Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Νέος πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Φλώρινας ο Άκης Καραγκιοζίδης

Σε μια εκλογική αναμέτρηση που κρίθηκε σχεδόν οριακά, ο Άκης Καραγκιοζίδης εξελέγη πριν από λίγη ώρα νέος πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καραγκιοζίδης έλαβε 30 ψήφους έναντι 26 ψήφων που έλαβε ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Μάκης Θεοδώρου, ενώ βρέθηκε και ένα λευκό ψηφοδέλτιο.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο κ. Θεοδώρου συνεχάρη τον κ. Καραγκιοζίδη και του ευχήθηκε καλή θητεία.

63 σχόλια:

  1. Μπράβο ΑΞΙΟΣ, Ακη ευχομαι να έχεις καλή πορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικα....στο τελος παντα κερδιζει ο βοσκος...ηθικον διδαγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγινε και αυτο...βγαλανε νοθο προεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α..και να μη ξεχασω και οι 9 της οννεδ ηταν πεντακαθαροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια Άκη είσαι άξιος.
    Ο Βοσκοπουλος δεν χάνει σε καμία εκλογή.
    Μάκη στο καλό εσύ και αυτοί που σε στήριξαν και να μην μας γράφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΖΗΤΩ Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ πόσο χαρούμενος είσαι με αυτή την λέξη δεν περιγράφεται. παντού την βάζεις σαν αλάτι. έλεος πια!

      Διαγραφή
  7. με 7 μαιμου ΟΝΝΕΔ κέρδισε τελικά ο Βοσκός και τώρα αρχίζει και η Δημαρχολογία και η Λιστολογία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλύτερα μαϊμούδες πάρα διορισμένοι σε μια νύχτα!

      Διαγραφή
    2. ΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΔΕ,ΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑ ΒΟΣΚΟΥ ΕΠΟΧΗ...

      Διαγραφή
  8. Ο Βοσκός πήρε την γκλιτσα του και τους έκλεισε όλους στο μαντρί.
    Γειά σου ρε Δημαρχαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. να δεις που ούτε Βουλευτής θα βγεί ούτε Δήμρχος, θα τον βάλει ο κόσμος να κάνει το παγωνι με την γκλίτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. βουλευτοδήμαρχος στάθης εναντιον βουλευτοδημαρχου βοσκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Yeah baby....φαε ενα δαμασκηνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η αρχη του τελους για τον Βοσκοπουλο μολις ηρθε.Αν νομιζει οτι θα ξεγελασει τους Νεοδημοκρατες με τις λοβιτουρες του ειναι γελασμενος.Το αποτελεσμα ειναι προιον καθαρης νοθειας μιας και οι ψηφοι της Οννεδ 9 στον αριθμο ηταν καλπικοι. Δεν πειραζει ομως γεννηθηκε μια συμμαχια που θα ρυθμιζει απο δω και περα τα πραγματα για το καλο των Φλωρινιωτων. Αρκετα πληρωσαμε τα πειραματα με τον Βοσκοπουλο. Ας χαρουν λοιπον οι υποτακτικοι του λιγες μερες γιατι την αλλη βδομαδα θα εχουμε αλλαγη αντιδημαρχων και θα εχουμε κλαματα για μερικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η συμμαχία των νυν και των τέως; ερε γέλια.......

      Διαγραφή
  14. Για τον πολιτικό κύκλο που μόλις έκλεισε, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλλαν στη επιτυχή πορεία του νέου προέδρου κ. Καραγκιοζίδη, καταθέτω από καρδιάς τις θερμότερες ευχές μου!

