.

    Γιατρέ, δε θα σου ευχηθώ καλές δουλείες (δε χρειάζεται άλλωστε), αλλά καλή δύναμη για να ασκήσεις το λειτούργημά σου και να συνεχίσεις να τιμάς τον όρκο που έδωσες !!!

    Κ.Λ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.