Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Επίκαιρη ερώτηση Αντωνιάδη για τον οδικό άξονα Φλώρινας - Πτολεμαΐδας

Επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με θέμα την κατασκευή οδικού άξονα Φλώρινας – Πτολεμαΐδας, κατέθεσε ο βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ. Γιάννης Αντωνιάδης.

Αναλυτικά η ερώτηση:

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Η Φλώρινα αποτελεί τον μοναδικό νομό σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα ο οποίος δεν έχει κάθετη σύνδεση με την Εγνατία Οδό. Παρά τις προσπάθειες δεκαετιών, λάθη και παραλήψεις κυβερνόντων αλλά και τοπικών αρχόντων οδήγησαν στην απομόνωση του Νομού Φλώρινας. Και στο παρελθόν αλλά και τώρα δηλώνω ότι ο Νομός Φλώρινας θα γίνει ευρωπαϊκή περιφέρεια μόνον όταν συνδεθεί με οδικό άξονα ευρωπαϊκών προδιαγραφών με την Εγνατία Οδό (ήτοι σύνδεση με το κοντινότερο μεγαλύτερο λιμάνι και αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, αλλά και με την έδρα της περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, την Κοζάνη). Ως τότε, εξακολουθούμε να είμαστε βαλκανικού τύπου επαρχία. Δικαίως όλοι οι κάτοικοι της Φλώρινας είναι αγανακτισμένοι με τους κυβερνώντες και τους τοπικούς άρχοντες που επί δεκαετίες τους έχουν καταδικάσει στη στασιμότητα.
Κύριε υπουργέ, ο συγκεκριμένος άξονας εκτός από την άρση της απομόνωσης και τη διευκόλυνση των επιχειρήσεων ώστε να είναι κοντά στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, αποτελεί τώρα πια και θέμα τιμής και γοήτρου για την αξιοπρέπεια των φλωρινιωτών. Η ασφάλεια, η υγεία, η οικονομία και άλλα, επιβάλλουν τον άμεσο σχεδιασμό, μελέτη και υλοποίηση του οδικού άξονα Φλώρινας-Πτολεμαΐδας.

Κατόπιν των ανωτέρω,
Ερωτάται ο κ. Υπουργός
1. Έχετε προβεί στη μελέτη του εν λόγω έργου;
2. Έχετε μεριμνήσει για την ένταξη του εν λόγω έργου στο 4ο ΕΣΠΑ;

Ο ερωτών βουλευτής
Γιάννης Αντωνιάδης

36 σχόλια:

  1. Σκέφτηκα πως ο λαοφιλής ερωτησάκιας, θα σταματήσει τους θερινούς μήνες τις ερωτήσεις και μ΄ έπιασε πανικός. Ευτυχώς δεν το έκανε, θα μας στερούσε μια πηγή γέλιου στους δύσκολους καιρούς των μνημονίων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχα χτύπησε και ο λαοφιλής πανελιστας- πολικός αναλυτής σχολιαστής. Καταλαβαίνουμε όλοι τον πανικό που σε έπιασε, ειναι καιροί αυτοί να χάνεις τη δουλειά σου;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια . Δεν είμαστε όλοι το ίδιο . Οι αγανακτισμένοι πολίτες, με τους βολεμένους τεμπέληδες, καλοπερασάκιες του γραφείου - τεμπελχανίου του. Μην σας πιάνει πανικός, ο ερωτησάκιας το έχει χάσει το παιχνίδι. Σας καταλαβαίνω απόλυτα ,θα χαθούν τα προνόμια σας . Ψυχραιμία, τα δύσκολα ΄έρχονται. ΕΡΩΤΗΣΑΚΙΑΣ ΤΕΛΟΣ. ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΚΛΕΙΝΕΙ.

      Διαγραφή
    2. Πω πω 6.59 το πρόβλημα πλέον είναι σοβαρό. Δε θέλω να μου ταραζεσαι και ξεκίνα μισό ηρεμιστικό κάθε πρωί. Γιατί θα βλέπεις τόσα χρόνια τον Αντωνιάδη που θα χρειάζεσαι κούτες μετά. Διαχειρισου το επιτέλους.

      Διαγραφή
    3. 9:59 Εγώ δεν έχω να διαχειριστώ τίποτα, ούτε να χάσω τίποτα. Εσύ κοίτα τι θα κάνεις, που έχεις κάψεις φλάντζα και ίσως χρειασθείς ίδρυμα. Τα ψωμιά του ερωτησάκια τελειώνουν θα βλέπετε για πολλά χρόνια την πλάτη του ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ .

      Διαγραφή
  3. Νομοί Φλώρινας και Πέλλης. Μακράν το χειρότερο οδικό δίκτυο στην Μακεδονία και την Θράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτη ειναι σωστη ερωτηση.μην κοροιδευετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΠΏΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΆΔΗΣ.
    Δίνει στα ΜΜΕ μόνο τις ερωτήσεις που αυτός κρίνει ότι θα του φέρουν πολιτικό κέρδος. Παράδειγμα πριν 10 μέρες περίπου κατέθεσε την παρακάτω ερώτηση
    μαζί με άλλους 25 βουλευτές της Ν. Δ είναι :
    Επιδημικές προσβολές εντόμων σε θαμνώδη βλάστηση προξενούν απώλεια εισοδήματος σε κτηνοτρόφους σε πολλούς νομούς της χώρας
    Αποστόλου Ευάγγελος (Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
    Αυτήν την ερώτηση έκρινε πως δεν είναι πιασαρικη για να τραβήξει την προσοχή.
    Γιατί κ. Αντωνιάδη δεν δώσατε στα τοπικά ΜΜΕ την παραπάνω ερώτηση;
    Υπάρχουν καλες και κακές ερωτήσεις;
    Τα στοιχεία είναι από το. Site της βουλής.
    Ξεγυμνωθηκατε και φάνηκε η γυμνια σας όχι δεν είμαστε ιθαγενείς να μας πλασάρεται ότι σας αρέσει. Κομμένο το δούλεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια τους πονάει και το χειρότερο είναι ότι ο ερωτησάκιας νομίζει ότι μπορεί να μας πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

      Διαγραφή
    2. 12.30 ούτε την πυρίτιδα να ανακαλυπτες τέτοια χαρά. 1ον "ανακαλυψες" μία επερώτηση που μόνο θετική είναι για τον Αντωνιάδη 2ον το σάιτ της Βουλής δεν είναι κρυφό όλοι μπορούν να το δουν, επομενως τζαμπα η χαρα και 3ον μήπως στις ανακαλύψεις που έκανες βρηκες και τις απαντήσεις στις επερωτησεις που έχει κάνει ο Αντωνιαδης;Γιατί δεν λες για τις απαντήσεις; Γιατι αποκρυπτεις αυτή την "ανακάλυψη"; Μάλλον δε σε βόλευει. Φτάνει πια η δημιουργία εντυπωσεων. Και αν οντως σε νοιαζουν τα πραγματικά προβλήματα κατεβα στην προηγούμενη ανάρτηση με την ομιλία του σελτσα και σχολίασε εκεί. Αυτός είναι στην κυβέρνηση, αυτός είναι στις λήψεις των αποφάσεων και άσε τον Αντωνιάδη να κάνει την αντιπολίτευση του αναδεικνύοντας τα προβλήματα. Αλλά μάλλον ο Αντωνιαδης σε νοιάζει περισσότερο παρά τα προβλήματα που δημιουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί άραγε;

      Διαγραφή
    3. Οι επερωτήσεις είναι ποιο σπουδαίες από τις ερωτήσεις και απαντώνται άμεσα. Αλλά δεν βόλευε τα θέμα για εσωτερική κατανάλωση.
      Άρα τι μας λες 1:30 το ομολογεις ότι ο Αντωνιάδης κάνει αντιπολιτευση για την αντιπολιτευση. Κοινός μας δουλεύει.
      Αφήστε τα κόλπα κάνατε μεγάλη πατάτα παραδέχτητε το.

      Διαγραφή
    4. Να το πάρουμε από την αρχή επομένως. Ο Αντωνιαδης είναι βουλευτής της ΝΔ όπου ΝΔ βλέπε αξιωματική αντιπολίτευση Άρα ο Αντωνιαδης είναι βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Απλός ο συλλογισμός. Αυτη ειναι και η μεγαλη ομολογια μου.Έργο της αντιπολίτευσης τωρα ειναι να αναδεικνύει τα προβλήματα και να προτείνει λύσεις. Οι αποφάσεις παίρνονται από την κυβέρνηση. Άρα τα θέματα σου και την κριτική σου ότι σε κοροϊδεύουν στην προηγούμενη ανάρτηση που είναι η ομιλία του Σελτσα, και όχι κάτω από τη διατύπωση ενός προβλήματος που μας αφορά όλους.

      Διαγραφή
  6. ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ερωτησάκια οι εκλογές έρχονται, αργά ή γρήγορα ,χωρίς την βοήθεια του Βοσκόπουλου ρεζίλι θα γίνεις ,όπως έγινες στις εσωκομματικές εκλογές . Οι υποψήφιοι σου γελοιοποιήθηκαν και έγινες - κατάντησες τσιράκι του Στάθη. Ο Δήμαρχος σας πήρε τα σώβρακα. Πρώτη φορά εν ενεργεία βουλευτής Ν.Δ γελοιοποιήθηκε σε εσωκομματικές εκλογές. Σαν βουλευτής δυστυχώς για την Φλώρινα δεν μπορεί να σταθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα μην μπερδευεσαι αγαπητέ/η, στις εθνικές εκλογες οι πελεκάνοι δεν έχουν δικαίωμα ψήφου.

      Διαγραφή
    2. Κοίτα κατά 50 τις εκατό πέφτεις μέσα είναι αγαπητός ή αγαπητή.
      Βουλωμένο γράμματα διαβάζεις.
      Μα τόση εξυπνάδα...!!!!
      Στελέχωση γραφείου βουλευτή κάτσε καλά........