    Σπύρος Α. Ηλιάδης
    Δημοσιογράφος.
    Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
    τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
    TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελικά ο Αντωνιάδης την πλήρωσε την υπεροψία του. Επεσε στο επίπεδο που πρέπει να είναι. Ο κατήφορος ξεκίνησε από τις συγκεντρώσεις για την εκλογή προέδρου του κόμματος (βλ. ομιλία Τζιτζικώστα) οταν με υφος χιλίων καρδηναλίων προσπάθησε να κεπελώσει-ατυχως- ακόμα και τον Τζιτζικώστα. Στη συνέχεια ανέλαβαν οι κλακαδόροι του, οι οποίοι μετά την ομιλία του υπερβουλευτή, αποχώρησαν επιδεικτικά και δεν παρακολούθησαν τις ομιλίες των άλλων στελεχών. ΗΔεύτερη ένδειξη της κατρακύλας του ήρθε με την επιλογή του (αναγκαία φαντάζομαι, ελλέιψει καλύτερης) υποψηφίου για τον πρόεδρο της τοπικής. Επίσης ενδεικτική ήταν και η υποστήριξη παλαιών συνεργατων του στην αντιπεριφέρεια (πρώην περ. σύμβουλοι), στην επιλογή του Δημάρχου.
    Γιάννη Αντωνιάδη αναμενόμενη η συντομη πορεία σου. Βλέπεις ο Ηλιος δεν ανατέλλει από τον πόντο αν και είναι στην ίδια κατεύθυνση με την ανατολή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Α ρε αρχοντα,ξεκαθαρισε το τοπιο και τωρα βουρ,ξερεις εσυ,θα τα πουμε Αθηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οχι ο ηλιος ανατελει απο το χωριο σου μεγαλε μπρατσκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για να δούμε λίγο τα πράγματα ως έχουν:
    1ον: Στις εκλογές αυτές φάνηκε ότι ο πρώην βουλευτής έχει ακόμα μια δύναμη – καμία σχέση φυσικά με αυτήν που είχε- εν αντίθεση με τον τωρινό βουλευτή ο οποίος φάνηκε τρίτος και καταϊδρωμένος. Η δε ομάδα του δημάρχου φάνηκε για μια ακόμη φορά να διατηρεί τη δύναμη της, όπως φάνηκε όταν βοήθησε και τον σημερινό βουλευτή γιατί αυτή τον βοήθησε και βγήκε.
    2ον: Η επιλογή των προσώπων για προέδρους νοδε ήταν η αναμενόμενη για κάθε στρατόπεδο. Φυσικά η μεριά του βουλευτή δεν τα ζύγισε πολύ καλά και έτσι απέσυρε τον δικό της άνθρωπο. Αυτό αποτελεί όπως και να το κάνουμε μια ήττα του στρατηγείου του.
    3ον: Φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο πρώην βουλευτής και ο σημερινός συνεργάστηκαν και ψήφισαν όλοι μαζί τον απερχόμενο πρόεδρο νοδε. Αυτό δείχνει τη δύναμη του παλιού και την αδυναμία του νέου. Και όσο και αν πικραίνει κάποιους είναι η αλήθεια.
    4ον: Ο νέος πρόεδρος νοδε στηρίχθηκε από συγκεκριμένη ομάδα η οποία όσο και αν δεν αρέσει έχει δύναμη και επηρεάζει τα πράγματα.
    5ον: Τα υπονοούμενα για νόθους κλπ είναι απλά τρόπος να δικαιολογήσουν κάποιοι κάποια πράγματα καθώς δεν βγήκαν τα κουκιά.
    6ον: Επειδή μας σκοτίσατε με τις εσωκομματικές σας εκλογές, άντε να γυρίσετε όλοι στις δουλειές σας.
    Καλησπέρα σας.
    Ένας ψηφοφόρος της ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ καταρτισμενος φαινεσαι για απλός ψηφοφορος τησ Ν.Δ 8:23. Μαλλον για γραφειο τυπου Βοσκόπουλου μου μοιαζεις. Δεν πειραζει ομως . Το παλιο που επικαλεισαι μαλλον το εκφραζει πολύ καλά ο σημερινός ανυπαρκτος δημαρχος . Και να εξηγησω. Απο το 2007 κλεινει μια δεκαετια στα πραγματα του τόπου. Ειδες εσύ να γίνεται κατι σημαντικο στην Φλωρινιτσα μας; η απαντηση ειναι ενα μεγάλο ΟΧΙ. Αφου λοιπόν εκανε μια τρυπα στο νερό στα αυτοδιοικητικα θέλει τώρα λεει να παει και βουλευτης . Αυτός και η ομάδα των βολεμενων του προσπαθουν με καθε τρόπο να καρατηθουν στην εξουσια . Ας σκεφτουν οι Φλωρινιωτες αν το αξιζει.Η μεχρι τωρα πορεια του παντως αλλα δειχνει.

