Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Σημαντική επιτυχία για τη Φλώρινα στο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος Ορεινής Ποδηλασίας (XCO)

Εξαιρετική εμφάνιση σημείωσε ο Άγγελος Σαράφης στο Πρωτάθλημα Β. Ελλάδος ορεινής ποδηλασίας (XCO) –κατηγορία παίδων- που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη το Σαββάτο 5 Μάρτιου 2016.

Σε μία ενδιαφέρουσα διαδρομή των 5km που περιελάμβανε τεχνικά μονοπάτια και 2 δυνατές αναβάσεις, ο Φλωρινιώτης αθλητής κατεταγεί 9ος έχοντας καλύψει το σύνολο των 15km – 3 στροφές από 5km – σε χρόνο 01h02min32sec σχεδόν 7 λεπτά πίσω από τους Θεσσαλονικείς αθλητές του Βέλους, ΠΑΟΚ και Πεύκων, Μαυρίδη, Λαφτσίδη και Αντωνιάδη αντίστοιχα.

Από την ανάλυση των αποτελεσμάτων αξίζει να τονισθεί ότι η απόδοση του νεαρού Φλωρινιώτη αθλητή «ανέβαινε» σε κάθε στροφή μειώνοντας σημαντικά τη διαφορά από τους Θεσσαλονικείς αθλητές, οι οποίοι ήταν άριστα «διαβασμένοι» στην αγωνιστική διαδρομή καθώς το προπονητικό τους πρόγραμμα την περιελάμβανε σχεδόν σε καθημερινή βάση το τελευταίο 15ήμερο .



Να σημειωθεί ότι ο Άγγελος Σαράφης συμμετείχε στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος με τα χρώματα του Α.Ο. Φλώρινας, αλλά το τελευταίο έτος προπονείται συστηματικά με το τμήμα ποδηλασίας του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας, ο προπονητής του οποίου τον συνόδευσε στον αγώνα.



Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιαζιτζίδης Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.