Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

«Χρυσά» τα κορίτσια, «χάλκινος» ο Τσώκας

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν τα κορίτσια του Λεωνίδα Καλυβιάνου στο ομαδικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ξίφους Μονομαχίας -20.

Οι Μοσχοπούλου Ζωή, Μαρία Κεβρεκίδου, Βασιλεία Χατζάρα και Έλενα Ντώνου αντιμετώπισαν την πολύ καλή ομάδα της Ίριδας Ψυχικού στον τελικό και νίκησαν με 45-41 κατακτώντας το Πρωτάθλημα.

Στο ατομικό η Ζωή κατέκτησε την 5η θέση, η Μαρία την 7η και η Ρίκη Καλυβιάνου την 8η.

Στα αγόρια ο Στέργιος Τσώκας έχασε στον ημιτελικό από τον Σπύρο Κυπραίο (Ακρίτες) 13-15 και έμεινε στην 3η θέση, ενώ ο Πέτρος Δημητρόπουλος ήταν 9ος και ο Γιώργος Σκενδέρης 15ος. Στο ομαδικό η ομάδα του ΟΞΙΦ δεν κατέφερε να ανέβει στο βάθρο (4οι).MVP των Αγώνων αναμφισβήτητα η Ρίκη Καλυβιάνου, η οποία την ημέρα των γενεθλίων της, παραχώρησε την θέση της στην ομάδα στην Έλενα Ντώνου.

Η αγωνιστική δραστηριότητα συνεχίζεται το ερχόμενο Σ/Κ στα Χανιά όπου η Α.Λ.Ξ. Χανίων διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -20 στο ξίφος ασκήσεως, ενώ στην Βουδαπέστη θα ταξιδέψει ο Νίκος Τσώκας για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών που διεξάγεται εκεί.

Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.