      Διαγραφή
    2. Αν έχεις την αίσθηση ότι ένας ψηφοφόρος δεν έχει αντίληψη ε τότε τι να σου πω. Δεν ξέρω με τι κόσμο συναναστρέφεσαι αλλά δεν είμαστε όλοι ανόητοι. Κάποιοι έχουμε και κρίση. Το έργο του δημάρχου δεν με αφορά. Αλλά όσο και αν σε ενοχλεί φάνηκε καθαρά ποιος έχει και ποιος δεν έχει δύναμη στα πολιτικά πράγματα του τόπου μας. Η στείρα κριτική που εσύ θέλεις να ασκήσεις εμένα προσωπικά με αφήνει αδιάφορο. Έτσι εξηγείται άλλωστε και γιατί αμφισβητείς την ικανότητα ενός απλού ψηφοφόρου να έχει κρίση και άποψη.
      Και το ξαναλέω: επιστρέψτε στας εργασίας σας.

      Διαγραφή
  19. μα πόσο "ανθρωπάκια" είστε κάποιοι..κατηγορείτε τα παιδάκια της οννεδ για την όποια ήττα σας..τις ήττες που έχετε "μασει" με το τσουβάλι σε όλες τις μορφές και σε όλα τα είδη εκλογών που υπάρχουν..ο βοσκόπουλος στρώνει όμορφα και ωραία το δρόμο για το επερχόμενο βουλευτιλίκη του και εσάς σας νοιάζει αν η οννέδ και ο οποιοσδήποτε πάει μαζί του..μα φυσικά πολύς κόσμος θα πάει με το νικητή και όχι με τους μόνιμα χαμένους..και το ίδιο το κόμμα θα πάει μαζί του την στιγμή των εκλογών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσοι άλλοι έχουν να σκάσουν από το κακό τους δε λέγεται.Τελικά είναι πολύ μεγάλη ήττα για όλους αυτούς που τόσα χρόνια προσπαθούν να διαβάλουν και να διασύρουν τον Δήμαρχο και να έχουν και την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να τα καταφέρουν.Μόνο και μόνο ότι κάποιοι ήταν εναντίον του, ήταν αρκετό για να συσπειρώσουν τον κόσμο γύρω του. Γραφικοί, αντιπαθητικοί,αποτυχημένοι.Ο Βοσκόπουλος απέδειξε και ότι έχει πολτική δύναμη αλλά και ανθρώπους που διαχρονικά τον αγαπάνε και τον στηρίζουν.

      Διαγραφή
  20. ΑΝ ΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ Η ΝΔ ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΝΑ . ΜΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλώρινα καλή μου. Όχι Φλόρινα. Η κριτική σε μάρανε.

      Διαγραφή
    2. διαθέτουνε αμα λάχει και MAIAMI BAIZ !!!!

      Διαγραφή
  21. Ο Αντωνιάδης αποδείχθηκε πως δεν έχει ηγετική ομάδα ούτε σοβαρό πολιτικό γραφείο. Απόδειξη η λάθος επιλογή προσώπων και ο τρόπος που διαχειρίστηκε την κατάσταση. Επίσης έχει αποκοπή εντελώς από την εκλογική του βάση. Ο δήμαρχος είναι μεθοδικός και οργανωτικός και αν καταφέρει να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με το κέντρο θα μονοπωλεί την τοπική πολιτική κατάσταση. Το συνέδριο και η εκλογή Καραγκιοζίδη θα βοηθήσουν σ΄ αυτόν τον τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ο βοσκός στρώνει τις εκλογές μόνος θα αρχίσει η βουλευτολογια και η δημαρχολογία και θα ξεπηδήσουν απίστευτοι μπράτσκοι μεσα απο το συνδυασμό του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΔΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΗΜΜΕΝΟΙ ΤΡΕΝΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ...

