Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Ευχαριστήριο του Βαγγέλη Ιωαννίδη, δικηγόρου, στους απλούς νεοδημοκράτες της Φλώρινας

Ευχαριστώ θερμά μέσα από την καρδιά μου, τους 112 ψηφοφόρους που υποστήριξαν σε όλο τον νόμο Φλώρινας την υποψηφιότητα μου ως συνέδρου της ΝΔ.

Η θέση μου ως πρώτου επιλαχόντα είναι τιμητική, γιατί η υποψηφιότητα μου υποστηρίχθηκε μόνο από φίλους και ανθρώπους που πίστεψαν σε έμενα τις ιδέες μου και την προσπάθεια μου.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την υποτιθέμενη στήριξη δήθεν τοπικής γραμμής που δεν ήρθε ποτέ στα πλαίσια των γνωστών βρόμικων παιχνιδιών είναι εξόχως συγκινητικό και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω με ακόμη μεγαλύτερη επίμονη και πάθος τον αγώνα να αλλάξουμε την ΝΔ και να την ανανεώσουμε πραγματικά μακριά από φθαρμένα πρόσωπα και διεφθαρμένες πρακτικές των κομματικών σωλήνων.

Ευχαριστώ τους αγνούς, απλούς Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκρατισες που στάθηκαν δίπλα μου στην παρθενική μου εμφάνιση σε εκλογική διαδικασία . Τώρα ξεκινάμε φίλες και φίλοι! Πάμε μαζί! Το μέλλον μας ανήκει κόντρα σε ανήθικα παιχνίδια του κομματικού σωλήνα. Σημαία μας το ήθος μας! Προχώρα Κυριάκο! Άλλαξε τα όλα!

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Π. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Ά ΕΠΙΛΑΧΩΝ ΣΥΝΕΔΡΟΣ ΝΔ
ΑΜΥΝΤΑΙΟ
Ε΄ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ 84 (ΕΝΑΝΤΙ ΟΤΕ)
ΤΗΛ ΓΡΑΦΕΙΟΥ: 2386022228
ΚΙΝΗΤΟ: 6972698452

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.