Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Απόλυτα επιτυχημένη η ημερίδα του φροντιστηρίου «Θεωρητικό»

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2/4/2016 παρουσία πλήθους κόσμου (περί τα 170 άτομα μας τίμησαν) σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας (ΛΥΓΚΟΣ) η εκδήλωση του φροντιστηρίου μας για "τη διαχείριση του άγχους στην εξεταστική περίοδο" με εισηγήτρια την Ψυχολόγο Α.Π.Θ. κ. Μουρτζούκου Σοφία.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Διευθυντής Σπουδών του Φροντιστηρίου μας κ. Σαββίδης Λάζαρος, ο οποίος αφού έκανε μια σύντομη αναφορά στο ιστορικό ίδρυσης και στους στόχους του Φροντιστηρίου, κατέδειξε την αναγκαιότητα έμπρακτης στήριξης προς τους γονείς και τους μαθητές που βιώνουν (σε ξεχωριστό βαθμό ο καθένας) την αγχωτική πίεση των εξετάσεων. Το Φροντιστήριο "ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ", αρωγός στα 18 συναπτά έτη λειτουργίας του σ αυτήν τη δύσκολη και επίπονη προσπάθεια των μαθητών του διοργάνωσε την εκδήλωση αυτή για να δείξει ότι συμπορεύεται, είναι κοντά τους όχι μόνο "στα λόγια", αλλά και με πράξεις.

Η εισηγήτρια της εκδήλωσης από την πλευρά της κατέδειξε πώς τα παιδιά θα μπορέσουν να διαχειριστούν όλη αυτήν την πίεση κατά την κατά την περίοδο της προετοιμασίας των εξετάσεων κάνοντας θετικές σκέψεις, ποιες τεχνικές χαλάρωσης μπορούν να αναπτύξουν, ώστε να περιορίσουν τυχόν ακραίες αρνητικές παρενέργειες του άγχους, ψυχικές και σωματικές, τι μπορούν να κάνουν οι γονείς για να βοηθήσουν αποτελεσματικά προς την κατεύθυνση αυτήν και τέλος πώς μπορούν τα παιδιά να οργανώσουν τη μελέτη τους σε συνάρτηση με την κατάλληλη διατροφή την περίοδο των εξετάσεων.

Η εισήγηση δεν ήταν μονότονη και κουραστική. Στη διάρκειά της ζητήθηκε και υπήρξε συμμετοχή του κοινού και όλοι στο τέλος δήλωσαν κατενθουσιασμένοι. Πολλοί μάλιστα ζήτησαν επιτακτικά τη διοργάνωση κι άλλων παρόμοιων εκδηλώσεων από το Φροντιστήριό μας στο μέλλον και ασφαλώς ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ γι αυτό.

Η εκδήλωσή μας καλύφθηκε από τα τοπικά μέσα αλλά και από τον τηλεοπτικό σταθμό WEST που εκτεταμένα πλάνα θα προβάλλει στα προσεχή δελτία ειδήσεών του!!!

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους τον Πανοσιολογιώτατο Πατέρα Επιφάνειο, το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Πέτρο Σερίδη, το Διευθυντή του Γυμνασίου Κ. Κλεινών κ. Χατζηαθανασίου Στέργιο, τον κ.Σωτήρη Βόσδου, ενώ τελευταίο μνημονεύουμε τον κ. Σαπαλίδη Σάββα, περιφερειακό Σύμβουλο και πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Φλώρινας του οποίου η συμβολή στην κάλυψη της εκδήλωσης ήταν καταλυτική και τον ευχαριστούμε θερμά γι αυτό!!

Δίνουμε ραντεβού σε ανάλογη εκδήλωση του Φροντιστηρίου μας στο μέλλον. Όλο το επιτελείο των καθηγητών μας εύχεται επιτυχία των μαθητών μας στις προσεχείς εξετάσεις!!!