      Διαγραφή
  23. Δήμαρχε τους άλλαξες τα φώτα. Πάραμιλάνε έχουν ζαλιστεί. Τους πονάει χυνουν χολή. Είσαι μέγιστος. Κέρδισες καθαρά ο κόσμος είναι δίπλα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παρωχημένοι άνθρωποι σε παρωχημένο κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΊΝΑΙ ΤΡΕΛΌΣ ΕΊΝΑΙ ΤΡΕΛΌΣ Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ.....
    ΑΞΙΟΣ ΆΚΗ ΚΑΛΉ ΔΎΝΑΜΗ....
    ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΜΈΝΟΥΣ ΚΑΛΆ ΣΑΡΆΝΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λοιπόν, ας τα βάλουμε τα πράγματα κάτω και πάντα κατά την άποψή μου:
    Ο Βοσκόπουλος καταφέρνει να είναι νικητής εδώ και πολλά χρόνια σε διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις (πρώην Νομαρχιακές, Δημοτικές, Βουλευτικές (έμμεσα όχι άμεσα) κ.λπ.). Επίσης, φαίνεται ότι ξέρει να κουμαντάρει και το εσωκομματικό παιχνίδι.
    Με τις τελευταίες Δημοτικές έκανε ΄΄κομμάτια΄΄ το παλιό ΠΑ.ΣΟ.Κ. της Φλώρινας (πήρε μαζί του Μούσιου κ.λπ.).
    Επίσης, ΄΄έθαψε΄΄ πολιτικά τους τοπικούς ηγέτες, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές της τοπικής Ν.Δ. (Στάθη, Παπασωτηρίου, Αντωνιάδη κ.λπ.).
    Άσχετα σε ποιον αρέσει και σε ποιον όχι, αυτήν την στιγμή είναι μόνος του στην κορυφή. Θα δείξει αν θα παραμείνει για πολύ.
    Πρέπει να το παραδεχτούμε όμως ότι κινείται σωστά.
    Αυτά με λίγα λόγια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστές κουβέντες. Για αριστερός καλά τα πας.

      Διαγραφή
    2. Στήριξα την Όλγα ξόδεψα λεφτά από τον ιδρώτα μου για βενζίνες να την στηρίξω όταν μιλούσε για κάθαρση και μηνύσεις και μετά από 3,5 χρόνια με θράσος ζήτησε στήριξη γιατί ήθελε καρέκλα...την σκυλόβρισα και γύρισα την πλάτη σε όλο τον κομματικό σωλήνα...Έμαθα ότι όλοι κοιτάνε την πάρτη τους και όχι ιδεολογία κτλ...Τραγουδάτε όσο θέλετε όλοι στο τέλος αυτοί αξίζουν να μας ελέγχουν για αυτό η Φλώρινα είναι 100 χρόνια μπροστά αλλα με την όπισθεν...

      Διαγραφή
  27. Βοσκόπουλε είσαι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ του παιχνιδιού χωρίς ουσιαστικά αντιπάλους μετά την εκλογή του Καραγκιοζίδη στην ΝΟΔΕ . Βγάλε κι άλλους άσσους από το μανίκι και στο τέλος κάνε την ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ να σου δώσουν τα ρέστα και στο φινάλε να τους ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΑΜ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΒΟΣΚΟΙ ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΑ 220 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ε όχι να μας δουλεύουν ο Στάθης με τον Αντωνιάδη. Μπροστά στο κοινό σκοπό να κρατήσει ο ένας και να πάρει καρέκλα ο άλλος συμμαχήσαν. Και περιμένουν ο κόσμος να το καταπιεί. Θα φάτε μαύρο που θα πάει σύννεφο. Η απόλυτη ξεφτίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ...... ΣΚΑΣΑΝΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΖΉΛΙΑ ΤΟΥΣ...... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΉΜΑΡΧΟΣ...
    ΑΞΙΟΣ ΆΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ)...