      Διαγραφή
    3. Κοίτα κατά 50 τοις εκατό για φαν του Σεφερλη σε κόβω γιατί μέχρι εκεί φτάνεις... Το άλλο 50 τοις εκατό για αγενή. Όταν αναφερεσαι/ απαντάς σε κάποιον ανώνυμο αναφερεις και τα δύο φύλα. Στοιχειώδης ευγένεια που μάλλον λείπει... Τι να κάνουμε.. Στελέχωση γραφείου δημάρχου κάτσε καλά......

      Διαγραφή
    4. Στάθης 50 τις εκατό και ξερό ψωμί
      Ευγενικέ γραφια βολεμενε δημοσιε υπάλληλε. Έχεις να μάθεις πολλά ακόμα.

      Διαγραφή
  8. Ο Βοσκοπουλος δε βγαινει ουτε κλητηρας ακομα και οι πελεκανοι να ψηφισουν.Χωρις τον Αντωνιαδη δεν μπορει να κανει τιποτα παρτε το χαμπαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 7:28 Σε βάρεσε η ζέστη ή τίποτα άλλο κατακέφαλα. Ο Βοσκόπουλος αν δεν έδινε φιλί ζωής με τον συνδυασμό του στον ερωτησάκια ,θα τον κλαίγαν και οι ρέγκες. Αυτό το γνωρίζουν και οι πέτρες. Ο ερωτησάκιας πάντα επιλέγει τους φίλους του ανάλογα με το συμφέρον του. Τώρα ο ευεργέτης του έγινε κακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ σκέφτομαι το μετά και μελαγχολώ. Καλώς ή κακώς ο ερωτησάκιας ήταν ατραξιόν της καθημερινότητας μας και μας πρόσφερε άφθονο γέλιο. Μετά της εκλογές ερωτησάκιας ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δε βαρεθηκες.Οσο λασπη και να ριχνεις τιποτα δε κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο επόμενος βουλευτής είναι ο Ιωσηφίδης. Ο ερωτησάκιας και ο Βοσκόπουλος θα δουν τις πλάτες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή την ερώτηση ,πρέπει να την κάνεις στον εαυτό σου. Τόσα χρόνια ,αντιπεριφερειάρχης και αντινομάρχης ,ήσουν ,τι έκανες;; Μας κούρασες από το 1994 πολιτεύεσαι.

      Διαγραφή
    2. o Βοσκόπουλος και ο Αντωνιάδης μόνο ενωμένοι θα είχαν τύχη . Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο επόμενος βουλευτής. Από αυτούς πάντως κανένας.

      Διαγραφή
  13. ΕΚΠΛΉΣΣΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ (23) ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥ ΣΕΡΝΕΤΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑς; ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΗΦΊΣΕΙ ΝΔ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΕΥΤΥΧΩς ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ. ΛΥΠΑΜΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά που δεν ψήφισες Ν. Δ και μάλιστα Αντωνιάδη.
      Σιγά που δεν είσαι από το γραφείο του.
      Σιγά που μας έπεισες.

      Διαγραφή
  14. Kala re paidia o papasotiriou tha einai antidimarxos tou stathi???
    Toso xepese..???
    Kala o stathis tha stirixei ton antoniadi gia vouleyti????
    Poulaei tous dikous tou kanonika prepei na stirixei papasotiriou Gia vouleyti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποιος ιωσηφιδης μπρεεεερ χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αντωνιαδης οτι και να κανετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σιγά παιδιά μη σπρώχνεστε όλοι θα κατεβείτε για βουλευτές......
    Αλλά δυστυχώς ένας βγαίνει πάντα
    Ήθελα να πω ο Βοσκοπουλος βγαίνει πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ολοι για κλωτσες ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σαν Αντιπεριφερειαρχης Ανάπτυξης τι έκανες για τον καθετο άξονα;
    Εσύ είχες το μαχαίρι εσύ και το καρπούζι.
    Τώρα έρχεσαι σαν τιμητής να ζητήσεις ευθύνες.
    Τίποτα δεν έκανες σαν Αντιπεριφερειαρχης
    Τίποτα δεν κάνεις και σαν βουλευτής.
    Μας περνάς για κορόιδα που νομίζεις ότι θα σε ξανά ψηφίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 33 σχόλια και όλα για το ποιος θα είναι ή όχι ο επόμενος βουλευτής. Ούτε σας περνάει από το μυαλό για συστράτευση όλων και πιεση από όλες τις πλευρές για να γίνει ο δρόμος. Ή Φλωρινα αξία της μοίρας της για την κατάντια της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΔΩ ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.
      ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΤΙ ΈΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΩΝΙΆΔΗΣ; ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ
      ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
      ΤΏΡΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ.
      ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΈΨΕΙΣ

      Διαγραφή
  21. Οι βολεμενοι του βοσκοπουλου λένε βολεμενους τους βολεμενους του Αντωνιάδη. Χαχαχαχα είστε για γέλια. Αλλά όχι και ο βοσκοπουλος για βουλευτής ρε παιδιά. Με τι @@; Αν τα είχε θα ήταν ήδη βουλευτης και δε θα τα χρησιμοποιούσε για να βγάλει τον Αντωνιάδη. Δεν χαρακτηρίζεται για τέτοιου είδους αισθήματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.