8 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια... Πάντα το Θεωρητικό κανει το καλύτερο για τους μαθητές του και όχι μόνο... Και πάλι συγχαρητήρια Λαζαρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν αναρτώνται όλα τα σχόλια;;δεν υπάρχει ελευθερία λόγου και γνώμης...όποια θέλετε ανεβάζετε για να μη θίξουμε αυτούς που εσείς παινεύετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν κάνετε «καταγγελίες» και χρησιμοποιείται και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καλό θα είναι να το κάνετε επώνυμα και με αποδείξεις... Τότε, ναι, θα δημοσιεύονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσβλητικός χαρακτηρισμός η αλήθεια??από πότε??τις αποδείξεις τις έχω γι'αυτό και έχω δικαίωμα ομιλίας που εσείς καταπατάτε...αλλά έτσι είναι όταν υπάρχει κάλυψη μεταξύ γνωριμιών.και γενικά έχουν γραφτεί σε άλλα άρθρα πολύ χειρότερα απ'το δικό μου σχόλιο που δεν αναρτήσατε.ευχαριστώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε αγαπητέ... Πάντως, συνεχίζεται ακόμα και τώρα να προσβάλλετε... Δημοσιεύσετε τις αποδείξεις σας επώνυμα... Μπορείτε αγαπητέ "κύριε", για να μιλήσω στη γλώσσα σας;

      Διαγραφή
  5. Είναι πολλοί αυτοί που γνωρίζουν γιατί ακριβώς μιλάω ακόμη και ο ίδιος ο καθηγητής ενδεχομένως...και αν θεωρείτε πως προσβάλλω ξανά κάποιον ξέρετε τι μπορείτε να κάνετε...(να μην αναρτήσετε το σχόλιο).Γιατί αφού λέτε πως υπάρχει προσβολή τότε το πρόβλημα σας δεν είναι το αρχικό αδημοσίευτο σχόλιο, αλλά η γενική κατηγορία για αμφισβήτηση των δυνατοτήτων κάποιου.είναι η γνώμη μου και μπορώ να την εκφράσω όπως όλοι "κύριε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρώτον: Το "κύριος" το χρησιμοποιήσατε πρώτος μέσα σε εισαγωγικά στο σχόλιο που δε δημοσιεύτηκε... Αν θεωρείτε πως κάτι τέτοιο δεν είναι προσβλητικό, τότε έχετε μεγάλο πρόβλημα αντίληψης... Το ότι το επαναλαμβάνετε δείχνει και έλλειψη ευγένειας…

    Δεύτερον: οι "καταγγελίες" σας (ξέρετε σε τι αναφέρομαι και μην κάνετε τον "χαζό" ότι δήθεν γράψατε μόνο περί αμφισβήτησης των δυνατοτήτων κάποιους) θα πρέπει να είναι επώνυμες και τεκμηριωμένες και γι’ αυτό δε δημοσιεύτηκαν... Αν δεν αποδεικνύονται τότε αποτελούν προϊόν ποινικής ευθύνης... Κατανοητό; Είστε έτοιμος λοιπόν να πάρετε πάνω σας τις νομικές ευθύνες χρησιμοποιώντας ονοματεπώνυμο και έμπρακτες αποδείξεις;

    Τρίτον και για να τελειώνει αυτό το θέμα: τα περί γνωριμιών και καλύψεων, μπορείτε να τα επικαλεστείτε μόνο όταν χρησιμοποιήσετε το ονοματεπώνυμο σας και δεν δημοσιευτεί το σχόλιο σας... Γιατί ανωνύμως, μπορούμε και εμείς να σας χαρακτηρίσουμε ως κοινό συκοφάντη που λειτουργεί με προσωπικά και καθόλου ταπεινά κίνητρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας τελειώσει εδώ γιατί άλλο ήταν το αρχικό μου κίνητρο και αλλού οδηγηθήκαμε.το θέμα μου δεν είναι προσωπικό με εσάς,ούτε λειτουργώ με προσωπικό κίνητρο γιατί ανήκω σε εντελώς διαφορετικό κύκλο.ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.