      Διαγραφή
    2. AΛΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΛΑΓΟΔΗΜΑΡΧΟΣ

      Διαγραφή
    3. Πολύ εύστοχο μη μπερδεύουμε ότι ναναι

      Διαγραφή
    4. κύριοι κάνετε λάθος είναι πουλέν ο Ακης του βοσκού και παίχτης. Μη πει κανείς όμως ότι ο βοσκός είναι και ο Σπαθάρης

      Διαγραφή
  31. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ νεας Ν.Δ. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ πρωτη φορα ΑΡΙΣΤΕΡΑ... ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΪΚΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ !!! ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, παντα ιστορικα, ΚΕΝΤΡΩΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΡΙΤΟ ΠΟΛΟ, ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ 'Η ΣΕ ΦΑΣΙΣΜΟΥΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΜΟΡΦΗΣ !!! ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ...ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΤΩΡΑ!!! ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗ 50 !!! ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΜΙΑ; ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ;

      Διαγραφή
  32. Απλές σκέψεις: α) Ο Αντωνιάδης έχει υποψήφιο για Πρόεδρο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. και τελικά τον αποσσύρει, υποστηρίζοντας τον υποψήφιο του Βοσκόπουλου. β) Ο Αντωνιάδης έχει υποψήφιο για Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. και τελικά τον αποσσύρει, υποστηρίζοντας τον υποψήφιο του Βοσκόπουλου. γ) Στις δύο περιπτώσεις ο Βοσκόπουλος κυριαρχεί. Συμπεράσματα: α) Ο πολιτικός και παραπολιτικός κύκλος του Κωνσταντινίδη έχει κλείσει οριστικά. β) Ο πολιτικός κύκλος του Αντωνιάδη δεν πρόλαβε καν να ανοίξει. Για παραπολιτικό κύκλο ούτε συζήτηση. γ) Ο Βοσκόπουλος είναι σε πολιτικό επίπεδο ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού και σε κομματικό επίπεδο "ιδιοκτήτης" της Ν.Δ. δ) Δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι ο Βοσκόπουλος θα πάει για βουλευτής. Σαν Δήμαρχος διαχειρίζεται πολλά χρήματα, όπως θέλει. Σα βουλευτής δεν θα έχει αυτή τη δυνατότητα. Υποψιάζομαι ότι - μάλλον - θέλει να προωθήσει για βουλευτή τον αδελφό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά στους κάμπους πέφτει χιόνι.... Εσύ που ήσουν κρυμμένος τόσο καιρό;;;

      Διαγραφή
  33. Μπράβο Άκη είσαι ο καλύτερος για αυτή την θέση. Σου εύχομαι καλή θητεία.
    Και μια ευχή ακόμα προς θεού να μην μας προκύψουν και άλλοι Αντωνιάδηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανάμεσα στις ρεβανσιστικές μυλόπετρες των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ, σαπίζουν συνειδήσεις νέων ανθρώπων,μοιράζονται θώκοι ερήμην του κόσμου και κυρίως βουλιάζει το μέλλον του τόπου μας. Κατά τα άλλα όλα καλά, πανηγυρίζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΕΣ.

      Διαγραφή
  35. Βοσκόπουλος, το απόλυτο ΜΗΔΕΝ για τη Φλώρινα. Οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε, τόσο πιο καλό στη Φλώρινα θα κάνουμε.Ενας αδιαφορος δημαρχος που το μονο που τον ενδιαφερει ειναι να δείχνει ότι τους εξουσιαζει όλους σαν ΣΑΤΡΑΠΗΣ. Ας του εξηγησει κάποιος ότι η εποχή των σατράπηδων και των τυράννων έχει περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ....
      ΡΙΞΤΕ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ....

      Διαγραφή
    2. ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ........ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!!!

      Διαγραφή
  36. Αντι να κοιταξετε να ξεβρομισετε ολη αυτη την "ιστορια" ονομαζομενη "βοσκος" και τα συναφη μου σχολιαζετε ολους τους απερχομενους και μη που δεν σας βολεψανε! Προβατα του βοσκου ειστε ολοι γι αυτο δεν θα παει ποτε μπροστα η φλωρινα! Η αλλαγη και το κλεισιμο του βιβλιου "βοσκος" ερχεται και τοτε να σας δω ολους εσας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Άλλος ένας πέτσινος πρόεδρος. Τυχοδιώκτης της πολιτικής. Το επόμενο κόμμα του ποιο θα είναι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.